Lördagsmys

tjenare alla bloggisar, bönan här. alla kanske inte vet vem jag är men jag är en ofarlig 14 årig tjej som är trött på singellivet. Idag har jag, mirre & matilda haft picknick vid norrvikensjön.  Vi hade laddat upp med en massa onyttiga saker som vi skulle smälla i oss. motvilligt tvingade dom i mig i det iskalla vattnet men jag vänjde mig snabbt & snart va vi som delfiner. Efter några timmars strandliv gick vi hem till mirre. Vi har ätit en supergod& mysig middag som jag uppskattar väldigt mycket. Vi har tagit en promenix och nu ska vi snart gosa ner oss i mirres mysiga säng  & sätta på en film som tydligen ska vara väldigt bra, Nu ska jag inte sitta här & skriva mer för jag missar en massa dyrbar tid med mina underbara vänner! många pussar & kramar från en mycket busig Bea <3

Sommrig fredag:D

ååh villken sjukt härlig dag det har varit idag! Varit otroligt  varmt, mysigt :) Hafft en trevlig dag, fasst det roligaste var nog efter skolan då jag skulle hem till ester, eftersom hon hade cykel och inte jag så gjorde vi så att ester cycklade hemm och jag tog tåget, och därför se vem som kan komma hem först, hon vann, men 45 minuter..Men det var verkligen värt att jag slöade hem, tog nämligen sällskap med adam, otroligt roligt, tog iofs värdlens omväg, tog bussen mot adam typ drifrån gick vi, och fy fan va vi flummade, efter halva vägen satt vi ner på en trottoar och aas garvade, kunde typ inte så upp sen för jag garvade så himmlans mycket, adam klagade rätt mycket på mig när det gjäller kläder och pengar, att jag är en märkesbög och att jag inte kan hantera pengar, okej det va iofs jag som sa det, men så dålig är jag inte, och sen börja han tajffsa om att jag måste lära mig sånt där och skit, jävla pissenisse, hihi, aja, kom hem till ester och var vråålhungrig, så vi tog sånna där tortilljas, tog ost och sallsa i, och värmde, mums! myste framför austin powers också, vid typ halv sex kom mamma och hämta oss så drog vi till Täby centrum, blev en skit fin vit klänning till mej, är super nöjjd, mamma betalade skiten också (a), perfekt nu till alla födelsedagar, studenter och avslutningen, och perfekt att springa runt i på midsommar på landet, :) aja nu är jag iaf hemma och gör iordning för morgondagen då jag ska träffa  Bea och MatildaOW, ska ha picknick eftersom det ska bli det varmaste dagen imorn, så vi ska ha picknick vid sjön, och bada och sola, sen ska dom även sova här hos mej, embla m. famílj joinar oss på kvälllen, kul kul, nej men nu ska jag leta reda på en bikini och baka lite och sånt där, undrar bara vart min familj är? haha, får slå en pling till Joakim:) Pusshej!

bloggar

Tänkte bara skriva vilka bloggar jag följer:


Toyshop.blogg.:Den är jätte rolig att läsa och doom varkar ha ett jätte roligt liv och så det är två tjejer 14 års åldern tror jag som bloggar om dittan och dattan

BlondinBella.blogg.se:jag tror att alla vet vem hon är men jag kan tycka att hon är så skrytig hela tide"/

Paulans.blogg.se:13 årig tjej som bloggar om sitt lv och går faktist i min skola:)

Sen är det ngr till som jag int kan stava till(A)

förlååt...

Gud vi är verkligen sämst på att blogga men som sagt sommmaren är juh här och man har annat för sig än att sitta vid datorn 24/7.
Aja idag så har vädret varit helt underbart och fy fan vad varmt det var i solen! Men ajg frös faktist i skuggan udda(A)
Efetr vår sista lektion gympa så stanade linnéa,freja,simon,sebastian och jag kvar i vasaparken orkade inte gå till skolan såå vi satt där typ i 2 timmar innan alla stack... haha det var skiit mysigt men jag tänker absolut inte skriva vad vi pratade om(väldigt privat)
Hemma dusshade jag ohch har fixa mig lite,veet innte ifall jag ska inviga mina bik bok shorts:)
Jag har fått minn DKNY klocka den är gråå och själva klockan är vit så står det DKNY skiit snygg!
Nu ska jag fixa lite saker ha det så bra
puss
//H

Måns Zelmerlöf

Bara för att Måns Zelmerlöf var i min skola idag! hihi, lite stolt häär haha


Helg och skit

Okej, jag och hedda är bäst på uppdatering, men datan är faktist inte våran första prioritering jusst nu när sommarn kommer närmare med stormsteg så det är mycket annat att tänka på! Helgen har ungefär varit fullproppad av fix till den omtalade danshowen vi hade igår, åkte runt överallt för att hitta smink, kläder och skit, men det löste sig tillslut, okej repet i lördags som varade halv 8 till 22.00 gick kepp rätt åt helvete! slutade med att alla i gruppen bara stod och skrek åt varandra, så slutade med att en var någon annanstans, två gick för sig själva och vi resten satt och pratade smink höhö, så somsagt slutade allt i totalt kaos, och jag var också skit förbannad kan jag medge, stackars lille Jakob B fick stå ut med mej via sms, men den grabben stöttade så det var sköönt(a) kom hem och sommnade bums! igår, hoppade jag upp från sängen vid 8 och satte genast igång med mitt äckliga hår, ni anar inte hur jobbigt det är med lockigt hår som ska plattas hela tiden ( hedda knows!) drog sen med mammi och pappi till täby C och köpte lite smink, drog hem och käkade och fixade lite grejjs, vid fyra begav jag mig till rudbecksskolan där alla andra redan var, höhö tillbringade ungefär en timme i solen som bestod av sminkning till zombies typ (aa) showen gick skit skit skit som sagt är alldedes för sur för att kunna berätta om den, den här underbara lilla dagen har varit helt okej, efterskolan tog jag en promenix mot OKQ8 macken i norrviken för att där möta klara, var super gulligt eftersomnär jag kom så har hon ett stort hjärta som det stod "I love you" på helt plöttsligt, inte lite gulligt vah? tillbringade resten av eftermiddan hemma hos klara samt jordgubbar och pepsie (a) riktigt mysigt! nej  men nu ska jaag tagga eftersom matilda kommer villken sek som helst och jag stör mej, har börjat snacka blattiska :P haha hsäger breh re, weei och skit hela tiden! hahaaja pusshej/ M

As najs fredag

Hejhopp!
Har hafft en super dag idag, började med världens skönaste spanska med andreas, då vi skulle redovisa något vi inte hade gjort,så vi skrev ihop en liten text på typ 5 sek och redovsade, om den var på spanska vet jaf fan inte men det gick höhö bra(a) Fortsatte chilla hela dagen, musiken blev inställd på eftermiddagen så slutade 20 över 1 ist. för halv tre, satte mig vid ett par bänkar och vänta på matilda, efter ett tag kom hela b-klassen ut, hihi trevligt, eftersomd om skulle på klassresa så sällskapade dom lite med mej, käka skit mkt godis, och drev lite med sötaste andreas<3 drog sen till stationen men matilda och mötte upp Bea på tåget, höhö, gick hem till matilda och hämtade  hennes badgrejjer, tog en sväng förbi ICA och eftersom alla vi tre är lite galna så köppte vi en halv grillad kyckling och en cider (a) gick sen till norrviken sjön och satte oss på en flotte och åt och hade det trevligt, tog årets första dopp i det iskalla vattnet, höhö solade och hade det skitnajs, smsade med andreas som nu är i örebro :/ sen tog vi en snabb sväng förbi mej och chillade, nu är jag hemma men ska snart iväg till matildaJ för att sova över där och ha det trevligt! imorn är det rep i Rudbecksskolans aula, orka? :P haha nej men nu ska jag nog ta och fixa till mej lite sen ska jag dra, oj villket detaljerat inlägg det här blev, men har man tråkigt så har man! :P jusste, nu är det mindre än två veckor tills jag frå sommarlov, typ 9 skoldagar kvar :) haha aja pusshej! / Mirrus


Hej CP-Onsdag

Tjollahopp!
Kom nyss hem från ett helt okej rep på dansen, har ju dansshow på söndag så det är rep nu i helgen! Aja dagen har varit jätte bra typ, haha fick sluta 40 min tidigare villket iofs söög eftersom jag skulle vänta på Matilda som hade franska och Bea som skulle komma från stan, så YES fick 40 min extra att sitta och vänta, amen tack liskom <3  höhö, matilda kom iaf och vi drog till sollentuna stn och satte oss på perrongen och vänta på bea som kom välldigt snabbt, tog bussen till Matilda träffa även Rebecka på den också, resten av eftermiddagen bestod av sjukt mkt flumm, och massa äta, vid 6 drog jag, Bea och Matilda och hämtade Emma och drog sen till dansen, okej det gick seriöst CP, när vi kommer di tär det två till grupper som är där, så liksom okej? Sen vid 7 då det har gått en halvtimme av repet som skulle pågå en timme har vi inte satt igång, allt typ bara krånglade, men vi fick iaf danse sista halvtimmen, okej det var nog våran sämsta gång någonsin men men, vi får smällta det, hoppas bara att det går bättre på Showen (a) haha, nej men nu ska jag springa iväg till ICA och köpa pastasallad till imorn då vi har fuckade friluffsdag så bomba gjärna min mobil!
 Puss/ M


vill ha

    
deet var lite mer men jag kunde inte sprara dom bilderna såå det var en klänning från gina tricot,en väska från top shop och ett linné från kate moss loves top shop:)

Första inlägget

Heejlopp,nuu är deeet mitt första inlägg hahastoolt
Men jag ahr haft skiit mkt att  göra faktist och såå är ju inte datan min enda plats jag är vid sååå jag kasnke inte skriver varje dag men jag sa försöka;)
Idag hände det inte så mkt förrutom att vi slutade fyra och jag skulle på friskis&svettis som jag har börjat med väldigt bra innan sommaren nu!
NU sååå har jag tittat lite på olika shoppingsajter och hittat lite smått och gott kommer bilder sen!
Nu ska jag fixa vår design,
Puss H

Första inlägg (a)

Hihi ojoj, nu får man själv äran att skriva första inlägget i bloggen (a) hihi, dagen har varit helt okej, hej humörsvägningar? Varit jätte deppig i perioder och aas glad andra perioder, haha, en av perioderna då jag var sjukt glad var på lunchen då det dock regnade så jag dampa för att mitt hår skulle fucka upp sej, ( hej fjortis, jag vet haha) aja, blev bra sen när vi gick till Qben och satte oss i en av sofforna så kommer det en nia från HVK och satte sig med oss, Hette typ Johan, haha han va iofs as sköön men kalla mig och jossan fjortisar typ hela tiden,sen helt plötsligt börja han klaga och bah; asså man ska inte skolka om man är i eran ålder, bla bla bla, vi bah; wtf? men acke hörde av sig sen, riktigt roligt, blev förvånad haha, hade sen ngn skit tråkig grej i aulan,höhö sen fucka jag ur totalt, Sitter och har bild sista lektion, så har vi börjat att hålla på med lera, sitter vid samma bord som Jossan och Makki som vanligt (aa) så har vi ett vattenglas för leran typ torka hela tiden, så bah tar makki största jävla ler biten och försöker träffa det där jävla glaset, OFC träffar  hon efter ett tag och SPLAASH sprätter det vatten över hela vårat jävla bord, och såklart har jag vitt linne, amen tack bitch! så jag och jossan typ börja skrika som fan åt makki  haha, va skit förbannad sen! när jag kom hem satte jag mig och tittade på Andra Avenyn (a) Usch säsongsavslutning ikväll men det är ju iofs dubbel avsnitt hihi! Nej men nu ska jag glida runt lite på pea, hedda sa också att hon skulle skriva senare (a)
Puss hej / M


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0