we <3 besökare

vi har fått sjukt mycket fler besökare, och hur har alla som läser hittat vår blogg ? kan inte alla lämmna typ en komentar ir ngt ? :)  

Puss på rumpan !


pea flört ?

Tänkte bara kolla, vad tycker ni om " pea-flört" ?  Vet att vissa ansér det vara fjortis och lalala, och osocialt att ta kontakt via pea, fb, msn eller bdb eller va som helst! Själv vet jag inte vad jag tycker, för typ 99 % av alla människor tror inte att det kommer funka, medans resten tror att det kommer, min granne och  barndomsvän har träffat sin pojkvän på fb och dom e ändå sjukt kära, så visst funkar det, men är det bara en engånsföretelse eller tror ni det funkar på flera ? jaaa jag vet, hedda har sin dream boy, men men käften unge !   kom på och tänka om det är okej eller inte nu när en kille precis tog kontakt med mej på pea ?   blöö, känns sjukt omoget att ta kontakt på pea, men men ! hahaha man kan ju alltid roa sej lite med det, eller är det taskigt .... ?

hata line dance, ush ush ush !

yoyoyo !

den här skoldagen har varit ytterstplågsam, ush, började med språk, okej det var ganska chill, satt i korridåren med lukas typ hela lektionen och " pluggade " till provet, men vi snackade om en massa annat,jävla najs grabb asså .
fortsatte sen med matte, och shitt villken huvudvärk jag fick, ush plus att den fortfarande sitter kvar blöö.
 hade sen kör och sån skit, eller vi skulle haft kör men 7mb och 7ma körde var för sig, sen i slutet kollade vi på varandra eftersom vi har konsert nästa vecka och då ska vi sjunga en låt var som vi ska ha olika så vi övade på  dom idag, najjsnajjs. hade chillerill lunch med Matti och Lina,  vi pratade om en sak ( hemlis )  haha, sen hade vi fakist ite NO och SO utan FUCKING SÄR HOR BÖG MAMMA KNULLARE LINE DANCE, aaaaaaah hata!   bläbläbläblä  ! höll på fett länge men allting spårade ut iaf för dom jag stog vid ( joel, makki, andreas och martin L ) haha  men vi gick och satte oss i slutet sen typ dampa andreas på mej för ingenting, ? men men

något som jag längtar till nu är dagarna onsdag- söndag, blir nog as bra dagar, för imorn, onsdag så ska jag eftr skolan vara som alltid med matti, och  dansa på kvällen, dock vet jag inte om jag kunner vara med, men det är alltid roligt att vara ned matilda ! sen på torsdag ska jag, Matti&Lina gå på våran efter längtade shopping runda i kistaC ååååh vad jag älskar dom brudarna så en shopping tur med dom blir nog inte fel, sen på fredag blir det ännu en gång matti & Lina, då vi ska ha våran lilla egna tjej kväll, så vi ska dra hem till lina och baka pizza och ha det super, vet ni hur mkt jag längtar eller ? sen på lördag blir det nybro kajjen, pallar inte förklara ! hahahaha!
men nu ska jag ta en dusch och ta hand om mej själv och sen titta på en film, plus att andreas nog ringer snart och vill helst inte att han ska ringa precis som igår då jag stod mitt i duschen, kul :P så nu ska jag gå och ta hand om mej själv, plus at jag skavara duktig flicka och gå och lägga mej tidigt ikväll eftersom jag inte sommnat förns vid 1 halv två dom senaste dygnen pg.a andreas ! och jag vill vara påå topp imorn faktist !
men iaf, duschen var det, ses&Hörs,

pusshej / M


btw, e det bara jag som tycker att hedda och hennes pojkvän är det sötaste paret som finns ? tyvär har jag inte fått träfa honom  än men men, dom e iaf sjukt gulliga, right ?

God morgon!

Första gången jag bloggar på morgonen! Det är juh bra haha:)
Börjar först vid 10 men vakande vid åtta så jag gick upp och la mig hos pappa en stund och nu sitter jag och tittar på vakna med the voice! Trevligt ska gå och gära frukost sen.
Idag har vi aktivitetsdag då nästan alla i vår klass ska bada och pomenera haha ruuligt!
Nu ska jag gå ha en bra dag så hörs vi sen!
pussar hedda


 Saknar dig!


29/9

Juust nu sitter jag och tittar på idol och laddar bilder:)
Idag så var skolan väldigt bra och flöt på bra! Efter skolan så gick jag och johanna hem till mig och gjorde té och mackor väldigt gott! sen gick vi till rådmansgatan tunnelbana för att lämna in mina skor hos en skomackare för min klack har gått sönder!
Sen drog vi till odenplan för jag skulle köpa ett par chanel örhänge på shecity med den fucking affären var stängd! Baaajs, aja tar det imorn! Sen gick vi hem till mig och tog det lungt!
Jusste igår så var vi på min älsklings match eller för träning! Väldigt rooligt haha! Vi presenterade oss för alla trevliga(vissa mindre trevliga) som johanna kan intyga. Sen var det dans lika trevligt som vanligt.

        

kvällspromenad!

Nu är det dags för kvällspromenix med Matilda J ( www.jerns.blogg.se ) hörs sen, pusshej / M

meningen med livet ?


Va fan är meningen med livet egentligen ?
Kommer inte på en ända jävla anledning !

pyamas


här är en av dom gulliga pyamaserna jag köppte igår, förresten, är det bara jag som fortf. sitter i pyamas kl 17.41 en söndag?




måste fixa livet först, sen bloggen.

Pallar ingenting jusst nu, är bara så sjukt förvirrad...Livet är helt upp och ner, och jag vet inte vad jag ska ta mig till....
Orkar inte riktigt bry mej om något, och vill helst bara försvinna från skiten ett tag,   så jag får se hur uppdateringen kommer bli från mitt  håll, ska slänga in inlägg så fort jag har ork och lust till det, blir nog mest bilder kanske , så ni får nöjja er med dom ist för en massa långa texter,   kommer tillbaka till bloggen så fort jag har fått ordning på mitt liv och vet villka mina vänner är och inte,  så länge kan jag säga att jag älskar er mest av allt ; Andreas,Matti, Lina & Hedda !
Ni är allt, och det ni gör för mig är underbart,

/ MLJ @

såhär glad är jag när jag pratar med matti i tele!


heelgen!

Okej jag siger på att uppdatera mig men ska skriva lite om helgen och imorn kommer bilder!
Fredag: Var väldigt nice, EFter skolan gick jag hem för att fixa till tjemiddagen med linnéa, freja& johaanna
.Och den blev väldigt lyckad vi hade sjukt roligt haha jag älskar er tjejer!
Lördagen; så var typ alla sjukt trötta efter fredagen så vi latade oss en stund sen så drog freja till plattan, linnéa var tvungen att komma hem så då gick jag och johanna ner till odenplan! Men så orkade vi nte stanna däärså vi drog ner till stan och flummade där:D
Vid halv 6 var johanna tvungen att gå så då blev jag ensam igen hahha! Nej men det är faktist en otroligt tråkig lördagskväll!Men men sånt är livet så jag satt och pratade i telefon med johanna välidgt trevligt!
Och idag ska jag möta johanna gen vi har värkligen blivit tajta nu! Och johanna vet du hur sjukt glad jag är att du började i min klass?? Så vi ska väll möta upp rasmus och chilla:)<3
Pussar Hedda

Det här införskaddade jag mig igår.

x2 st.   sen ett par mönstrade strumpbyxor , och två gulliga pyamaser , och en parfym och ett sett med rouge borstar och sånt där!

/ M

Adidas

Den här väskan ska jag förresten införskaffa mig idag !

ADIDAS VINTAGE AIRLINE

Matti!

Idag blir det fika och stan runda med den här söta bruden , Hon är den som förstår mej alltid, tack hunny!
Okej Lina, Du är rätt bra du med ;)



Torsdag 25/9

Tjhollahopp:)
Idag så flöt dagen på och jag tror faktist jag klarade eng provet vi hade idag fett stolt(A)!
Aja efter skolan var jag med min söta johanna, som vanlig hängde vi på lindex omklädingsrum som är skit mysigt och vårt nya chillställe hehe! Feter det så hade johanna bestämt att färga sitt hår brunt så så frågade vi personalen om tips, och då sa dom attd et fanns en chans atthåret kunde bli grönt! Så vi gick till en frisör och det kostar typ 1300 att färga där så vi fårse hur det går!
Men men efter så var det dags för dans då johanna följde mig dit och satt där en stund innan hon skulle ner och köpa ett par byxor! Och vi ska vara hiphopere imorn eller hur det stavas! HAHA det blir rasmus present! nee! Men jag sak lååna mammas byxor och ha häng och eb stor munkjacka, mössa, smink, sneakers, halsband och stora örhängen hahha!
Se hur det går! Imorn ska tjejerna soa hos min freja,linnéea ohc johanna! ska bli väldigt mysigt!<3
pussar hedda(och förlåt för min usla stavning orkar inte vara några(hur det stavas)(A))

Jag är duktig flicka!

Tjabba.

Som ni vet hade jag frilufsdag igår, det var ganska kul (aa) eller nej, jag typ hann springa 800 meter, sen BÖRJADE MINA FUCKING JÄVLA BEN JIDDRA MED MEJ!  Hade ben hinns inflamation i femman och nu har jag haft problem med benhinnorna sen dess, så det kom upp igår och jag kunde inte vara med mer igår, men jag hjälpte till ist. haha när hela klassen körde fotboll chilalde jag,MatildaN och matildaOW, och hejjade på klassen, så vi gjorde världens konstigaste pyramider och skit och skrek så min hals va helt hes efter (aa) Sandra kom när vi vavid höjdhoppet så jag snackade lite med henne innan hon drog sej vidare, hihi, efter allting som slutade vid kvart över ett drog jag och MatildaW till Viby och hämade hemmnyklar från min mormor, drog hem och tittad på Bridget Jones dagbok 2, och mysade, laga mat och sånt där, vid halv 8 drog vi och dansade, eller mina ben va fortf.fucked up så jag satt och tittade på, det va inte jätte kul men men!  sen stack vi och hyrde film, blev " skillsmässa på franska" och köppte chips och hade det mys, slutade med att båda sommnade med kläder på , med smink och hela skiten, hhahaha !

Vaknade iaf vid typ nio imorse, drog och köppte lite frukost och vi hade en luugn morgon, eftersom vi har z-dag idag så vi var lediga, men vi har NO prov imorn så vi har pluggat större delen av dagenm, men duktiga lilla jag hade glömt mina  böcker i skolan så jag stack och ämtade dom medans våran lilla kladdkaka var i ugnen :)  sen typ titade vi på bid daddy, så himmla gullig, fortsatte plugga och gick sen ut, vid typ tre drog matilda hem och jag snackade lite med frida innan jag gick in och satte mej här (aa) väntar nu på att mamma ska komma hem så hon kan förhöra mej,
här kommer lite bilder från igår och idag :D


Andreas spelar fotboll:



Våran snygga pyramid.




Här är den andra.



Andreas går och bär på elias.



Jag pluggar idag.


Johanna har en förkärlek till pälsmössor!


hannis diggar pälsmössor!


ÄLSKAR DIG


SÖÖTA DU!



bara för att johanna tyckte att det såg ut som en planet haha:D


MIRIAM PLUGGAR!



Söta hedda bakar ootoligt goda plättor?

hahhah älskar dig knasboll!


Du lyser upp min vardag Johanna


Dagens outfit och lite av min lillasyster:P

Dagens outfit;
Tröja gina tricot
Jeans nått märke
halsduk indiska
väska åhlens som jag hitttade och kom på att det är miriams:D
Och klocka DKNY
skor blev det mina "converse"

föörlåt!

För min otroligt dåliga uppdatering det är bara det att jag hinner itne och datorn är juh inte min största priotering! Skolan sen kompisar! Men men jag ska var snäll och laägga in lite bilder från idag, igår och iförrgår:D

håret.

Här får ni min nya hårfärg inte jätte mycket skillndad, men fick bort den röda nyansen så jag är glad! 
Före                                                                                           Efter

före bilden är ganska gammal, så hade ännu ljusare hår nu efter sommarn, ( bilden tagen mars? )

Godmorgon!

Godmorgon, är ni vakna? :) Det är iaf jag, sen exakt 06.47 haha.
Var duktig flicka igår och gick oah la mig klockan 22 så nu är jag pigg som en nötkärna!
Har frilufsdag idag, som jag förövgrigt inte har någon lust att gå på, menmen, känns lite
misstänksamt att vara sjuk idag när man mått prima resten av veckan! höhö.
Men hursomhelst, börjar klockan nio på vallen så jag har lite extra tid så jag tänkte blogga om gårdagen
så här är min lilla tisdag;
mötte först upp matildaJ och tog bussen med hene, träffade där, victor&Martin&Joel, det var kul, slöade hela spanskan genom att titta på the queen eller hur det stavas, alltså var det en film på victors iPod, hade matte med min underbara lilla makki sen , så det var najs, fick inte jätte mycket gjort men lite, man hinner ju inte, det är ju så mycket att prata om nu när vi inte går i samma klass längre, Höhö, chillade sen, men på lunchen sa alla att det var as äcklig mat så jag,victor, calle,linda,michelle,moa,sara,sofiaB,LinaK,&LinaM drog till Donken, haha det var lite små kul, fick iaf springa som in i helvette sen (aa) blev överlycklig när min NO lärare sen sa att vi inte skulle disikiera den lektinen, hade verkligen inte klarat av det men ist. blir det nästa vecka -.- ! Hände typ ingenting, men efter tha school tog jag sällskap med min älskade matti ( MatildaOW@) in till stan/odenplan, där hon skulle dansa och jag mötte upp finaste Hedda, som förövrigt typ kissa på sej när vi träffades, drog hem till henne och käkade TOAST, eller varmamackor som Hedda säger, menmen  pluggade lite där och sånt där, blev mest prat menmen, drog hem vid typ halv sex och chillade, sen vid typ halv 8 blev det msn, så snackade med Martin och MatildaJ, och fick då någon inpuls på att jag ville färga håret, och prova lite mörkare, så efte typ 10 minuter var Matilda här, och färgade mitt hår, nu är det mörkare och inte lika rödaktigt, kan lägga upp före och efter bild sen :)    nej men nu ska jag gå och platta mitt hår så jag kan ta bild på det åt er sen!

Puss, /  M!

dags att skaffa hörselapparater?

Lina,Elias & Jag chillar ute på stuttsmattan, sitter och små snackar lite, då Elias säger någonting som lina verkligen inte hör, efter att ha upprepat det ett antal gånger, fatttar tillslut lina , och Elias slänger tillbaka en komentar som typ lyder,


Elias ; " Asså Lina, du behöver fan skaffa hörselapparater!"
Lina ; " vah? jag hörde inte?"
Elias ; "Lina, skaffa hörapparater"
Lina ; !Vah? Varför det? "


Haha det var lite små kul!

Elias.

Jag bara älskar den här bilden på Elias, Lina tog den idag på honom när det var meningen att vi skulle plugga, haha!

Klicka f�r att st�nga bilden

Måndagen var inte så hemsk ändå, tur att grabar finns..

tjabbatjabba.

Kom nyss hem från liilla Elias, hihi.
har varit en roolig dag idag, jag och Lina typ sprang runt och prata om gårdagen och skrek  " ÅH-NANI" hahaha bara vi fattar ( och matildaJ ) haha chillade ganska mycekt med älskade victor idagh, han har typ världens bästa pussar (aa)
Haha va ganska kul, innan sista lektionen som då var idrott satt jag elias och Lina på marken och inspektrade andreas rumpa/ häng, det var välldigt roligt eftersom det också var elias som tog upp ämmnet, hej gay? haha
Missade precis bussen på vägen hem. precis som alla andra människor typ, så vi tog bussen till Häggvi stn och vänta på bussen där och köppte klubba (aa) haha var roligt, kom på hur kul det skulle vara om Elias lyckades bli stats minister när han blev stor, hela sverige skulle gå åt helvette!
hade bestämmt med lina att vi skulle plugga tillsammans idag,men på bussen blev det ändrade planer, vi fortsatte sitta på bussen med elias, moberg, ollie,anna G och alla och drog ist. hem till Elias, haha flummade typ sönder hos elias, chillade vid datan, käkade toast, spelade elias trummor, och försökte plugga, haha sen gick vi ut på stuttsmattan och hade kuddkrig, haha va as kul, okej elias pownade iofs mej och lina,menmen, slutade det hela med att elias råkade putta ut lina baklänges från stuttsmattan, det var roligt :D sen typ vid halv sju skulle elias till sin farmor så jag och lina fick skjuss till norrvikens ICA och gick sen där ifrån, eftersom det typ tar fem minuter att gå,käkade nu när jag kom hem och u sitter jag och gosar med pappas laptop!

imorn ska jag typ träffa Hedda, blir kul kul, får se vad vi hittar på :)   har ngn fucking idrottsdag på sollentuna vallen på onsdag, trååk, menmen, plusset är att vi är lediga på torsdag d, men då ska jag typ plugga med matildaOW till NO provet på fredag. menmen, det blir en senare historia, nu ska jag lösa bråk med andreas så nu mste jag vara koncentrerad,

pussar från mirruts!

BTW, laddar upp bilder från idag senare när jag fått dom från Lina :)

Flytande ljus...

Btw, som ni säkert såg i tidigare inlägg från Hedda så köppte hon flytande ljus? right? hahaha Men lilla söta älskade Hedda, du vet väll att helt vanliga värme ljus flyter exakt lika bra ? haha baby.. okej dom e fulare, men färga dom,? Precis som jag! Baby du är för gullig ibland <3

åh-Nani så kul att se dig! haha bara jag,Lina&MatildaJ fattar!

bluuuuuuuubb!  Orka Måndag? e sådär jävla grått och risigt ute jusst nu, och jag ser typ likadan ut själv, har mina typ ofärgblå/gråa Fornarina jeans, vitt Linne från SALT och min gråa Cardigan från Gina Tricot, BLÄÄÄÄÄ hemska Måndag, ushushush! sen är det jobbigt för jag har varit duktig idag och gjort allt som jag ska nu på morgonen i en bra takt, så att trots att jag låg kvar i sängen en 10 minuter blev jag ändå klar 25 minuter innan jag skulle gå, nu är det iofs bara en kvart kvar men ändå, vem fan pallar? bomba mej med sms idag, det lär behövas, kan iofs bara svara på Comviq (aa) 
 
Inga pussar idag, jag är för grinig idag! / M

Söndag 21/9

jaha så ver helgen över igeen..måste dom gå så fort?
Aja idag så har jag hunnit med mkt. Det började med att vi skyndade oss hem för att min syster skulle ha fotbolls match när vi väl vär hemme så skulle hon inte gå haha! Men det gjorde inget för jag skulle träffa miin beejbi Johanna!
Vi möttees vi odenplan och så bestämde vi att vi skulle till vasaparken för rasmus hade sagt att han var där, och det var han vi hälsade och undarde vad han vill ha i present han fyller år på fredag:) Och jag vet vad jag sak kööpaa johanna och jag hittade värsta bra presenten en basker& pälsmössa! Visst är det bra presenter( haha jaag driver bara) gud vad vi skrattade, och åt en annan sak som vi ännu skrattar åt! Men det är hemligt.
Sen glev vi runt på stan och flummade haha herregud vad vi skrattade jag älskar dig JOHANNA!<3
Vid fyra var jag tvungen att dra för jag skulle dansa vid fem. Dansen gick skit bra, man får värsta energie kicken av deet.
Nu är jagt hemme och ska platta håret har duschat i vår underbara dusch hehe!
Pussar hedda

update.

Tjabba,

ursäkta för mitt lilla avbrott sen i typ tisdags eller ngt, men jag har verkligen inte haft tid till att blogga.

Har kommit på att jag saknar verkligen förra årets nior, har mött på tre av dom den här veckan, och alla har varit lika trevliga som förut, mötte tex Johan, aaaah kom tillbaka säger jag bara!

Aja, eftersom jag inte har bloggat så, får jag väll köra lite snabbt om veckaan

onsdagen var jag helt jävla ofokuserad hela dagen, som ni kanske märkte, höhö, engelska lektionen gick åt helvette, hade ingen lärare, men vi fick uppgifter vi skulle göra, men jag gjorde typ inte ngt, och när jag gjorde så skrev jag av AnnaR! gick åt helvette,  dansen gick också åt helvette, va helt ofokuserad så jag kommer inte ens ihåg dom nya stegen.

Torsdagen rulla på helt okej, skolan va väll chill, hängde mest med makki&Jossan (aa)
hade ingen lektion på svenskan typ  så jag satt ist. och prata med Martin&Anton, och sen kom Gurra efter ett tag, sjukt snälla killar!  drog hem efter skolan, men vid typ 5 drog jag mej till Ester., mötte Alex som gick i 9mb förut, hälsade lite snabbt på honom och sånt där, inann jag skyndade mej vidare!
Kom hem vid typ 8?

Fredag, Mötte upp  MatildaJ innan skolan och vi blev vänner igen, haha så sjukt jävla skönt! hade en chillerill dag
va på toppen humör, tyvär hade jag glömmt min skåpnyckel hemma ¨så jag hade typ inga böcker eller penna til ngn lektion, plus att jag la in min väska i makkis skåp så det var ett problem att hitta henne när jag behövde ngt därifrån, sen fick jag gå runt med min dunjacka hela dagen, typ doog! Glömmde gympakläder också så jag matilda, lina ullie, sebbe gurra och ngn till kille gick ner til vatnnet och chilalde där, hihi vi lyckades ta sötaste bilderna på mej, lina och matilda (aa) får se om jag kan få matilda att ladda upp dom! Efter skolan hadee jag lyx för min mamma va super snäll och hämtade mej, vi drog till kista och köppte min älskade sjal tog en fika och hade det super mysigt, handlade mat och sånt där också, drog hem sen eftersom jag va helt slut och Tara skulle komma från dalarna, chillade hemma, vid typ 6 kom min älskade syssling, va sjukt kul att träffa henne, käkade lite och gick sen och hyrde fim vid 8, mötte då mina underbara matildor, haha, pratade med dom och hade det najjs, hyrde sen iaf en as skön film haha, tittade på den, sen kom matildaJ& OW igen och vi drog ut med dom, va kul, kom hem vid typ 11 ir ngt, vi va sjukt trötta och typ sommna framför TV'n!

Lördag, gick upp vid 8 och väckte tara, tog en dush och gjorde mej iordning och fixade lite, övade på sången med papi innan vi drog till Sollentuna kyrka. För att gå på mitt kusin barns dop! hade blivit ombedd att sjunga en låt på dopet.
Va ganska nervös eftersom det va mitt första solo, höhö, men det gick sjukt jävla bra och jag är super nöjd över mig själv! tara sjöng också och detgick också bra!  efter drog vi oss allihoppa mot Norra norrviken haha, och käkade sån där grejj mat man brukar äta efter dop, pallade inte stanna så jag drog hem ist och träffa matildaJ, vi flumade typ satan och åkte och köppte kakor och festisar och satte oss i en gunga (aa) vid 5 va jag tvunmgen att dra tillbaka dit och äta middag, diskuterasde med kusin hur jag skulle göra ikväll, blev erbjuden krök , men pallade verkligen inte leka fjortis så jag drog ist. hem och vid typ 9 drog jag och mötte Maatildaj,  sen vid typ nio kom Nani@, och hans kompisar, haha vi snacka lite med han och ngn annan 94, hahah va fan helt sjukt :P men trevligt var det, efter det drog vi hem till matilda och snackade och flumamde,  gick hem i mörkret sen och jag fan va as rädd, btw, Lina fyllde tonåring också haahah!


aaaah nu har jag typ hållit på med det här inlägget i 100  år, skirver senare ska göra mej iordning för att handla!

Btw, ALLA MÅSTE gratta Jakob_ _ K @ som fyller tonåring idag!
Här får ni en bild på födelsedags barnet, hihi Iloveu bebis!




PUSS / M


shulula

Idaag så är det så att jag åker till mitt land till söndag och tyvär kan ni inte nå mig för jag har inga pengar på min mobil fast ifall ni har comviq är det bara att sms! Men ni kan juh ringa haha:)
Igår så var jag med hedda hela dagen, först följde vi med rasmus,daniel tror jag att han hette och jacob för att bowla haah har inte gjort det på år och dar(A) Men men jag förlorade såklart haha! Efter det så kom vi oinbjudna till oskar m som bodde precis bredvid haha och när vi kom in så satt alla framför en dator och speladd ngt sjukt tråkigt kisgsspel man bah; mooget! Haha och det töntigaste var att ena "laget" satt i ett annat rum med dator och körde mot dom andra i andra rummet! Skacka om sociala!!!
Aja när vi kom livade vi upp lite, vi hadae kudd/godedjurskirg eller jag&alex sen så spelade hedda T och massa andra guitar hero men jag suger på det så jag stod över hhaha nöjde mej med att titta:P
Sen så blev vi utslängda av oskar nee men hans föräldrar kom snart och itrapphuset så mötte vi hans mamma,tuur att vi gick:P
Efter det så gick vi värsta omvägen för att hedda hade glömmt sina nycklar hemma och det var typ ingen hemme men hennes syster visade sig vara det!
hemma hos hedda chillade vi lite och tittade p¨å pirates of the caribbean där heddorna satt och dräglade över hur snygg johnny depp är! Mateen var sjuukt god tänk ifall min pappa kunde laga sån mat!
efter så mätte vi ellen och bjöd över rasmus eftersom hedda och han bor grannar!:) Så han var där tills jag skulle gå.
Väl hemma sommnade matilde i sovan , och vi gick och la oss!
Pussar Heeedda

Lite av dagens outfit:


Mössa indiska
Tröja Gina tricot
svart linné från monki
mörkblå jeans från Dr denim
OCh ett par vita gammla sneakers från nån affär


klantiga jag!

Aaaj mina ögon, jag skulle duscha och sen så fick jag fucking shampoo i ögonen så dom är helt röda(väldigt snygg).
Nu sitter jag och pratar med matilde min syter och dricker té väldigt myysigt!
 Dansen och skolan gick väldigt bra nu ska jag prata med pappa som kom hem från föräldrarmöte!
Pussar Hedda
Min söta syster som fixar té:)

fuck off.

Tjabba.

Ska egentligen vara i skolan nu, men allt va sjukt jävla jobbigt och jag kännde att om jag inte får lite " lugn" kommer jag bryta ihop som jag gjorde igår också. Så gick på NO'n,  det gick typ åt  helvette, skulle plugga till provet, försökte läsa igenom en massa text i boken men tankarna var åt ett helt annat håll.. så efter den lektionen orkade jag nu inte, och sa att jag skulle till " tandläkaren" och tog en promenad hem med Victors iPod och lyssnade på musik, känndes skönt att vara för mig själv ett tag, det här kommer bli en jobbig dag, det vet jag men nu får jag fan kämpa mej igenom den, ska snart bege mej tillbaka mot skolan för att gå på Engelskan, hoppas jag klarar den här dagen ,Men något jag alltid kan trössta mej med är att min underbara syssling Tara kommer hit från Dalarna imorgon, har inte träffat henne sen jag var på landet, ush, fan vad jag  saknar sommarn, helt jävla problemfri, två månader på landet, fan va det var underbart egentligen saknar det, saknar allt det där när man sitter med tjejerna där och pratar om allting, året, skolan, allt och skrattar, sen var det den där jävla sista kvällen 2 aug. faaaaaaaaaaaaaaan va jag vill tillbaka dit.... ush ush! Nej men det blir ju mini sommar kul imorn eftersom Tara kommer och henne träffar jag enbart på sommarn så då blir det kul, är lättad över det eftersom hon alltid förstår mig, tack babe.  nej men nu får ni ha det så bra!

Puss M

Onsdag

Så klarade jag den första skoldagen den hära veckan:) allt gick bra förrut att matte är vårt första ämne och moa& jag öppnade inte ens matte bökerna på 40 minuter vi hade juh så mkt att prata om har inte setts på evigheter!
Efter skolan så mötte jag ellen och så drog vi till åhlens vid odenplan och där köpte jag flyttande ljus och tésil eller vad det heter!
Sen gick vi till stan där jag köpte allt mina saker plus ett par jätte söta troser& ett par vita ringar från indiska.dom har faktist börjat få riktigt fina grejer där speciellt asseceoarier eller hur det stavas:P
Nu ska jag plugga vidare måste ta igen två dagar och typ ALLA våra läxor är till torsdagar! Fuck lärarna.
Med mitt nya kärleksté och colanappar så tror jag att jag överlever. Pussar Hedda

Trosorna och den andra tröjan:)

Örhängen och mina "fina" läxboker!

Flytljusen&foundation



Tröjan:)


buenas noches? !

Och där var tisdagen förbi!

sitter här nere på undervåningen med Pappas laptop, och känner att jag gjärna skulle villja ha en själv, skulle egentligenvara helt underbart, right?

aja, dagen har väll varit helt okej, va typ lite små deppig hela dagen, men men så blir det ibland. Skulle dragit till malmvägen efter skolan med Makki och snackat med ngr fucking horor som jiddrar med henne, men pallade fan inte, drog hem ist. och chillade, Mormor kom också, *suck* haha, plus att min brorsa va hemma med en kompis, så snackade lite med honom också är så jävla kul eftersom han typ e som en bruuur för mig (aa) drog ut ett tag för att sammla tankarna och då ringde lilla Andreas gick till stuttsmattan och snacka där, så medans jag snackde med Andreas kom FridaS ner ( granne ) hon tog också konfirmation i helgen så hon hade fått en prada mobil, jävla unge, titta lite på den och snackade med henne om en massa skit höhö. nu kom jag typ nyss in, Andreas gör typ matten så jag väntar på att ha ska bli klar och sen riga mej och hjälpa mej, är så sjukt underbart, Andreas hjälper mej med det ,mästa i skolan,bl.a NO, Sen kommer Lukas ( S ) och hjälper mej med Spanska och Engelska, är det inte underbart? vilka vänner man har asså!  haha va as kul, men person i min klass typ bomba mej på msn bara för att hon/han tyckte det va aaaaaaaas ballt att jag och Andreas hade kramats idag i skolan, WOOOW liksom! haha, nej men nu ska jag vara duktig ficka och plugga NO, har NO prov nästa fredag tror jag så jag sätter igång redan nu, känner att jag vill vara på den säkra sidan, btw, imorn blir det inget bloggande tror jag, dansar så har ingen tid till Data på Onsdagar,

aja simma lungt, Puss

Miriam.

Btw, ni har väll inte glömmt att lyssna på The killers ? Fy på er som inte har.


ouuf, ge fan i hedda!

Haha vikka tror ni att ni är?
Behandlar Hedda som skit
ge inte henne skiten för vad någon
annan har gjort, andra gången
ni gör såhär, fan ni e inte ens värda henne.
Dra, NU!

________________________________________________________________________________________________


Stan imorn

Imorn så efter skolan ska jag på stan i nån timme med ellen får itne vera ute så lnge eftersom mamma vill att jag ska bli frisk! Blääh men anyway det här hade jag tänkt att passa på att köpa ifall jag får penar av pappa(A) Lånade din bild från din blogg naomi ifall det var okej, älskar dig!<3
En foundation från max factor och jag är INGEN fjortis!
Tröja från gina tricot
Munkjacka från h&m divided
Och kanske den gråa jackan från divided också
  


Mössan också från indiska

fina mössa från indiska för 80 ;-

Gossip girl

 
Min otroligt goda efterrätt hos miriam för nån vecka sen:)


Älsklings skorna, och det känns som att gå på moln vill bara att det ska bli annu 
kallar! 


Titta vad långt hår jag fått...! Hittade mitt löshår kanske ska börja andvända det,och
där är min nya sjal också!


Saknar min söta ellen! Ska träffa henne imorn kannske får se hur mkt jag har att plugga:/


Expressp house har världens godaste chockladkaka och mockalatte!

Buenos tardes?

Fortfarande hemma men imorn ska jag till skolan konstigt nog så ser jag fram imott det, man har inget att gör när man är sjuk det är bara datorn,tv:en och det men jag har faktist varit duktig och gjort So asbete som ska vara klart och jag är långt ifrån klar usch och appråpå det ordet har jag märkt att jagsäger det rätt ofta(A)! Men det får bli en lung och läxdagar den hära veckan och helgen. Nu när jag är hos pappa kan jag ladda upp bilder så för här har jag en lapptopp och det går mkt snabbare då! Så nu ska jag precis ladda upp dom men  vissa är gammla och vissa är nya:)<3
Hedda

helgen blir fartfylld med kusinerna.

yeeey, imorn kommer min älskling Jossan hem från Frankrike kom jag också på, längtar hon har typ  varit där i h en hel jävla vecka fan! bitch! och i helgen, händer det typ en massor, på fredag kommer typ halva släkten hit, från typ dalarna, västkusten, och hela skiten, bl.a Tara&Josse, å dom typ slaggar här fre-lördag, blir grymt att få en helg med kusinerna, sen på lördag är det ju faktist dop för lilla Tilde, ( kusin barn) så det blir chill, plus att mitt älskade persiko huvud fyller tonåring på lördag, haha persikohvud är alltså Lina,  här är hennes blogg - http://www.norrvikenmolle.blogg.se/ blir nog en skit bra helg,

här får ni en bild på mej och JCF@ ( Jossan) som e tagen i femman, hihi vi va as små!



MLJ@


The killers

Ett band varenda människa borde lyssna på är nog The killers, har kommit på att det e helt underbart att gå och lyssna på dom nu såhär till hösten. Om man inte har hört dom tycker jag att man genast kan skriva in The killers på youtube, eller gå in på min pea, MLJ och lyssna på första profil låt, där det är "The killers - Mr.Brightside" BIIIG LOVE!
så skynda skynda skynda, lyssna lyssna lyssna, jaa Hedda, du också!



Miriam

15/9-08

Tja alla balla.

Måndagen är avklarad, skönt nog,
Började dagen med musik, haha rå garva med AnnaG typ hela lektionen så det va ju kul, även fasst vi va sjukt ofokuserade och det lät typ skit om hela klassen, men det va måndag morgon och alla va trötta, ha förståelse! 
Chillade vidare hela dagen, med svenska och lite andra najjs ämmnen,
Träffade Viktor ( Leks@) på luncehn och chilla med honom typ hela lunchen medans vi gick runt och leta efter Linda( Lill-lindiz@) haha hittade sågspån på marken också så vi typ kassta det på varandra också, moget (aa) hann prata om ganska mycket, riktigt trevlig grabb det där asså :) Hade bild och idrott efter lunch, bilden gick helt okej, jag är längre än Elias ( lillebrorsa@ ) och det e jag glad för, men Andreas( A-andersson @ )  är fortf. ett huvud längre än jag, fuck u !  lekte typ kurragömma i "skogen" sen på idrotten, så det va chill,
kom hem vid typ kvart i tre trots attt jag slutade 10 i 2 , hur lyckas jag? aja, satte mej vid Datan och
Lukas( ruffsbollen@) hjälpte mej med engelskan och lite sånt därnt! har typ bara chillat. sitter nu i typ myskläder ( tights, lång t-shirt och en stor munkjacka) så det e mysigt,

Jusste, jaha varför är Heddas kompisar så jävla snälla mot henne när hon e sjuk? hur många gånger har mina kompisar kommit förbi med godis och skit till mej när jag e sjuk? NOLL! fuck off, haha nej skojja bah, ni e bäst bitches!
haha en sak e lite rolig jag och
Andreas låg ochsnacka i telen i typ förrgår natt och när andreas e trött snackar han en massa skit, så börja han snacka om att han skulle skapa en egen värld på pluto, och massa skit, haha så igår fick jag en bild på den där " världen" hahaha, det ända jag kan fatta e typ en fotbols plan och lite vatten? fan vikken ball värd!
Nej men nu ska jag gå och ringa
mamma och kolla när hon kommer hem så ska jag städa bilen så jag får lite money , har shoppat upp allt i helgen, så
Puss hej

MLJ!

här e Andreas "värld" förresten , visst är den..ehm...vacker?

designen

Eller hur det nu stavas, Men som ni ser så ä designen rätt anurrlunda men den kommer inte att se ut såhär fixar lite men den får se ut sähär en stund nu!

vilka kompisar:)

Haha sitter jag och skrattar för mig själv!
Är hemma idag dom ni kasnke förstod i förra inlägget som jag skrev igår. Iallafall nu för en stund sen ringde johanna och sa att dom var därnere på min gård så jag tittar ner så står, linnéa, johanna,rasmus,marika&söta mikaela! hahah fan vad förvånad jag blev!Av dom sötisaran så fick jag en påse med lite godis och en väldigt söt lapp! (jag älskar er alla)
Så nu blev min sjuka dag mycket bättre!!!

usch...

Jag vill inte bli juk igen, Här sitter jag med typ dunkande hvudvärk eller typ tinningarna och mår illa toppen!! Verkligen , Jag ahr avrit förkyld skitlänge eoch jag vill inte bli ännu sjukare!Bajs!
MEn aj idag träffade jag min sjukt sega kompis miriam! haha! Vid två kanaske så vi åt(miriam åt på burger king och vi satt och snackade lite om bloggen och hennes fukkade kompis!:S
Sen dorg vi till stan och jag hittade en sjal& en söt mössa som jag inte vet ifall jag ska ha eller inte jag tror det men ändå inte hahaha ni får se den imorn och sjalen!
Sen skulle jag gå och dans det var som vanligt jätte roligt, trött som fan efteråt! När jag kom hem så satte jag mej framför teven och åt middag med familjen jag vet sociala men vi har som en tradition att vi äter framför tv:en det är mysigt (ifall man har en bra film då): Men nu ska jag villa känns som jag ska kräkas...usch!
Inga pussar från mig....Hedda

Heddaaaaaa.

Jaha jaha, nu kom jag nyss hem från stan, och Hedda!

aja, vakna vid typ halv tio, chillade typ hela morgonen, väckte också typ Andreas vid Kvart över tio, pratade med honom i typ en halvtimme innan jag och mamma drog till kistaC och köppte mina älskade stövvlar, ( se bild i tidigare inlägg) plus en snygg cardigan, som jag nyss fick veta att Lina kanske ska få, aja, tog en fika med mamma, sen drog vi mot Sollentuna STN där mamma släppte av mej och jag tog tåget in mot hedda och mötte henne vid BK, käkade lite där och diskuterade också bloggen, drog oss ut på stan och vi hittade en del hedda hittade; en sjal en mössa och jag vette fan! haha fråga henne, själv blev det ett par benvärmare skit söta och en jätte söt mössa :) aja vid typ halv 5 drog jag mej hemmot och nu försöker jag övertala Andreas att köpa en sjal till mej jag tror jag lyckas, nästan vad tror ni? avgör själva för så här lyder våran konversation på msn jusst nu;

Aηdεяsson | säger:

kanske

MLJ; Haha snäälla Andreas säger:

Snälla

Aηdεяsson | säger:

kanske

MLJ; Haha snäälla Andreas säger:

men vad ska jag göra för att du ska ge mej pengarna?

Aηdεяsson | säger:

vet inte

Aηdεяsson | säger:

hallå länka skiten så får jag se

MLJ; Haha snäälla Andreas säger:

villken skit?

Aηdεяsson | säger:

sjalen

MLJ; Haha snäälla Andreas säger:

det e ingen skit

MLJ; Haha snäälla Andreas säger:

den e rosa på bilden typ men den ska va vit

MLJ; Haha snäälla Andreas säger:

asså den e jätte fin när man ser den i verkligeheten

MLJ; Haha snäälla Andreas skickar:

( skickar bild på sjalen)

MLJ; Haha snäälla Andreas säger:

asså den ser bättre ut på
Aηdεяsson | säger:

150:- FÖR EN SÅN DÄR ?

MLJ; Haha snäälla Andreas säger:

jaaa?

Aηdεяsson | säger:

sån kan man ju typ göra i slöjden ? lr kanske inte men ändå

MLJ; Haha snäälla Andreas säger:

men andreas du ska bara känna på materialet!

Aηdεяsson | säger:

okok vart finns den

MLJ; Haha snäälla Andreas säger:

indiska

Aηdεяsson | säger:

jahapp då åker jag dit imorn och känner på den

MLJ; Haha snäälla Andreas säger:

driveru?

Aηdεяsson | säger:

nej

MLJ; Haha snäälla Andreas säger:
men gud

hoppas att jag får sjalen (aa)

aja puss / M


Saturday.

Gissa villken film som just började på 4an?  Jo, den här gammla godingen


Precis vad Jag behöver ikväll!

Miriam


Lördag.

Jaha jaha, lördagen är förbi,

vad har hänt idag? jo vid typ förmiddagen drog jag med mamma, pappa och storebror till KistaC och kollade på lite kläder, hittade en del, sen vid typ fyra kom storasyster och Conny ( hennes typ blivande man) :P
la undan lite kläder och gick sen på bio med familjen såg "Patrik 1,5" den va helt okej, kanske inte bästa filmen men men. mötte också AnnaG i kista, små prata lite med henne najjs najjs, efter filmen tittade vi på ett par skor till mej, ett par som jag troligtvis köper imorn med Hedda, hittade också en ROSA munkjacka som jag nu har på mej, och en vanlig grå t-shirt faktist och en blå, svårt att förklara, hittade en Cardigan på Ginatricot som jag också köper imorn.
Kom iaf hem vid 7 , va as förbannad och ledsen, jag hatar min jävla pappa ibland, så Andreas ringde mej och gjorde mej som alltid glad igen, han e bäst! vid typ 20 i tio drog jag med mamma och hyrde film, blev " something new" nu börjar eftertexten rulla och filmen var faktist bra, nej men nu ska jag fixa lite små grejjs, eftersom Andreas ringer om en typ halv timme eftersom jag typ ska sova då så jag orkar med shoppingen imorn! haha!
Massa pusaar

MLJ
DS_240181_A.tif    DS_240181_B.tif      

H <3 R

OMG, HEDDA DIN BEBIS HAR DU SKAFFAT POJKVÄÄN?!
funderar nästan på att slå en pling till Jutta och fråga ut henne på information, ibland är det ett stooort plus att känna din mamma!! haha
puss på dig älskling! <3


Jag är här miriam!

Nu ska jag verkligen börja blogga mer allt gpr inte ihop liksom, men nu när det är svinkallt ute så tror jag att jag kommer blogga mera!
Men anyway så igår var det välfigt mysigt jag får lägga upp bilder imorn eller senare johanna var då footografen!
Vid sex kanske vi kom till johanna och då började vi med att äta, det var jätte mysigt. Då jag, freja, och linnéa fick värsta damp/skrattattacen haha fan vadvi skarattade och jag tänker tyvär inte nämna varför hahah!
Sen så chillade vi och satt och prata och sånt, Sedan dor vi till buylando och gjorde bort oss där och verkade helt fulla (fast vi var dock inte det ifall man inte blir full på en cider som jag tror) Sen orkar jag inte skriva mera. Mena allt var toppen!
Idag så vakanda vd vi 10 tiden typ och låg och pratade en stund om en sak som hände igår(om mig) det börjar med att jag har en pojkvän haha mer får ni inte veta! Sen gick vi upp och åt frukost efter det så satte vi oss och tittade på eva&adam herredu vad man får barndomsminnen! Sen så gjorde vi iordnign oss föratt träffa min pojkvän och alex.
Efter en stund så kom vi iväg till plattan och resten orkar jag inte berätta!
Hoppas ni får en rolig lördagskväll!
Pussar HJ
Jag orkar tyvär inte ladda in bildern min dator är för seg men på måndaen kommer det massor! Det lovar jag vet att det blir rätt tråkigt med bara text!

Lördag 13/9

ååh, klarade av att sommna någorlunda igår, men jag lyckades iaf få typ 9½ h sömn inatt villket är meer än jag fått på..hm..vääälldigt länge. skönt skönt, men ush gillade verkligen inte att ligga ensam i mörkret, ...är mörkrädd som in i helvette, villket är ett stooort problem på landet på sommrarna när man ibland ska hem i natten, ushushush.

Jaha, det blir typ åka och kolla på lite nya grejjer, mamma tyckte förresten att jag varit jätte duktig. så får hoppas att vi kan ta en tur förbi kistaC eller något, är så sjukt trött på dom flesta av mina kläder att jag fan smäller av.

yeey, nu börjar Fab5 på sexan så nu måste jag titta på det istället, hörs nog senare, och vart fan har Hedda tagit vägen,
har också bestämmt mej för att blogga mer&oftare, får se om jag kan få med hedda på samma spår, så den här bloggen kommer igång lite mer.  Nej men nu ska jag nörda framför fab5, och fixa mej, mobilen är OFC, med mej hela dagen så det e bara att slå en pling på luren om ni vill ngt!

MLJ


hata mörker.

Nu har jag varit duktig flicka!

Min mamma harfått för sig att jag tydligen har alldedes för mycket kläder, och vägrar därför köpa några nya till mej förens jag har rensat min garderob, hon har helt enkelt sagt "stop" Det är något som stör mig något otroligt mycket,

Men nu gick mamma och la sig för någon timme sen, och jag har lite små ångest för att Andreas inte är vaken ( för att göra lång historia kort så har jag sömn problem och han är då världens underbaraste människa och pratar i tele med mej varje natt tills jag kan sommna och sitter sen i telen ett tag efter att jag har sommnat så att jag säkert sover) Hur gulligt är inte det? Men ikväll var han så sjukt trött och jag har ingen lusst att ha mini fight med honom för att han är grinig imorgon så han fick helt enkelt gå och lägga sig, jusst nu ångrar jag mig något otroligt... så eftersom han sover så tänkte jag att då har jag ingen som gnäller på att jag inte lyssnar på vad han säger för att jag gör andra saker så då tog jag mej tid åt att slänga ut varenda klädesplagg ur min garderob och rensade den sen, en del kläder åkte bort, och la också undan en del sommarkläder som ändå bara tar en massa onödig plats, plus att detser ut som om jag har mindre kläder då och får då nya,

Så nu är min garderob fixad igen, för ca 1 h 30 min låg alla kläder in knölade i alla lådor så det bara var en stor röra, hittade en massa kläder också som legat längst in, ibland älskar jag att städa och sånt där. Okej, det här är ett låångt inlägg om typ mina kläder och Andreas, men nej jag gillar inte att sitta uppe ensam på natten och veta att Andreas ligger några 100 meter ifrån mej och sover skönt i sin stora feta säng, aah .Imorn ska jag iaf KANSKE åka och kolla på en jacka till mej själv, sattsar på skinn, exakt som resten av Sveriges befolkning, och sen blir det väll ett par höst stövlar, får se får se.
Nej men nu ska jag sätta på en bra rulle och distrahera mig själv med,

MLJ@

här får ni också en bild på bebisen som jag alltid snackar om, bilden är iofs sämst eftersom man inte ser hans ansikte, men ändå (a)


Andreas Andersson. <3


Oj, vad omtyckt man är.

Hur lyckas ni killar få en och känna sej så ootroooooligt älskad? hahahah! Här är ett sms som rullade in från Andreas för ngn halvtimme sen ;

                                                             "hörru ditt lilla haschmonster vad gör du ? "


Är inte det där det där gulliga smset man alltid vill få på fredags kvällen? Herregud.



MLJ

Killar gör mig orolig.

Hallå Hallå söta lilla bloggen!

Har inte haft tid åt datorn senaste två dagarna har hafft fullt upp,
Hur som helst har den här veckan gått otroligt fort. Redan fredag liksom..Hade en otroligt chill dag idag.
Avslutade det hela med NO, eftersom förra plattserna inte funkade bytte vi plattser idag, är osäker på hur det kommer gå det här, hamnade på andra raden bredvid Andreas och bakom oss sitter MatildaOW och Moberg ( Fredrik) och Moberg är bästavän med andreas Och matilda med mej, hm..är ytterst tveksam till att Eva kommer bli nöjjd, Efter skolan promenerade jag hem, dels för att jag glömmt mitt busskort hemma och för att jag var sugen på att gå i min egna lilla värld! Va ute låst i ett tag när jag kom hem innan jag gick och mötte min älskade granne, Frida, gick till ICA och sen upp till henne vid halv fyra drog jag mej hemmot och har fixat lite här hemma sen dess,

blir lite små orolig, Andreas och jag pratade nyss som vanligt i telefonen då han helt plötsligt blir jätte ivrig och säger att han måste fixa en sak, försöker fråga vad han ska göra men nej det får jag absolut inte veta?! satt desperat och försöktte klämma ur honom vad han ska göra men han e så envis så det e helt omöjligt, och han blev bara mer och mer stressad över det han skulle göra,och sa att det tar 5 min sen ringer han mej igen,, nejnej, det har gått snart en halv timme och nu får jag sms hela tiden där han säger; "Jag ringer snart!" "är snart färdig " borde jag vara orolig för vad han gör? ush vet inte vad den grabben håller på med längre, förra fredagen pratade jag i telenfon med en aning full Andreas, ush ush ush, vad håller min älskling på med? okej, nu får jag ett sms där det står " ska spackla ett rum. ringer sen" va fan ere här? haha nej men nu ska jag chilla lite på msn&pea,
Hörs nog senare, pusshej.

Mirre.

Freedaj!

Nuu ska jag skriva lite snabbt om veckan;
Fetr som inte jag inte har haft tid att blogga ska verkligen försöka mer(biler kommer senare fixar min ipod så)
Meen måndagen hände inget speciellt jag skulle ha varit med ellen men sen kom vi på att vi bara kunde göra ngt i en timme för jag skulle vaara hemma vid 5 och vi slutade typ halv 4 eller nått sånt! Så jag ick hem istället och myste.
Tisdag; Soom vanligt. Efter skolan så gick matilda&jag ner på stan och hon hittade en jätte fin och snygg skinnjacka! Verkligen jätte snygg. Efter så fickade vi och små pratade trevligt.
Onsdag:Jusste då träffade jag söta clara som kom hem till mig. Först satt vi och pratade om allt sen kom vi på att vi skulle baka så då gjorde vi det! Kolakackor blev det jätte goda vi äger på det hahaha:) Anyway så kockade vi te och tittade på the hills hhaha(A)
Torsdag; Dans Dans och dans men det blev inte så mkt för mig fick inte ta i så mkt men det avr roligt ändå!
Och nu till fredagen
Dagen började med 40 minuters matte efter en otoligt stressig morgon, Som tur han jag i tid. Sen vid nio så mötte jag mamma utanför skolan och tog bussen till karolinskasjukhuset där jag skulle hjärnrönka min hjärna(ni får tyvär inte veta varför). Men allt gick bra och jag är inte cp:skadad eller nått sånt bara så ni vet(A)
Efter tittatde mamma och jag lite i affärer och åt lunch ngn stans på ett jätte gott thaiställe på ondengatan precis vid min skola fiffigt!
efetr var det gympa som itne jag var med på pga min förkylning som aldrig vill gå över hatar deeen.
Nu sitter jag och väntar på att the hills ska börja sen ska jag packa för att sova hos johanna L med tjejgänger ska bli mysigt! Så bloggar antagligen inte ikväll ha deet så bra uta mig!
Puss

förlåt!

Jag ber om ursäkt att jag inte har bloggat på hela veckan typ men jag hinner seriöst inte! OCh nu måste ag skynda mig så ska försöka hinna med att blogga varje dag! HJ

Hösten e på vääg, HATA

Ouf, va jag har varit grinig idag..... ibland....
haha börja morgonen med att möta upp Danni vid häggvik stn, drog med henne till plugget gick förbi skååpet och slängde in väskan innan vi fortsatte ort mot NO-salarna/ HVK's del, mötte upp en annan tjej, ( jessica ) som hängde på oss och leta upp en tjej som jag sen snacka med, sluta med att hon typ grät, men va jävligt förbannad så, vet att du läser det här därför kan jag ju direkt säga till dej att jag älskar dig, men är sjukt sur så orkar inte låtsas att allt är bra mellan oss, ! aja, hade typ inge kul lektioner, hahaha NO'n va typ helt sajjk med martin,Elias&MatildaOW :P på SO'n kom Klara, najjs, typ hände ingenting annars, frös arslet av mej på bussstationen, :P  kom en liten blattegrabb och börja kaxa mot Lukas haha va as kul :) men nu ska jag öva på en låt då jag har fått en annan stämma vad jag har egentligen så nu ska jag sätta på min övningsskiva och sjunga lite,
puuuusss!/ M


skolan...

Jaha så var det måndag igen, Det avr faktisst rätt skönt fick träffa gullungaran linnéa,freja& Johanna myysigt! Juuste jag har fått mina uggs nu och dom åker säkert på ngn gång i veckan dom är juh så sjukt mysiga så jag vill bara att det ska bli kallt haha(A) Men dagen började med spanska i en hel fucking timme usch hatar spanska, sen var det so sen slöjd som vi hade håltimme i och så freja6jag stack hem till mig och tittade på date movie fan vad den vär äklig ibland hhaha.
Men nu ska jag gå och titta på dol bloggar mer imorn har så otroligt mycket att göra men imorn ska jag träffa matilda som jag inte har träffat på åratal(www.youknowmatilda.blogg.se). Hörs imorn puss<3 H

fucked up monday.

Tjaa, har inte bloggat sen i fredags, har inte hunnit/ Orkat, ska försöka komma igång igen, så fort jag fått iordning på mitt liv. jaha, måndagen nästan avklarad iaf, har vrit en jävla skit dag, fick stå ut med att sitta i samma klassrum som någon en hel jävla dag, var tvungen att se dår den där personens röst och skratt hela jävla dagen, aaah fan vad sur jag blir på sånna som han,

aja, dagen började med ett jävla "gråt-anfall" innan första lektionen, fick dra med mej matildaOW in på en toalett och gråta...hade musik som gick si så där, va så sjukt ledsen efter den här natten,grät en andra gång hos Danni när jag träffade henne, haha hon e typ världens underbaraste, som ska snacka med det där lilla horbarnet i min klass, hahaha!
sen på svenskan hade jag låst inne mina nyklar i skåpet i fredags så jag fick gå till expiditonen och be dom knipsa upp det, när jag vänta på vaktmästaren träffade jag alla balla ungar från 7ma, där bl.a Jossan som vet hur jag mår så stod med dom i korridoren och grät ännu en gång, dom va fett sööta och stod och krama på mej as läänge, lilla jakob gav mej världens bauta kram, ÄLSKAR hans kramar! tyvär, kämpade mej igenom den lektionen, hade sista lektion idrott, hade sjukt ont i halsen så bvar inte med, så jag, Ollie och AnnaG tog en promenad från häggvik till norrviken, och tog sen bussen tillbaka, (aa) slutade sen, kom nyss hem och har chillat på datan sen en typ timme :P  vette fan va jag ska göra nu, får se om jag får taag på MatildaJ så ska jag nog snacka med henne om allting, så får fan hoppas att hon fattar!

aja, tack iaf till ni som ställde upp för mej, det betyder så sjukt mycket för mig;
tack ni är bäst; MatildaOW, Jossan,Lina,Jakob, Oscar,Danni, MartinK, ,& Makki,Älskar er.



så iaf som ni kanske fattar är mitt liv inte så undrbart jusst nu, så får se hur mycket energie jag har till blooggen, men eftersom jag råkar ha världens underbaraste vänner så klarar jag nog den här skiten utan dom där två som håller på och får mej att må fucking skit, idioter. aja, tjaadåå, ajusste har fått låna pappas gammla mob eftersom han köppt ny, så nu kan man nåå mej igen på samma nummer som förut!:)

Puss/ M

Lördag

Äntligen känner jag mig bättre eller jag är fortfarande skit förkyld och så men jag har itne ont i huvudet eller har feber så det är bre, Men andå ska jag ta det lungt så det blir en familjehelg,det avr verkligen längse sendan är alltid borta på helgerna från dom så det ska bli mysigt, Idag blir det höst/vinter shopping alltså en vinterjacka och ngr tröjor. Får  se ifall jag hittar ngt vet inte riktigt vad jag vill ha! MEn igår så hyrde matildeoch jag en film 10 000 bc den var faktist riktigt bra haha(A).
Nu ska jag fixa iordning mig pussH

fredagskvällen

Som jag skrev i mitt tidigare inlägg så skulle jag sova hon matilda juh me eftersom min fucking sjuka inte ille gå ver så blir det hemmakväll nu med familjen.
Tror jag går ner och hyr ngn film och kryper ner i soffan! Mysiigt det också men men.
Hörs senare puss H

är hos lina.

tjabba alla balla.

sitter jusst nu hos LinaM och pratar i telen m. underbara MatildaOW, ska uppdatera lite om veckan;
vi har haft skolfoto, gick helt okej antar jag , vet inte. har dansat och varit m. Lina&Matilda, shoppat med klara och hennes typ kompis bella ir ngt (?) aja, ikväll är det GX, hahahahah får se hur det blir, men det blir nog bra, eller är int ett dugg taggad för en party kväll, :S  så nu blir det typ en tjej kväll i edsviken m. Matilda&Målbrottet:) blir nog mkt bättre! :)
men nu ska jag dra, pusshej, bloggar senare,!

PS. jag älskar dig hedda.!


Fortfarande sjuk...

Jaha idag blir det väll samma sag som igår, tv,datorn,äta och annu mera tv&dator sen äta hahah men man
kan inte göra så mkt när man är sjuk och jag har otroligt ont i huvudet känns som det ska sprängas men tog just en alvedon så det blir väll bra snart ska försöka städa mitt rum också kanske rensa lite kläder så ja får plats med höstkläderna nu,Och juste mamma ska köp uggeen älskar henne! Hon är världes bästa mamma på alla sätt och hon är som min bästa vän verkligen!Sen blir det lite shopping som jag skrev med pappa eftersom han ska betala tror jag hehe(A)Jag skulle ha sovit över hos Matilda med ellen& hedda men det gick juh inte nu ursh hatar att vara sjuk! Fast när man är frisk så vill man bli sjuk för att vara hemma från skolan förrvirat!:P
Har tittat på Tillbaka till framtiden 2 faktist rätt bra.
Nu ska jag jag fortsätta nörda mig framför datorn pussar HJ


sjukling!

Nu har jag fått yyp det alla mina  kompisar har och alla andra,feber,har ont i halsen,mår illa och sån skit! Usch och jag hoppas att jag mår bättre imorn då jag ska sova över ho matilda eller hedda med ellen också ska bli väldigt mysigt men får se ifall jag inte känner mig allt för dålig.
Ska äta frukost nu och sätta mig framför tv:en,tror att jag slinker ner till affären lite senare och köper ngt gott och ngn tidning,Jusste jag missar min dans idag också:/
Men skriver senare antagligen efter som jag inte kommer att ha ngt roligare för mig.
Sjuka pussar HJ(KOm på att jag har en  webbkam jag som är så lat att ladda up bilder blir juh det bra men ni får ursäkta hur jag ser ut jag orkar inte bry mig just nu eftersom ingen ska se mig:P<3



usch & usch!

Fan vad jag hatar skolan ursäkta mig här, men NO hur mkt tråkigare kan det bli?Och bakterier,virus bla bla bla,
Nu pratar vi om ngt roligt"
Som att Johanna darling haar börjat i min klass!Annars har det inte hänt så mkt roligt, mina uggs som jag skulle köpa var borta och jackan hade inte kommit, tröjan var slut och ALLT går mot mig och pricken på it är väll att jag kommer blunda imorn på skolfotot! Hahha verkligen nte min dag idag.
Ska gå och packa ite saker till pappa laddar upp lite bilder från helgen senare ifall jag hinner, Och miriam har ännu merrra bilder. Trötta och arga pussar HJ

RSS 2.0