nyårsafton.

GOTT NYTT ÅR !
haha, gud vad snäll jag är soom tar mig tid och sätter på datan bara för att skriva ett inlägg höh.
harbara varit m. jern idag men vi hade det myysigt höhö tittade på SATC. (a)
sen fixade sig matilda för hon ska till uppsala och då drog jag hem, sitte rnu i min guldiga klänning
och är nästan klar, bara håret kvar .  ska ju som sagt till söder ikväll,  jag är inte speccilelt taggad då det
är en " fest " men inte med roligaste människorna. aja  jag får göra det bästa av situationen.
menmen, mobilen funkar som sagt nu så hör av er. men  snälla skriv inte hur kul ni har det och att et var det bäästa nyår någonsin, jag har det redan en tillräckligt dålig kväll antagligen. menmen sms uppskattas iaf
gott nytt år, vi hörs 2009 .

/ M


moobiilen

sa jag förresten att min mobil inte är spärrad längre ?
dock inför jag regeln att inte svara på dolt, eller så svarar jag inte på dom jag INTE vill prata med.
det gäller både sms och samtal.   det beror på att det är jul lov och imorgon börjar det nya året, och jag vill börja det nya året lycklig utan att sitta och tänka på massa idioter.
men gott nytt år sms accepteras,

pussar :D

Ciao / the M

lyckad shopping dag !

jag skojjade förut, jag ÄLSKAR mellan dags rean haha.
jag och jern var ju som sagt ute i god tid, vid 1 hade vi hunit äta och ta oss en tur i både götgatsbacken och hela drottning gatan, och vi slapp alla dom där köerna och det va nästan tomt i alla afärer, me like !
hittade iaf två jätte söta t-shirts på bikbok och fyra linnen, två gråa och två vita, allt för bara 200 kr. nice price.
sen stack vi hem men gick bara på toa och lite sånt innan vi åkte vidare till stinsen, hittade ett par trosor och ett läppglans höhö :D hittade en uuber söt klänning på vero moda också ( chock rosa ) som jag ska köpa hihi.
menmen, sitter ensam nu men jag och jern ska ha mys kväll ikväll så jag får se vad som händer
vi hörs pussar / m


10.34 tåget. suck suck suck

gissa vad jag ska göra idag ? :)
hahajoo jag ska gå på mellan dags rean med matilda j, haha igen (a) gick i fredags , lördags, söndags, måndags och ska gå idag , hej nörd :)
vi vill slippa stressen så vi ska ta ett tidigt tåg, ( halv 11 )  in till stan, omg jag tror jag döör av trötthet -.-
menmen, syster kommer snart för att lämmna deras bil här och sånt eftersom dom åker på " smekmånad " i thailnd idag, åååh jag vill lksom också haha
menmen vi hörs, pussar / M


piinklips.blogg.se ???

Förresten, vi funderar på att byta namn på bloggen
blir isåfall " www. pinklips . blogg. se" vi får se, vi får se :)



ibland avskyr jag mellan dags rean.

åååååh vad jag ibland hatar mellan dags rean. precis som hedda sa är det så  himmlans mycket folk över allt, det märkte jag och min syster när vi stod på onoff idag för att köpa abba singstar i kista galleria. vi behövde hjälp med en jääätte liten fråga om ett mines kort, för att fråga ´vart man hittade minnes korten till henne smobil fick vi stå i 50 min och vänta på hjälp, palla ? :S
menmen, vi gick lite på mellan dags rean och jag kom hem med två fina tröjor från Bikbok för bara 100 kr för båda.
lägger upp bilder senare ,:)
vi har hyrt film så jag ska snart vällja villken jag ska se på och sen mysa med familjen.
imoorn blir det matilda j, har ingen aning om vad vi ska göra, antaglign rean haha :D
menmen vi hörs :D Pussar / M


6 dagar kvar...

Och om två/1en dag kvar är det nyårsafton:D
Igår var jätte mysigt. Är sjukt nöjd med mina julklappar!
Det jag fick var!:
Ett par adidas mjukisbyxor skit snygga och ovanliga. Som rä ett stort plus jag tkr det är så trokigt när varända lilla svensk ha ngt(som uggs&fjällräven) Tyvär har jag då uggs heheh men I love it!
Sen ett jätte fint pärlhalsband(äkta)
Pengar
presentkort på Face
en jätte fin sjal
ipod fodral i svart
Gossip girl böker
Det avr typ det tror jag! Glömde säkert ngt!
Men idag var jag på stan med min mamma,och min syrra fast hon gick för hon hatar nämligen att shoppa(?) Först så åkte vi till adidas och tittade lite min syrra har typ endats kläder där ifrån hahah.
Sedan åkte mamma och jag vidare till stan och tittade lite på saker, Det enda jag köpte var en foundation från face och ett läppglans därifrån! Och mamma köpte världens finaste stövletter från Filippa K!
Jag höll serisöt på att dö av hunger efetr 4 timmar på stan och överallt är det fullt med männikskor (därför hatar jag mellandags reos på ett sätt)
Efter ett tags letande efter ngnstans att äta så gick vi till kungshallaarna och åt sushi nu sitter jag här och skulle egentligen ha stuckit över till Johanna men jag orkar värkligen inte, Så det får bli en otroligt lung kväll! Då imorn jag ska träffa min sweetie Johanna!
Kisses Hedda

Måndag.

hallå där !

sitter hemma nu och skrattar åt min storasyster som spelar trummor på GH :)
jag sov ju hos henne inatt så, och shiat vad roligt det var. hade bara en mys kväll,
såg på eric och mackan och mission inpossible 3, haha.
tjockade ner oss med pizza också (a) menmen,nu är vi hemma här i vår villa i norrviken
vid två ska vi till sjukhuset för syster ska göra ngt så jag och mami hänger på.
sen ska jag försöka få med dom till kista galleria och gå på rean , höhö. big love.
Vi hörs senare.
Big love / M

Dagens. / mitt 2008

Dagens humör: trött men glad.
Dagens vill ha: pojkvän och en nice bränna.
Dagens beroende: kläder :D
Dagens frisyr: uppsatt med luggen ute.
Dagens outfit: jenas och vitt linne,
Dagens sämsta: att jag inte hade pengar till lunch när jag och hedda var på stan.
Dagens pärla: Heedda :D
Dagens äckeljävel: en äcklig kines på tåget hem från hedda.
Dagens planer: soova hos syster
Dagens läckerbit: cheas burgaren på donken (a)

_______________________________________________________________________________________________





jag kan inte fatta att år 2008 snart är över. året har gått så sjukt fort. det känns som om det var igår jag var hemma hos klara och firade nyår.  Jag är ganska nöjd med året men tycker att det alltid kunde varit bättre.
Mycket jag önskade att jag inte gjort och mycket jag önskar att jag faktist gjort. Men trots mina misstag och trots att året ibland har varit ett rent helvette så tror jag att det var fler höjd punkter än dåliga saker. jag hade min fjortis period med jossan, då vi bara bryde oss om utséendet, vi skolkade och var allmänt bitchiga, tuperade håret och tyckte att killar och smink var betydligt mycket viktigare än skolan och dom äkta vännerna. vi gick på galaxen och  tyckte vi var jätte balla. var ute och skrek på kvällarna och flirtade hej villt med allt som rörde på sig. så småning om började våran klass störa sig på oss. vi förstod inte varför utan började kaxa emot. det var först i april jag insåg hur otroligt mkt vi hade gjort bort oss, hur otroligt pinsamt jag hade bettett mig. jag insåg att mitt puder jag andvände fick mig att se ut som en pumpa. push up BH-arna jag hade fick mig att se tjockare ut.  håret blev bara äckligt och förstört av tuperingen och all hår spray, och alla gånger jag blekte håret för att få det där fjortis bruna håret. idag skäms jag otorligt, men på samma gång var det nog då jag måde som bäst, hade roligast, trots att jag såg ut som ett freak. så var det otroligt roligt.
Min prestation under det här året är jag ytterst nöjd med. Att jag kämpade så hårt för att komma in på Kulturamas msuikal linje och faktist klarade det,. men sen tackade nej. och började i 7mb istället.
Jag har gett många människor en ny chans och faktist inte ångrat det. men vissa personer har jag haft tillit till utan framgång, jag har litat alldedes för mycket på folk jag inte borde lita på och lät dom trampa på mig utan anledning.
Men i Maj kom ängeln i mitt liv och räddade mig. Matilda Widlund. Det var då jag insåg att jag inte behöver ta allas skit dom ger mig, utan hon lärde mig att säga ifrån villket jag gjorde. och mitt liv tog en total vänding.
I april blev jag och andreas vänner igen. Jag trode aldrig att jag skulle vara så glad som den dagen.under hela våren hade vi en kontakt med varandra som var helt otrolig. vi pratade om allting och det kändes jätte bra. samma sak fortsatte under hösten, men då på ett negativt sett, vi fick för mycket kontakt och började på så vis bråka. jag slutade umgås med mina tjej kompisar utan stannade ist. hemma och pratade med andreas. och när jag väl var ute smsade jag med honom hela tiden. på så sätt förlorade jag en av mina närmsta vänner. Matilda Jern. vi började bråka och jag tyckte inte att ngn kunde vara så egoistisk som hon var då. men idag vet jag att hon hade helt rätt. jag gjorde fel. det var jag som hade drunknat i mitt eget ego.
sakta men säkert närmade sig min systers bröllop. familjens höjdpunkt på året.tillsammans letade vi klänningar och titade på frisyrer och allt som behövdes. och en dag var bröllopet där. aldrig hade jag varit stoltare över min syster , och jag som slutat tro på kärleken började då tro på kärleken igen. min syster var den finaste jag sett tyckte jag, jag kände mej som en 5 åring som satt och lekte med sin favorit barbie, hur man önskade att man såg ut precis som den.
så kände jag för min syster. varje sekund av den dagen var hon värd. den otroligt lyckade festen,  som var hennes var hon värd. alla prestenter och alla grattis hon och hennes man fick, domvar hon värd. för ingen starkare finns än min syster.så jag har insett många bra och dåliga saker det här året. jag har förändrats mycket från att vara fjortis till att knappt bry mej om mitt utséende. när jag nästa år skriver den här texten, ser jag antagligen helt anorlunda ut och har en annan syn på livet och det året som precis paserat. men det tar vi då.
Gott nytt år / Miriam furumo

Stan&Julafton numero dos

Jap. Miriam och jag vaknade i´vid elva som är välsigt sent för att vara hemma hos pappa där brukar jag alltid vakna vid kanske halv 10 nio ngt sånt! Aja vi gjorde oss i ording och gick ner till stan där jag shoppade och Miriam också fast jag köpte mera( hmm som vanligt).
Det jag köpte var en jätte fin kjol från monki oche tt assballt linne.
Sedan ett par matchande trosor till en av mina bh:ar från H&M
Och en jätte fin lackplånbok från Friis&company.
Väldigt nöjd med mina köp! Men som sagt nu om en timme kanske ska jag ha julafton med mamma! Ska bli jätte spännande och se vad jag får! Mammsi ger alltid eller oftast dom bästa sakerna.
Men nu ska jag gå och fixa Gino som vi ska äta det är absolut världens godaste efterrät!
Juste bilder kommer på mina julklappar och mina inköp idag!
Kisses Hedda

jag är baaall

BTW, GISSA VEM SOM GICK IN PÅ EN RESTURANG FULL AV KINSER IGÅR ?? !!
JO JAG . MIRIAM FURUMO, :D

haha fy fan vad jag är ball !


2008 - 2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Åkte till London

2. Höll du några av dina nyårslöften?

Jag glömmer alltid bort dom (a)


3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

inte vad jag märkt iaf, hehe :)


4. Dog någon som stod dig nära?

tack och lov inte.


5.Vilka länder besökte du?

Bara London.


6. Mest efterlängtade möte?

Matilda w efter sommarn


7. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?

tjej kvällar m matilda w, jern och lina


8. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?

20 december.


9. Bästa minnerna ifrån sommaren 08?

London,bröllopet. första veckan på sommarlovet.

10. Vad var din största framgång 2008?

att jag kom över en kille och att jag lyckades förbättra mej i skolan

11. Största misslyckandet?


12. Största misstaget?
att jag valde bort så många vänner och middagar för att vara hemma och prata i tel m. andreas.


13. Har du varit sjuk eller skadat dig?

japp, mina revben nu, och har ben hinns inflamation


14. Bästa köpet?

hår permanentning ?


15. Träffat någon kändis?

E.M.D, Per Gessle.


16. Vad spenderade du mest pengar på?
kläder och mat


17. Gjorde någonting dig riktigt glad?

att jag fick byta till 7mb med hjälp av matilda w.


18. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?

alla som inte dansar är voldtäcktsmän
kick it.
When I grow up.

peice of me
19. Har någon du känner tagit körkort?

nepp.


20. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

olika från period till period.


21. Vad önskar du att du gjort mer?

hållt kontakten med alla kompisar som jag lärde känna när jag gick i 7ma

22. Vad önskar du att du gjort mindre?
lagt ner tid på onödiga saker.

23. Hur tillbringade du julen?

hemma med släkten


24. Blev du kär i år?

japp.

25. Hur många one night stands?

zero!


26. Favoritprogram på TV?

ser inte så mkt (a)


27. Bästa boken du läste i år?

Expert på att rådna

28. Största musikaliska upptäckten?

att sjunga gospell är hur kul som helst.


29. Något du önskade dig och fick?

2000 kr, plattång

30. Något du önskade dig men inte fick?

färglinser.

31. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?

var med massa vänner


32. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

ja, en massa saker.


33. Hur skulle du beskriva din klädstil år 2008?

ena dagen mfina kläder, andra mjukis byxor och stor tröja (a)
34. Vad fick dig att må bra?

andreas matilda w och min familj

35. Läskigaste upplevelse?

när bussen krockade och jag fick ont i revbenen och jag fick åka till akuten och ingen visste var det var för fel på mej och så började jag få utslag på under armen som kliade jäätte mycket, och sen blev jag över känslig mot ngt,. det var läskigt :S

36. Äckligaste upplevelse?

första bakfyllan :S


37. Årets fest?

gx i april, sjukt roligt


38. Vad är du mest stolt över från 2008?

att jag blivit bättre i skolan och blev både smalare och gick ner i vikt för jag tränade :)


39. När var du mest nervös?

när skolan började och jag skulle börja i min nya klass


40. Där du tillbringat flest helger?

första halvan av året, ute. andra halvan, hemma hos matilda w éller lina


41. Vad fick dig att må dåligt?

att jag blev olyckligt kär och att killen visade sig vara en idiot


42. Hur kommer nyårsafton spenderas?

i pent house i en lägenhet på södermalm med vänner och familj.


43. Vem saknar du?

Lukas !

44. De bästa nya människorna du träffade?

min bästavän Victor som idag är bland det bästa jag har<3


45. Ditt mål för 2009?

käna lite pengar på ett eller annat sett, och sattsa mer på skolan


46. Vad längtar du till år 2009?

dagen jag åker till colombia och skolavslutningen / sommaren

/ M


hedda, allas lilla bebis.


i love u bestis :D / M

Hemma hos hedda.

ho ho ho,.
haha, hedda satte precis på en låt på min mobil där dom sjunger så det var därför jag skrev så :)
nu sitter vi i heddas välldigt sköns säng och hedda går i genom min musik på mobilen, roligt :)
vi har varit lite på stan och tittat i afärer men det är ju så otroligt mkt människor att man inte orkar vara där.
antagligen blir det bio ikväll om vi hittar ngn vi vill se annars hyr vi väll en film :) vi ska iaf äta på taco bar, hihi
hedda har gjort om vår design, visst blev det bra ? men hedda vet inte om hon e nöjd, skit unge.
men nu ska jag sluta skriva, vi ska leta upp en taco bar och en bra bio eller hedda ska, jag ska smsa heddas kompis johanna och prata med henne om heddas födelsedag som jag skrev om förut :)
Pussar, hedda hälsar till alla också :) <3


Döskallegänget

Hahah jag kom inte på ngn bra rubrik så det fick bli det. Det heter faktist en film som går på femman just nu hahah det är därför.
Idag ska jag träffa älskade Miriam vi ska på stan och titta kanske bio jag vet inte. Sedan middag blir det Taco bar:)
Jag har ångest jag köpte ett jätte snygga skor från skopunkten igår men dom har otroligt hög klack plus plattå och jag tkr att det kan se lite komiskt ut ifall en 14 åring går med syhögaklackar. Så jag ska lämna tbx dom:/ Men jag har ett par andra så det får bli dom till Nyår! Då jag ska till min kompis Johanna som har fest,Och hennes familj har ett helt jävla slott. Det är seriöst sjukt stort! Men det ska bli jätte roligt.
Men nu ska fortsätta platta mitt hår. Kisses Hedda J


Linnet jag ska ha på mig från bik bok jätte fin! Och skorna jag ska lämna tbx:/

heddas födelsedag

som typ dom flesta vet fyller våran älskade Hedda Jungdalen 14  år den 4 Januari 2009.
14 år, är inte det värt att fira ? plus att då kan vi fira att det bara är ett halvår kvar tills jag fyller 14... haha
menmen, såklart vill hedda bli firad och självklart ska hon bli det.
så johanna, eftersom du tillbringar mest tid m. hedda kan väll du be hedda om mitt nummer så kan vi planera ngt roligt ?
det är heddas önskning och vad gör man inte för hedda? så ngt slags partajj ska det seriöst bli, så antagligen kommer folk bli bjudna :)

Hedda is back!

Jaaa nu är jag tbx:)
Julenaftonen var underbar och jag fick en snöig jul! Eftersom jag var uppe i Umeå och hälsade på min släkt väldigt mysigt.Och kom hem idag! Väldigt skönt man tröttnar så fort att vara där uppe finns ingenting att göra eller nått.
Men jag fick en heldel jag önskade mig men jag har inte fått allt. Ska få av mamma på måndag också:D
men det jag fick var:
Plattång:Björn Axeln
Pengar
parfym
smink
smycken
&
badsaker
Väldigt nöjd!

Annandag jul typ :D

Annandag jul.. shitt jag sitter och funderar på villken dag det är idag, jag tror det är fredag och om det e det kan jag inte fatta att det gått en hel vecka :O menmen.
jag har inte orkat blogga sen julafton. men jag har haft fullt upp.
fick Guitar hero world tour i julklapp så jag och storebror har lirat det ist haha.
är nöjd med mina presenter,
fick inte så mkt men jag klarar mig, det e ju inte det vikigaste liksom, dessutom är detroligare att ge bort julklappar än att få nästan :)
men jag fick iaf, bla.
guitar hero world tour.
tre böcker.
plattång
gucci envy me parfym och hudlotion
vantar
present kort.
rouge.
2000 kr
biljetter till bounce.

s
om sagt inte så mkt, men det e lungt jag fick ju ändå 2000 kr att shoppa för så :)
ska iaf införskaffa färglinser och jag tror jag vet villken färg, blir gröna iaf.
sen såklart kläder nu på mellandags rean.

idag ska jag iaf in till stan m. naomi igen, vi ska köpa "....." haha och göra lite annat,
ska kanske shoppa lite , i don't know.
skulle egentligen dragit ut ikvällmen jag kan inte buhu...
så  hedda när du kommit hem och antagligen läser det här
så imorgon har vi FF hemma så om vi kanske kan dra ut m. naomi då , om det e  okej för dig ?
eller kanske ta hem lite människor ? (a) du bestämmer baby.

menmen, nu ska jag gå och äta lite frukost.
pussar

haha kuul :P

ÄRLIGHET:
Ditt äldsta hångel? - 16, han var då 15
Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i ? - 2 st.
Vad tycker du om kärlek? - Det är mysigt om man väl har någon
När kramade du någon sist? - Alldeles nyss
Saknar du någon speciell person? - aa. hedda.
Har du svårt för att bli kär? - beror på .
När kysste/hånglade du med någon sist? - i lördags
Ångrar du det? - Nejdå, jag bryr mig inte.
Är du singel? - japp :)
När fick du senast en komplimang? - alldedes nyss .
Har du hånglat med någon av samma kön? - haha nej.

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös: - ja
Playat? - ALDRIG!
Hånglat med nån riktigt ful: - Ja säkert.
Hånglat med fler än 50 pers: - håller inte räkningen
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? - haha ja
Gjort något riktigt dumt? - ja
Gjort något du verkligen ångrar? - ja
Varit nykter på nyårsafton? - ja, hittils iaf! :D
Åkt ambulans? - nej, tack och lov
Gjort nåt olagligt? -  snattat ?
Blivit polisanmäld? - nope.
Fått din mamma att gråta? - Ja :(
Slagit ner någon? - Haha, nej :D
Skämts över dina föräldrar? - jaa...
Skämts över dig själv? - Haha ja, det har jag väll.
Sagt jag älskar dig och menat det? - Eh ja?
Tar du droger? - verkligen inte.
Dricker du? - Kan hända.
Vilka kläder sover du i? - En stor tröja.
Vad hatar du verkligen? - en kille och en tjej.
Varit kär? - Ja shit :D
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? - ja ..
Är du ensam nu? - nej, min bror sitter och tittar på OC bredvid mej.
Vill du gifta dig? - Ja, om ett tag :)
Vill du ha barn?- Ja absolut

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? - Jag
Såg dig gråta? -  Naomi.
Fick dig att gråta? - A.......
Du delade en cigg med? - Victor
Du gick på bio med?-  familjen tror jag
Skällde på dig? - Pappa kanske? :p

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? - nej,.
Kramat någon? - yes
Pussat någon? - ja.. typ hela släkten ?:)
Köpt någonting? - jaaaa. haha
Sjungit? - ja :D

du är:
ful?- Kan inte säga att jag är snygg direkt. Haha
söt?- Nej, kan jag inte säga.
tjock?- lite.
smal?- njaa.mullig.
nöjd med dig själv?- Nej inte alltid.
singel?- japp, men har tröttnat på det ja.
kär?- håller på att gå vidare.
matvrak?- Njaa, ibland. :D

Julbord

Så. Nu är jag hemma hos min moster med släkten. Egentligen äter vi middag men jag har lagt mig i soffan och mobil bloggar. Är sjukt trött och vill åka hem och titta på oc säsong ett som bror fick av mig idag. Och gissa vem som ska på bounce igen:) fick det av bror i julklapp:) men nu ska jag resa mig från soffan pussar:)

God jul .

God morgon och god jul !
kan inte fatta att det redan är julafton. känns as konstigt egentligen det var ju nyss man började skolan ?
menmen, nu har vi ätiti frukost hela familjen, eller ja förutom syster.
men nu har hon och hennes man kommit pluss min farbror, jag och min farbror ska snart åka och hämta farmor så ska vi äta lunch vid 1 , sen bär det av  till min moster i Vallentuna där det blir julbord och kalle anka och allt det där, man måste faktist titta på det höhö.. mogen :)
jag har fått en present eftersom vi alltid kör att vi får en på morgonen och så byter vi syskon på förmidddagen sen så får vi av mammaoch pappa på kvällen / natten. mys.
fick iaf ett jätte fint midjeskärp av mamma från Sisters, blev jätte glad eftersom jag och mamma tittat på det förut.
men nu ska jag inte skriva mer.
vi hörs senare, om inte imorgon.
Godjul !


haha lite freakade bilder.

haha jag har suttit och lekt med lite bilder på datan
no life , jag vet :P



haha visst e hedda snygg på bilden högst upp ? :)

pusar.

23 december.

TJOLLAHOPP,.
haha nej jag driver (a)  men jag e på jääätte bra humör just nu så jag bara hoppar upp och ner hela tiden.
jag har liksom precis städat toaletterna i vårat hus men ändå e jag inte deppig , :D
dagen blev skit bra, tog sällskap m. pappa till tåget och vi typ drev som fan m. varandra och skämmde ut varandra haha, så när naomi kom på tåget börja vi lyssna på musik och satt och dansa och sjöng med. haha pappa tyckte vi va fett konstiga (aa). vi gick iaf till donken på medis och käkade där haha flumm (a)
men sen fortsatte vi mot oden plan eftersom vi skulle sola men det stället hade lagt ner så vi gick till ett annat och fan va kul det va på vägen dit :D vi sola iaf och hade as kul, så vi garva så mkt när vi va i rummet vi skulle sola i så det kom en gubbe och knacka på och frågade om allt var  bra där inne, hahaha.
sen handla jag matilda w's present iaf, är fett nöjd, så titta vi runt lite innan jag drog hem
sen vid typ halv 8 mötte jag matilda j så bytte vi julklappar, blev jätte glad av det jag fick, hon fick gossip girl boken av mig eftersom hon önskat sej den, så gick vi och handla chips *tjockisar *
nu är jag hemma och ska sätta på en film.
jag slänger lätt in ett blogg in lägg imorn också.
godjul ! <3

jag och naomi för typ två veckor sen, skit bild på mej men jag älskar den bruden iaf :D

tisdag

hallå där.
hinner inte skriva så mkt, ska snart ta tåget in till stan m. naomi, som sagt ska vi sola lite och köpa en sak, och ska försöka köpa julklapp t. matilda hihi.sen e det bara linas som fattas sen e jag klar. och det e duktigt tyckete jag eftersom jag köpte dom första igår. :)
jag kom och tänka på en sak, jag hann inte säga hej då till varken anna R eller ullie i fredags, så
god jul bebisar, vet att iaf anna ser det här :) älskar dig
men nu ska jag iväg
pussar

jag och hedda är mognaste.

hahaha jag och hedda är mognaste.
hedda försöker få mej att åka till henne vid 20  över åtta på kvällen.och jag försöker få henne hit ´till sollentuna hahaha det slutar med att vi " tjaffsar " för första gången sen vi va små, och det här räknas typ inte ens, hahahaha men det e gulligt :D

m ~/ säger:

eller SÅ TAR DU TÅGET

Hedda J säger:

men det är läskig

Hedda J säger:

t

m ~/ säger:

men neej, jag åker ju ALLTID för din skull ?

Hedda J säger:

what? det är jug du som vill SOVA HOS MIG ALWAYS

m ~/ säger:

MEN NEJ, JAG ÅKER ALLTID TILL DEJ, du har varit hos mej TVÅ gånger i ditt liv ! det är DIN TUR, du MÅSTE öva på att pka tåg

Hedda J säger:

MEN BLÄÄH NU SKA JAG GÅ FÖR MOA RINGDE MIG SÅ DET SÅ OCH HON BOR ETT ÖVERGÅNGSTÄLL IFRÅN MIG

m ~/ säger:

MEN E DET MITT FEL ATT JAG BOR I SOLLENTUNA ?

Hedda J säger:

JJA

m ~/ säger:

MEN DÅ E DET DITT FEL ATT DU BOR I VASASTAN

Hedda J säger:

NEJ DET ÄR BÄTTRE

m ~/ säger:

NEJ VARFÖR ÄR DET BÄTTRE ?

Hedda J säger:

JAG VET INTE

m ~/ säger:

MEN JUSSTE.

Hedda J säger:

MEN HEJ DÅ SKITUNGE

m ~/ säger:

MEN HEJ DÅ. SNORUNGE :


Måndag.

hallå :D
har precis variit och julhandlat m. mamma i kista, så är super trött just nu -.-
det har inte hänt speccielt mycket.
jag är så otroligt trött efter den här terminen så jag ligger bara och sover och tittar på film hela dagarna så jag ska bli pigg. har bestämt mej för att ta det lungt det här lovet och bara göra det jag känner för.
menmen imorn ska jag träffa naomi , hoppas att vi kan dra in till stan eftersom jag måste införskaffa mej lite presenter.
och så hoppas jag att vi kan ta en sväng förbi solariet. är så blek -.- men jag e brunare än dom flesta iaf, specielt naomi även fast hon är chilenare :D hoho
men nu ska jag gå och se på OC, i loove.
Kisses.


till Hedda.

btw, hedda.
om hon Ebba L e den lilla wannben i din klass som härmar dej med allting från kläder till blogginlägg
så garvar jag fan ihjäl mig. skit i henne gumman hon är en no lifeare. och varför lägger du ner tid på henne ?
skit i henne, vad ska hon göra liksom ? och om hon skriver skit till dej på datan, varför bryr du dej ?
haha och ebba om du läser det här, kan du bara sticka och låta hedda vara ? våga ta egna insiativ och härma inte alltong hedda gör, fattar du inte att hon tycker det är sjukt  jobbigt  ? gumman det är inte ens gulligt. :)

bröllopet.

ush vad tråkigt att hedda slutar blogga.. men jag fortsätter.  iaf ett tag om jag fortf orkar jag håller ju också på att lägga av m. datan är ju bara bloggen jag är aktiv i höhö.
menmen, gårdagen var hur rolig som helst. alla sånger gick hur bra som helst och festen var så sjukt rolig.
men efter kyrkan så blev jag, hrafn,svava,embla,naima,conny hannes och pelle upphämtade av en limousin som vi åkte till edsbergs slott i. det såg lite kul ut eftersom först kommer det en låång limosuin sen ungefär 7 st taxi bilar efter på släp haha :D menmen, festen var hur kul som helst. men kände knappt hälften av människorna,
under middagen stack jag och acke iväg på en promenad också och pratade lite, hoho.
sen efter hände dt lite saker jag inte tänker skriva här (a) menmen
festen va sjukt kul det kom ju ett band och alla dansade och det va skit kul. va sjukt kul eftersom det var massa barn från la casa där så vi körde gjärnet på dansgolvet och det va sjukt kul. fick även smaka lite dricka av Conny :D
festen höll på till klockan 3 då stack vi hem. och den här dagen har vi bara segat och öppnat bröllops presenter.
mamma pappa och jag har också köpt julgran som vi snart ska klä hihi.
sen ska vi se på film och sånt, mysmys.
nu kommer lite bilder, orkar inte ladda upp så många men men :P


systers frisyr.

vid altarett :D

inne i liomusin, fick ingen bra bild det var så mörkt att jag inte såg ngt :P

liomsuinen :D

brudparet.

brudparet igen.

storebror

min frisyr framifrån
n
min frisyr bakifrån.

storebror och conny.

tårtan

och här var festen. bilden e dock tagen från google:P

bloggpaus!

Ja.. som ni förstår så ska jag ta en bloggpaus eller sluta blogga överhuvudtaget! Jag orkar inte och jag har ingen lust längre. Dels är det massa saker med en kompis. Men ni kanske får höra mer av mig i en egen blogg eller nått.
Och Miriam: Smsa mig när du ar fått tbx din mobil och vi måste ses snart! Love u
// Hedda Jungdalen¨


lalala

okej, nu har jag tagit bort rosenblad på 100 rosor och det är ungefär 20 bld på varje, hur många blad det blir tillsammans orkar jag inte räkna ut.. snart ska jag syster och svava ( brudtärnan ) till frisören för att bli sminkade och stylade. hihi me like.  sen åker vi tydligen till kyrkan i limosin, och till slottet också, chillchillchill
nu ska jag gå och plocka ihop mina grejjer,
kisses / guess who

the big day !

hoho today is the big day.
nej det är inte the night before the big day. det ÄR the big day.
allt har varit i full rulle nu sen igår eftermiddag. folk har rulllat in från USA, dalarna, Kallmar, över alltt ifrån för det här bröllopet. hihi.
mamma är hos frisören och blir stylad, efter henne är det typ min tur hihi.
I can't wait.!  sen ska jag sitta och plocka rosenblad ett tag innan det blir dags för mig att bli sminkad, hihi.
sen blir det bara att hjälpa syster på med klänningen och allting. och sen vid halv 4 så börjar vigseln.
där jag och embla ska sjunga en låt som min älskade bapi har skrivit hihi.
sen på festen ska vi sjunga ungefär 4 låtar till, blir säkert en jätte bra dag ( hoppas jag iaf  )
men nu ska jag gå och försöka få ner lite frukost.
 och sen ska jag nog försöka införskaffa en vatten fast mascara (a) jag och mmma hitta en jätte fin kuvert väska som vi kanske ska åka och köpa, (a)
menmen, det är senare det. nu ska jag gå ner och umgås med my family, :D
Pussar / M

jullov

tjabba.
jaha då har man jullov. trode jag skulle vara gladare vid det här laget.

aja, hade bara en lektion idag för min del, SO och då hade vi vikarie så det va chil i grillen, efter det hade vi lunch men jag och ullie käka inte för det såg så äckligt ut så vi träffa naomi ist, vi satte oss på qben och titta på kung fu panda ist. efter ett tag kom ollie, anna R , LinaK,amanda Sofia B och en massa andra och joinade oss, martan och hans homies dropppade in efter ett tag också ! sen var det då den där jävla fitt avslutningen i aulan.. Naomi smet in med oss även fast hon inte går i min skola, vi dissade min klass och satte oss m. jossan och hennes klass på läktareen. så börjar då sms bråket mellan ngr så det sluta med att jag, naomi , victor och jossan stack iväg efter ungefär 10 minuter., fan va damp vi fick, stänkte dra till stinsen men jag skulle inte hinna, så jag stack tbx till skolan för att ta buss ifrån där men då  hör jag såklart hur ngn roppar på mej, och då e det martan som säger att vi tydligen ska träffas i ngn sal så när jag försöker förklara att jag inte kan så lyssnr dom inte, så jag börjar gå in, och då händer det såklart. jag känner hur det blir helt  tjockt i hlasen och att jag får in mindre och mindre luft, tillslut rann mina tårar men jag fick låna min lärares mobil så ringde jag pappa, det gick verkligen inte bra, var ändå tvungen att åka in till stan men tog sällskap med matilda,men när vi e påväg till tåget tror ni inte jag ser en jävla fitt unge som e kompis med en annan äcklig grabb, såklart måste idioten glo sönder så jag fick lust att peka fuck u och be honom och hans kompis att dra åt helvette. men jag skrek efter honom lite bara (a) iaf på tåget   så klev naomi på i sollentuna  när matilda skulle av började jag gråta igen, hon drar imorn ju, fan va jag inte vill att hon ska åka...ush, men vi satt på tåget och snackade,.jag och naomi då, så stack jag in till embla där va andingen fortfarande as jobbig så mamma va tvungen att komma, vi stack och  köppte rosor och sen direkt till kyrkan, där sjöng vi och nu e jag hemma. ska snart gå och hyra fim och sånt är så himmlans ledsen :(
men jag och syster har bytt jackor så jag har hennes fjällis :D
menmen, vi hörs, kisses / M

efter en lång natt på sjukhuset.

godmorgon...
ush är jätte trött har precis vaknat... fick skippa den första lektionen idag eftersom jag har varit på sjukhuset hela natten och mår inte bra... så det har varit en lång natt...
har typ brutit ngr revben efter att bussen typ krocka ir ngt igår på väg hem från skolan så vid tio åkte jag och mamma in till Akuten. stanande där tills halv tre, fick droopp och skit, ush vet inte hur många gånger jag har varit på det där stället.  bodde yup där i fyran och femman... haha. menmen, såklart när jag ska röntgas får jag ngt medel genom ngn nål som jag tydligen var över kännslig för, så jag börjar spy och får utslag. yippie.
menmen, måste ta det lungt i minst tio dagar nu.. ska till skolan sen och typ ha två lektioner, jag MÅSTE träffa matilda idag, hhon åker ju imorgon :) så e det avslutning, efter det ska jag hem en snabbis sen ska jag in till stan och köpa 100 röda rosor. har redan köpt 100 vita men vi behöver fler :) haha
dagen blir nog ganska bra, men måsye gå runt med mina astma medeciner och alvedon och ipren och skit hela dagen.
eftersom det kan hända att mina lungor svullnar .... ush
menmen, nu ska jag fixa mej, syster och conny är här så vi har pratat en massa .
nu ska jag dra, pusshej / M

.

Första bokstaven i ditt namn:

A - korkad
B - blond
C- störd
D - porrig
E - sexig
F - het
G - rolig
H - underbar
I - söt
J - gullig
K - vacker
L - killaktig
M - bitchig
N - Undersmart
O - gangster
P - fantastisk
Q - populär
R - puckad
S - översmart
T - söt
U - ful
V - tjejig
W - fräknig
X - smart
Y - dum
Z - osexig
Å - cool
Ä - social
Ö - osocial

 Nu tar du andra bokstaven i ditt efternamn:

A - bitchbabe
B - ödla
C - bitch
D - rövslickare
E - gud
F - gamling
G - katt
H - kille
I - tjej
J - emo
K - nörd
L - alkolist
M - tönt
N - spankare
O - idiot
P - sexgud
Q - fotbollsproffs
R - porrstjärna
S - sexmaskin
T - fittslickare
U - prinsessa
V - prins
W - punkare
X - rädd-katt
Y - hora
Z - chokladgalen
Å - tandborste
Ä - sötnos
Ö - snygging

Och nu vilken färg har tröjan du har på dig:

röd - som gör allt för att få knark
lila - som kollar på porr
orange - som har ett stort ass
gul - som vill ha sex med dig
grön - som vill rocka
rosa - som är bra med händerna
blå- som gillar att strippa
vit - som alla vill knulla
brun - som är väldigt ful
svart - som är porrig

Ett undebart emo som är porrig
det är jag det..
//Hedda

Moa&mormor

Idag hade vi två lektioner och sedan stäade ví och efter lunchen städrock som var helt okej! Efter skolan trräffade jag Moa som jag har varit osams med men nu är vi vänner jätte mysigt! Vi köpte varsin varm choklad på sandys och satte oss sedan kom typ Saga tror jag och Måns och Mella.
Efter ett tag gick Moa& jag hem till henne och pratade minnen och så var väldigt mysigt. Vi bestämde att vi skulle hitta på ngt ngn dag. Älskar dig Moa!
Kanske vid fyra stack jag hem för jag skulle till min mormor soom fyller år idag!Så vi åt middag där idag och jag gömmde min mobil där så jag måste hämta den imorn med Johanna efter avslutingen,
Men nu ska jag titta vad jag ska ha på mig funderar på att ha jeans med ngn tröja och håret snyggt kanske...hm blir svårt!
Kisses Hedda Jungdalen

godnatt

nu ska jag hoppa i säng, börjar m, NO imorn villket jag inte orkar menmen.
haha jag har fått massa frågor om vad jag ska köpa till andreas i julklapp, uppsie. hade glömt men nu ska han få en sak av mej imorn, hahaha jag är as fantasi lös. haha ni kan ju gissa vad ?
menmen,
nu kommer tre bilder från julkonserten dock tagna från en tjej i nians blogg (a) haha

petter och clara i nian kör sitt eget haha.


lucia tåget,

haha står näst längst upp (a)

Love / M

onsdag

hallå hallå.
ush vad jag är trött. trots att jag hade sov morgon idag .
tog bussen vid halv tio imorse iaf så jag va där en halv timme innan skolan började -.-  men det va lite människor där så det var helt okej,.  men det första andreas sa till mej var :" är du sur ? du ser förresten ut som en liten flicka i dom där kläderna och håret. "    amen tack ?
haha hade svenska men vi titta ba på film, sen hade vi lunch, julbord. as äckligt martin höll en äcklig lax precis vid mitt ansikte så jag måde fett illa efter och fick bara ner två köttbullar -.- hade sen typ engelska haha jag sommna den lektionen så jag och emelie låg på ett bord och sov, tyvär är inte jag den gladaste när jag är nyvaken så min dag fukcades upp efter det och jag va på skit dåligt humör, skrek åt min spanska lärare också stackarn , plus att jag börja blöda i läppen på spanskan så jag blev skit irriterad, och ANDREAS ska såklart vara skit jobbig och dum mot mej då . så jävla snällt.... menmen, efter skolan stack jag hem och då var ju minlilla embla där som varit hemma hos mej sen klockan 11. haha så vi gjorde nudlar och tittade på film, sommnade då också, sen kom pappa hem och så sjöng vi ända tills nu typ då embla stack :)  ska snart gå och lägga mej tror jag, är så sjukt trött men först duschen. :)
kisses / M


1 vecka kvar!

Usch jag orkar inte mer..och jag orkar inte blogga! Men miriam har du fått igång din mobil?
Älskar dig<3

jul konsert.

godmorgon.
Ush jag är mega trött just nu.
konserten igår gick jätte bra kan jag börja med att säga. men dagen var jääätte stressig, jag var ju hemma igår ett tag men sen viid 20 över 1 så tog jag tåget in till embla så käkade vi lite, sen stack vi till NK och tittade på skor, hittade ett par jääätte fina för 600 men det blev inte dom så dom ska jag köpa i mellan dagarna ist. men vid tre kom min älskade syster också så då hittde vi ett par andra som vi köpte, sen åkte jag hem och mötte bror på statíonen sen åkte jag tillbaka till Karlberg m. Anna G och Ollie. hade sen rep och allting gick jätte bra. konserten gick bra förutom lucia tåget då folk föll som kycklingar, haha nej men asså alla svimmade en efter en , det va fan sjukt :S
efter så fick jag och pappa skjuss av embla och hennes mamma så alla stack hem til oss fikade vid typ hav 10 på kvällen, så sång tränade vi hihi.  kominte i säng fören vid 12 efter ett deppigt samtal m. andreas..
menmen,  har sovmorgon till 10 så jag kan ta det lung... eller inte insåg jag nu. menmen
orkar inte ladda upp bilder från igår så ni får nöja er m. två bilder på andreas och moberg :)


andreas skulle som vanligt bära på moberg.

gick inte att få ngn bra bild på människan, han hoppade runt som en jag vet inte vad hela tiden !

Kisses / M

Tisdag.

Jaha, Snart är det Jul och skolan slutar på Fredag. Gud vad skönt:)
Dagen har väll varit good! Den började med Engelska då vi titta på Guldkompasen som jag inte tycker om den är skit jobbig att bara titta på hhaha. Efter hade vi mentor och sån tråkig skit. Efter teknik då jag gjorde ett jätte fint julkort till Jacob och han blev faktist glad:) Och så gjorde jag till Oskar och Alex jag är så snäll nu till Jul!
Sedan hände det väll inget speciellt jag failade totalt på mitt matteprov! Seriöst jag fick 20 av 38 och var typ sämst i min mattegrupp som förövrigt suger eftersom rebecca ska sluta nu till jul och börja i fucking Matteus!
Vi åt lunch med henne och flummade lite Älskar dig och kommer verkligen att Sakna dig gumman!
Juste det går en film på femman klockan nio idag som heter Bodyguard med Whitney houston den verkar rätt bra jag har sett den tidigare men ska någ se den igen.
Men vi hörs väll imorn och jag har inte kännt ngt större behov att blogga särsklit mkt dom senaste dagarna så förvänta inte er förmycket

Kisses: Hedda Jungdalen


update.

hej. förlåt för dålig uppdate.
men nu kan jag berätta :
Söndag : vid vå stack jag till sollentuna och mötte Naomi , vi gick runt lite där och skulle fixa en grejj, men utan framgång så vi åkte ist till Kista C och va där, naomi som bråkade m. ngr tjejer från mörby blev typ bombad med samtal från dom eftersom hon varit dum och gett sitt nummer till dom. så hon och jag satt och skrek till dom i telen mitt inne på donken, haha. köpte lite julgrejjer och sånt, men det vi skulle fixa funkade inte där heller så vi satte oss på tunnelbanan in till stan ist. där gic det inte heller så hag fucka ur på Naomi innan vi drog hem, så när jag kom hem säger mamma att matilda var här så då var jag med henne, hahah då hade hon varit här i en timme (a) så vi titta på OC m. min bror och lite en annan film. sen vid typ 12 gick vi och la oss :)

Måndag : började med rep i fillan, det va jätte tråkigt men det var roligt att busa m. anna R och Ullie .hihi
så vi höll på, vi va typ där till 11 då vi stack hem, då satt vi ngr stycken och blåste upp balonger sxom det stod eerik på eftersom han fyllde år :) så när  vi kom till skolan åt vi ngt skit äckligt som vi skulle kalla typ lunch, innan vi gick till aulan och repade igen sen slutade vi vid två då tog jag och min älskade lukas sällskap till bussen och pratade.  så vi bstämmde oss för att dra hem till mej. och det gjorde vi, så vi gick och köppte nudlar.
sen kom bea också så vi hade det roligt. såslutade det med att vi drog ngn annan stan och sov där, asså ååååååh jag blir tokig på en person då :S menmen
nu kom jag  nyss hem typ, är ju ledig idag eftersom vi har konsert ikväll.
så jag ska hoppa in i duschen snart för vid halv två ska jag möta naima ( syster ) och embla i stan och handla ett par nya skor till mej till bröllopet .
konserten börjar sju så det blir nog inget mer bloggande idag.
nej men nu ska jag hoppa in i duschen och sen sätta digital kameran på laddning, jag MÅSTE ju ha en bild på andreas i stjärn gosse linne, hahaha, bara jag som tror att han typ kommer vara uber gullig ? :)
aja pussar / M

söndag.

godmorgon, eller ngt...
asså ååh vad helgen har gått snabbt och jag har inte hunnit med ett skit känns det som.  det ända riktigt lyckade på den här helgen var nog fredag kvällen och lördagkvällen.  Det blev super mysigt igår, efter att jag färgat bort det värsta av mammas utväxt så gick vi ner och köpte maaassa grejjer, chips julmust, och en massa mat och skit, och hyrde Narnia. sen stack vi hem och bara myste framför den.  vid tolv slutade filmen och efter att i fredags kört anden i glaset med matilda och frågat saker om min biologiska mamma och fått svar på det så ville jag se om det stämmde, så jag och mamma plockade fram alla mina papper från barnhemmet,. ush jag har aldrig varit så glad och ledsen på samma gång. tårarna forsade seriöst ut ur mig, men nu vet jag lite mer och det känns bra. 
idag ska jag och min älskade familj ha julfix här hemma, mamma och pappa e på yoga just nu men när dom kommer hem så ska vi typ gå och köpa julgran, hihi sen ska vi baka pepparkakor och sådant,sen ska jag försöka träffa naomi idag ist. hann inte igår -.-  matilda frågade om hon fick sova här ikväll eftersom hennes familj övergav henne, så när jag frågade mamma och pappa så sa dom genast ja och blev jätte glada, så om allt går bra så sover matilda här i kväll villket blir super mys. börjar liksom halv 9 imorn i filadelfia kyrkan för rep :P
menmen, vet inte direkt hur veckan ser ut men
Måndag blir det iaf först skola sen vet jag verkligen inte.
tisdag är jag ledig så Embla hit så ska hon och jag och pappa öva sångerna tills typ halv 4 sen blir det konsert.
onsdag; får sovmorgon sen efter skolan ska jag antagligen städa här hemma.
Torsdag: repa m. embla till bröllopet.
fredag: Skolavslutning, antagligen repa igen med embla
Lördag; BRÖLLOPSDAGS. ja och den dagen kan ni ju själva fatta vad som gäller.
söndag: vila vila vila.


love /M


jullov kooooom!

Gud vad jag är trött på skolan nu. Alltså den hära helgen har jag bara varit sjukt trött och tagit det lungt och funderar på ifall jag orkar göra ngt med nån idag.
Igår iallafall var mysig med Johanna, Vid klockan ett kanske möttes vi på odenplan då hon skulle fixa färg till hennes hår först ville hon juh bli brunnet men nu ska hon färga det guldblont haha jag vet inte vad jag tycker men det är väll fint:)
Efter det drog vi till min systers jukbasar och jag träffade ett par väldigt gammla kompisar som gick i min klass i femman&fyran.Sedan satt vi där och tittade på hennes Luciatåg haha väldigt fint...
Vid halv tre stack vi hem till Johanna för hennes mamma skulle ha glöggfest, och då hade jag en väldigt fin present till henne en avslappningsskiva som jag hade vunnit på Julbasaren.Hon blev faktist glad hahaha xD
Efter ett tag kom det lite kompisar&släkt till Johanna som var helt okej. En stund senare gick två så då var det bara Johanna,jag och Charlotte kvar en väldigt trevlig&roligt tjej:) Vi satt bara och var allmänt lata i johannas ubersköna säng och lyssna på gossip och musik mys mys! Vid halv åtta kanske? Så var jag tvungen att sticka skulle vara hemma till middagen trååkigt nog och jag försökte hitta en person som kunde göra ngt men ingen kunde..eller så bode dom för långt bort:/ så jag satt hemma och hade spa och målade mina naglar svarta skit snyggt! Jag försäker att ladda up bilder men det är ngt knas med min bluetooth på datorn..:/
Time to breakfast:)

och jag är helt kär i Johannas pälsmössa Love it!
Copyright:Hedda Jungdalen



32. saker ni inte visste om mig.

1. Jag sög på tummen tills jag gick i femman
2. När jag var liten var jag jätte rädd för tomten.
3. jag klarar inte av skräckfilmer.
4. jag är mörkrädd.
5. Jag red på islandshästar hela mellan stadiet.
6. Jag har bara haft ett seriöst förhållande., i femman.
7. Jag har bott på Södermalm.
8. Jag kom in på kulturama och skolle egentligen gått i dans klass i högstadiet.
9. Jag har varit tillbaka i Colombia och varit på barnhemmet jag och hedda kommer ifrån.
10.jag är hur kräsen som helst med mat.
11. jag sjunger i duschen ibland.. ( okej andreas.. jag erkänner )
12. Jag lärde mig rida på Island.
13. jag kan nästan aldrig sova om jag inte har andreas i telen.
14.jag har bara bråkat med hedda en ända gång i mitt liv och då var vi typ 8 år ir ngt.
15. jag tkr om messmör. (a)
16.jag har ett jätte stort födelsemärke på höger arm, som går ifrån lite över armväcket och upp till nacken.
17. mitt rum är ett vindsrum egentligen som vi gjort om.
18. mitt biologiska namn är Monika Torres Jinenéz
19.jag är laktos intolerant.
20. jag bråkar alltid med mina föräldrar.
21. ja och andreas har aldrig lyckats vara sams m. varandra i över en månad.
22. jag är jätte dålig i skolan
23. jag har gjort graviditets test.
24.min bästa kompis är min storebror.
25. jag är hammarbyare och har varit det sen jag föddes. ( seriöst )
26. jag har brutit handleden.
28.jag älskar att läsa böcker över allt annat.
29, jag kan aldrig sitta still.
30. jag var jääääätte blyg när jag var liten.
31. jag blev kär i andreas första gången jag såg honom, ( är inte kär i han längre dock, haha )
32. jag har tre biologiska syskon.


/ M

varför äter man så mkt på släkt kalas?

ååh vad jag är mätt...
kom precis hem från släkt kalas, och såklart  blir det än maaaassa mat, så nu känner man sig sådär tjock och uppsvälld för man är så mätt...
min syrra gifter sig om exakt en vecka så när hon och Conny kommer ( hennes sambo )  så börjar mina mostrar och kusiner bara att stor skrika hahaha, :P menmen, ikväll ska jag och mamma fixa jul, vi ska baka och lite sånt, och titta på film och pynta .så ska vi färga mammas hår också, så nu ska hon bli lite blondare, eller jaa guldblond :)
menmen,

GRATTIS TILL DEN HÄÄR TJEJEN IAF, ALLA KAN JU GRATTA EEELSKLIING @ ¨


fredag&lördag

ååh det är helg :D haha
aja nu ska jag berätta om mmin lilla fredag igår.
dagen började skit bra hemma, hela familjen var uppe och skojjade med varandra innan skolan och jobbet, höhö..
fick skjuss till skolan så det var najjs, sen typ hade sexorna sitt lucia tåg, hihi det var jätte gulligt.
hade chillerill lektioner sen bara, haha det roligaste va innan gympan då vi tjejer i klassen hade bestämmt oss för att "storma" killarnas omklädnings rum,  så vi sprang in med mössor och skit, jag sprang runt m. dannis fjällis så jag typ doog av värme haha. va as kul att storma men när jag skulle ut håller andreas för dörren så jag kom inte ut -.-  men vi gjorde samma sak efter idrotten fast då sprang vi in i killarnas duschar innan dom kommit och då står ju såklart jag pch anna R i en dusch, så råkar vi luta oss mot knappen så duschen startar och vi blev blöta -.- men sen vart det vatten krig och dom började storma oss -.-    jag hatar andreas,moberg och elias, dom typ dränkte mej i vatten och va skit ttaskiga efter skolan, det va liksom dom tre mot mej, och INGEN annan var där -.- . 
det va fett pinsamt, jag och lina bestämmdde oss för att åka runt viby m. människorna där, så när vi sitter på bussen, så kliver min MORMOR på -.-  aah va så pinsamt -.- haha, menmen sen åkte jag och mamma till kista, köpte ett par svarta jeans från replay, en röd kofta och ett rött linne från gina, och lite undies från H&M sen tre par örhängen hårfärg t mamma ansiktsmask grejjer  och hårinpacking :) sen bar det av till matilda w,  vi käkade middag framför idolfinalen och hade det jätte trevligt, och jag fick reda på massa grejjer och jag fick typ panik -.- haha vi gjorde ngn hår grejj som heddas mamma rekomenderat och gjorde ansikts mask och myste, tittade på en galen dag i new york m. ohlssen twins, men då sommande jag -.- så sen gick vi och la oss.     vaknade vi typ halv 10 och då pratade vi lite innan vi tittde på ngn film med hillary duff, den va skit bra iaf. sen städa vi lite och sen hämtade mamma mej, nu sitter jag här och ska snart fika lite, vid tre ska jag till min moster så kommer hlea släkten, men ska bara stanna ett litet tag eftersom senare ska jag träffa Naomi, hihi.
men nu ska jag fika.


men jag måste säga Grattis till världens bästa Danni, som fyller 14 år idag.
Jag älskar dig bebis. !
Har ingen bild på henne, men det kommer senare :)

Love / M


Sötnosen Kevin Borg

Aha! Som alla kanske vet så vann juh min darling Kevin eller jag diggar mera snygga Robin fan kan man vara snyggare??
Men vid åtta drog vi till Primo och fick välja preciis vad vi ville och efterrätt som var sjukt god. Maten & personalen var OMG säger jag bara. ifall man vill hitta en snygg italienare eller bara titta på så åk ditt rent ögongodis haha.
Aja imorn blir det mys&flumm med Johanna. Först ska vi eller jag måste till min systers Julbasar och titta när hon lussar sedan hem till johanna hennes mamma skulle ha glögg sak men juste jag var juh inte bjuden hahahah.
Och vi får väll hoppas att Johanna inte är helt jävla bakis efter hennes lilla ute kväll;)
Men nu ska jag titta vidare på Hajen och kanske gå och lägga mig är sjukt trött och det är bara 13 dagar kvar till Julafton och 23 dagar till min födelsedag och 5 skoldagar kvar till Jullov haah längtar<3
 
Copyright:Hedda Jungdalen


  
 

Fredagfredagfredag

Ifall ni tror att jag ska ta åt mej har ni fel istället så tycker jag att ni borde skaffa er ett liv!


Men vi hade lucia firande klockan åtta på morgonen så jag höll serriöst på att somna...deeet är så mysigstämning och dom sjöng skit bra verkligen! Skolan tittade vi på Jorden runt på 80 dagar en lite små sjuk film haha x) Och drack julmust och jätte äkliga peppakakor.Vid halv elva kom Johanna och vi gick och åt Risgrynsgröt och jag tycker inte att det är ngn lunch så jag åt ingenting men som tur finns hemköp!
Efter lunchen hade vi musik i helklassför mkt sämre tkr jag ingen sjöng xD Men sedan hade vi gympa då jag inte orkade vara med på så jag sa att jag hade glömmt. Men vi var ändå tvungna att dansa pardans hmm...haha jaa mer behöver vi inte gå in på! No:n äh asså jag hatar verkligen det ämnet och alla i min grupp är värsta genier så jag känner mej jätte puckad och osmart så det ända jag gör är att sitta tyst och försöka förstå går faktist helt okej.
Sedan efter det plågande ämne så träffade jag matilda(www.youknowmatilda.devote.se). Vi stack till stureplan där jag skulle titta efter ett par nya glasögon men hittade inga eller jo men dom var tyvär för dyra:/
Next stop blev Urban´s outfits älskar den affären men det är så jävla dyrt 400 för en t-shirt man bah: Saaay whaat?
Aja efter drog vi till Mac´donalds(?) och åt och man ville verkligen inte gå ut så vi gick till Pk huset och tittade lite. Jag provade två klänningar på Gina Tricot haha och ena var helt udda att få på sej så vi bara stod där och skrattade (A)!
Vid 20 i fem så tog vi bussen hem..Så nu är jag helt ensam hemma eftersom Pappa&min syster är och fixar till hennes julbasar som är imorn i Lilla AdolfFredriks Skola i Vasastan.
Ikväll händer inte mycket jag ska bara ta det lungt och titta på idolfinalen haha (geek) men jag har ingen ork att gå ut eller nått så och juste jag ska på middag på Primo vid åtta ska bli mysigt. Det var allt för mig just nu:)


Copyright:Hedda Jungdalen


patetiska anonyma idioter!

asså seriöst, ni är så dumma, såklart ser vi eran IP adress, och ni två som sitter och skriver skit är bara patetiska, antagligen känner ni inte ens hedda och har bara råkat klicka på en länk till våran blogg.
läs inte våran blogg om ni bara stör er.  !


Anonym om Bakdags:

är det så du försköker få besökere va!!? du gör värkligen allt va? fy fan lägg av!

IP: 82.182.29.154


Anonym om Bakdags:

som om vi brur oss att du har uggs elr de är ute fattar väl alla !?

IP: 80.216.68.223

haha idioter.!
/ M


Läsare

Asså heregud vad människor kan vara barnsliga bara för att jag skriver om vad jag har på mig och vad jag har på mig&tycker om och att jag vill få så många läsare som möjligt är väll inte svårt att fatta? Och ifall ni inte bryr er så behöver ni väll fan inte läsa bloggen och hur omogna får man vara att skriva Anonym...Fuck off era jävla töntar


Klänningar?

Sitter och letar efter ngr snygga jul/partyklänningar och hittade flera på stylebystars.com men många fanns det inte i min storlek..och just nu sitter jag och tittar på Nelly.se jätte fina klännigar
Men dom jag hittade var dom här:
   

Copyright:Hedda Jungdalen

Torsdag, imorgon fredag

okej, jag dör !
haha, skolan var ganska chill, eller nej det var den inte, bara morgonen. för jag har ju bråkat med lina & matti så löste vi det igår så imorse när jag möter lina vid bussen känndes allt verkligen så bra så jag höll på att börja gråta, samma sak när matti kom till skolan, dom är verkligen mina bästa vänner. aja. labbade och sånt där på NO'n najsnajs, men lina e sur för att hon inte får bränna saker hahaa. hade typ spanska sen, skulle redovisa ngt men jag måde så jävla dåligt att jag stack från lektionen, mötte ist upp jossan så stack vi ut till ett ställe med ida & hanna, haha. 
haha dagen roligaste var när jag fick nicko kiick, och jag var försenad till en lektion efter lunchen och jag var ju helt yr och allt bara snurrade så var jag ju tvungen att springa , fy fan asså.. sen kommer ju andreas med hans gulliga komentarer..... ! haha , SO'n va ganska chill villket jag behövde, hade ingen lust att antstänga mig, andreas sitter ju bakom mej och trots att han inte alls sa så mkt eftersom han sov...så gjorde han mig iaf glad, och han kram efter, jag hade helt glömmt bort hur härligt det känndes att krama han eftersom han luktar typ mega gott ? ( nej det e inte din hårspray, andreeas) menmen,    det va skit ul på svenskan då min grupp skulle spela upp en pjäs från hamlet, asså vi garvade nog ihjäl oss, jag skulle spela död, men ist låg jag på golvet och as garvade. haha :P
kören va inställd så vi slutade 10 över två ist. och vem tror ni sitter i korridoren när jag kommer ut ? BEA. :D haha.
så efter skolan kommer hon och lukas fram till mej och frågar vad jag ska göra idag och jag hade ju inget planerat så vi tre drog till ICA och köpte nudlar, chips och cider och stack hem till mej och titta på pirates of the carrabien 3 :) sommnade iofs under filmen, sen körde vi anden i glaset, ush va läskigt det var, men det va skit kul, speccielt för lukas..not ! men jag kan säga att jag kommer iaf inte förlora oskulden med andreas hahhhahahah !
menmen, dom stack för 20 min sen och jag  e typ as rädd...
men nu ska jag titta klart på filmen. love / M

ps. förlåt för att jag va sur mot dej idag andreas. ! puss på dej för att du är så himmlans bäst.

Bakdags

Nu ska jag hjäpla min syster och baka för hennes julbasar mm..roligt haha.
Skolan var skit tråkig som vanligt men Johanna var inte där och det gjorde den värre. Hon kanske ska sova här idag myys mys men får inte tag på henne nu(som vanligt).
Juste har precis gjort lite reklam för våran blogg genom att skicka adressen till alla på min mobil haha.men kisses

Hedda Jungdalen







Dagens enkla outfit:
Kofta:Gina tricot
Brun tröja:H&M
vita byxor:Bik bok
Jacka:Canada Goose
och skor:Mina älskade Uggs

Kvällsplaner

Just nu sitter jag& bloggar medans min syster pluggar trevligt. Vi har haft en väldigt mysig middag bara vi två med sushi& pizza och ska nu gå ner och köpa Godis och titta klart på Mamma Mia the movie Love it haha.

Hedda Jungdalen


om jag,

Om jag stack, skulle någon sakna mig ?
Om jag gav upp allt, och bestämmde mej för att falla, skulle någon ta emot mig?
Om jag behövde gråta, skulle någon låta mig gråta ut i dens famn?
Om jag försvann skulle någon leta  efter mig?
Om alla sviker, finns det ändå någon som är äkta?
Om man slutar älska någon är man en dålig kompis då?
Om jag stack, så skulle ingen sakna mig.
Om jag gav upp och föll, skulle ingen ta emot mig.
Om jag behövde gråta, skulle ingen låta mej gråta hos den.
Om jag försvann, skulle ingen bry sig om att leta efter mig.
Om alla svek, så skulle det vara alla. inte en ända som var äkta.
Om man slutar älska någon, så är man en dålig kompis...



Jag vet att det inte är såhär, men det känns verkligen så ibland, iaf just nu..
/  M

Shululula

Idag var min söta Johanna tillbaka från new york och hon var inte på världens bästa humör(hon hade sovit 2 timmar stackarn) Men skolan var helt okej och Matteproveet gick väll bra jag är inte bäst på matte och tycker värkligen att det är svårt så blir nöjd ifall jag inte får omprov! Efter skolan drog Johanna och Jag hem till mig och satt och pratade och saker och ting innan vi bestämde oss för att titta på Sweet home Alebama väldigt bra film. Så hon har precis gått och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på... Och jag hittade ett jätte fint armband från Victoria´s secret!
Hedda Jungdalen


onsdag.

är inte på humör men jag ska skriva ändå :)
dagen började m matte, även idag fick jag ingenting gjort , inte ett ända litet tal... :P
hade typ svenska och musik sen, läste  hela svenskan villke var sjukt skönt, hade inte ork till ngt.
menmen, hade den roligaste lunchen på sjukt länge, hahah anna R upptäckte en sak som jag inte tänker skriva ut, men mycket skratt fick vi illafall iaf jag, emelie och ulle som stod utanför, så jag fick as ont i magen för det sen, höhö . 
aja hade typ SO och lite andra ämneen, på slöjden gjorde jag typ fyra armband, höhö.
på spanskan typ bröt jag ihop :S  stod i korridoren i typ 10 min och bara kramade victor, fan va ledsen jag var, men hade inte ens ngn anledning liksom ..! menmen, jag luktade på andreas mössa och då blev det bättre , höhö :D
kom typ hem för en timme sen, och är skit trött och deppig, JAG VILL HA EN MOBIL.
har typ hittat en som jag vill ha, ska ju få ny fast jag fick min walkman i sommras, haha
men en av dom jag vill ha har pappa så det är inte speccielt lockande, men den har 5 megapixels ir va det heter men den andra jag typ ska få har 8.1 :)
åh jag ska städa huset nu, eftersom mina pengar är helt slut så måste jag fixa nya så då ska jjag städa hela huset så jag kan köpa lina&matildas julklappar :S har ingen lust att städa...!  ååh hata hata hata

här e den pappa har ;

och här är den andra.
love / M

godmorgon.


gomorgon.Onsdag morgon och jag är faktist inte trött, sommnade halv 11 igår och soov heela natten :D
Ska egentligen gå och möta upp leks nu, eller han kommer med 34 tåget eftersom vi tar sällskap t. skolan :D
Vet inte om andreas blev sur på mej igår, men jag hoppas inte.
jag tror typ dagen blir ganska chill börjar med matte, men jag har inte gjort läxan så jag har "glömmt alla mina matte böcker hemma " höhö luuring . men nu ska jag gå , ush nu har jag bråttom
Hörs sen / pussar M

Tisdag.

Hallå där :)
ush vet ni hur trött jag är ? har haft rep i filadelfia kyrkan as länge, åkte in typ halv 12 och hem halv 4 -.-

aja, imorse mötte jag ju upp min älskade leks hihi så tog vi sällskap hade en riktig flumm morgon,
sprang fram och tillbaka i alla korridorer och så körde vi blindbock haha :D men sen typ precis innan vi började kommer calle och danne fram och frågar mej om jag vet vad somhänt med makki? så berättar dom allt, asså fcuking horor, då har hon blivit misshandlad på väg till skolan, PALLA HORORNA.  aja hade spanska sen och det gick väl helt okej  målade bara mitt rum :P 
på matten lyckades jag göra ett halv tal hoho...
sen hade vi iaf kör med fredrik körde bara ngn lek  typ 7ma mot 7mb, såklart vann 7mb hihi :D
det va kul förutom att jag stör mej sjukt mkt på ngr.
haha va skönaste på lunchen, gjorde en sak med naomi så jag va helt jävla sjuk sen, när vi skulle gå till tågtet för att åka till karlberg va jag tvungen att hålla i leks för att kunna gå hahahahahaha.
aja sen repa vi as länge i kyrkan typ dog haha,
haha makki trode inte jag våga baxa TUGGUMI så jag va tvungen att bevisa, fy fan va jag garva :P
aja kom hem för lite mer än en timme sen och på tåget hem hade leks såklart en kondom han satt och höll på med :S as skarri !  menmen är as trött så ska nog sova lite.
pussar / M

btw, hedda vf har du inte svarat i din mobil på hela dagen ?


det är er jag lever för- jag älskar er.


Hello

Jag har seriöst knarkat den hära låten nedanför idag haha I´m in love:)
Och som vanligt visste jag att johanna inte skulle vara i skolan(I know that bitch) hoppas hon kommer imorn och ATT HON RINGER MIG IDAG!(så ifall ser det hära sätt på din jävla mobil)
Jaa nu tåg jag ut min ilska på Johanna haha, Imorn är det det efterlängtade matteprovet jippie...Tror att jag kan det faktist men det är bråk och jag suger serisöt på det!
Men nu ska jag gå och dö.. Så kisses Hedda


Fan måndagar

Jag är på otroligt dåligt humör! Allt är bara skit och jag saknar Johanna som in i helvette och ifall jag har tur så kommer hon imorn men ifall jag känner henne rätt så kommer hon inte. Men skolan rullade på den enda hjödpunkten var väll gympa (boxning) som jag förövrigt ska börja på med Linnéa och freja!
Men vecko planeringen blir väll
Tisdag: plugg
Onsdag:Johanna eller Matilda
Torsdag: Clara
Fredag:Johanna
Lördag:Johanna
Söndag: Vet jag inte
haha och dom dagarna jag ska vara med johanna har jag betsämt så hon vet inget haha"
men nu ska jag platta håret och gråta över mitt sorliga liv och hur mkt jag hatar min skola och klassen...
Kisses Hedda

Älsklings låt

 

fucking eftermiddag med naomi haha

ASSÅ JAG HAR FUCKING DAMP PÅ NAOMI HAHA !
va ju med henne idag, så efter skolan regnar det såklart, så vi sätter oss på bussen och åker runt viby, skulle egentligen dragit till stinsen men naomi glömmde pengar till mat så haha vi sket i det, så när vi väl satt på den där bussen håller andreas och hans små kompisar på som fan haha, haha vi va fett onödiga vi går av bussen på typ orsavägen då vi åkt runt viby, sen går vi tillbaka till typ till ngn annan väg i viby igen asså, det e svårt att förklara om man inte bor i sollentuna, sen när vi gått in i viby tar vi iaf bussen tillbaka IGEN hahah :P men då åkte vi till sollentuna och drog hem till naomi, haha ssen hemma hos henne var jag tvungen att jljuga för mina föräldrar så jag va tvungen att ringa hem till han och prata med hans pappa,as pinsamt -.- sen drog vi iaf till norrviken skolan vid typ fyra och hämta naomis lillsis Noel och drog in till stan till söder och stack till donken och lämmna noel med naomis mamma så käka vi, sen börja jag och naomi skrika på  varandra som fan så alla titta snett, men va så jävla sur att eftersom tack vare henne va jag typ två timmar sen hem, och andreas hade liksom sagt till min pappa att jag va i kista med matilda jern hahaha :P
menmen kom iaf sen, haha mamma  och pappa as garva åt dom där tjejerna när jag berättade allt, pappa börja fan stor garva, va fan as kul :D  menmen, nu ska jag plugga.
sen, andreas, jag måste prata med dej, smsar dej när jag lyckats baxa en mobil i det här huset :P
Älskar er alla <3 / M

skolan

tjabba.
sitter i skolan just nu i data salen och har engelska, ska skriva m ngt alabama, skit tråkig :S
pallar inte va i skolan eftersom EN PERSON SNACKAR EN MASSA SKIT :S  aja men måste stanna idag  eftersom jag ska vara med min älsklings Naomi efter skolan, ska typ till stan och lämmna hennes lillsis på eriksdals badet cxh käka lite höhö ni vet ju vad det blir när jag och naomi umgås. (a) men måste  va hemma halv 5 eftersom jag ska laga mat till bror :S menmen, har typ lunch snart och min lärare tittar fett snett på mej för jag skriver så mkt höhö

puss älsklingar / M


såhär känns det...

If I were a boy - Beyoncé.


If I were a boy.
even just for a day. I'd roll outta bed in the morning
And throw on what I wanted then go .
Drink beer whit the guys
And chase after girls , I'd kick it with who I wanted
And I'd never get confronted for it
Cause they'd stick up for me

If i were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl I swear I'd be a better man
I'd listen to her , Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he's taken you for granted
And everything you had got destroyed



If I were a boy
I would turn of my phone
Tell everyone it's broken
So they'd think that I was sleeping alone
I'd put my self first , And make the rules as I go
Cause I know that she'd be faithful
Waitin for me to come home ( to come home)


If I were a boy
I thik I could understand
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man
I'd listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he's taken you for granted
And everything you had got destroyd



It's a little too late for you to come back
Say it's just a mistake  think I'd forgive you like that
If you thought I would whait for you
You thought wron


But you're just a boy
You don't understand
How it feels to love a girl someday
You wish you were a better man
You don't listen to her
You don't care how it hurts
until you lose the one you wanted
Cause you've taken her for granted
And everything you had got destroyed


But you're just a boy....

/M


lugn Söndag.

ååh, just nu ligger jag i min mysiga dubbelsäng under täcket och myser med min underbara bok, ett glas nypon soppa och Lindor chocklad, hihi mysigt ir vad ?
har sovit ett litet tag och fixat mina naglar, men nu ska jag fortsätta titta på julklappar, har kommit på exakt vad jag ska köpa till matilda w också. hoho , surprise surprise !

" som jag vill vara " av Katarina Von Bredow - boken jag läser just nu. dock har jag läst den en gång redan höhö.

/ M.
PS. Hedda, du har skämmt ut mig något otroligt mycket ... !

Söndag

Usch varför måste alltid helgerna gå så sjukt snabbt?!
Men men... Igår blev kvällen betydligt bättre. Vid halv sex kanske mötte vi Aske, Saga och deras Mamma ivd peppar som är en sjukt rolig resturant. Herregud asså man måste gå dit! Hela lokalen är helt sjukt mycket julpyntat det är väldigen över för mycket julpyntat men det är coolt och så spelas det skit hög julmusik hhaha. Maten kanske inte vad det bästa för det var fan det starkaste jag har ätit. Idag så ska jag sista gången på min dans,tråkigt/roligt har inte riktigt bestämt mig haha. Men måste plugga mate såklart och tror jag tar en fika med ngn får se:)
Kisses Hedda

Berlin nästa?

Jaha igår kväll när jag ligger och ska sova, så kommer såklart mamma in till mig och frågar om jag skulle villja åka till Berlin över nyår med ett par kompisar till oss, och why not ? så nu kanske vi ska till berlin, min första fråga var dock " Vart fan ligger Berlin?"  höhö. men åka iväg lite blir ju alltid najs,
aja dagen ska ängnas åt läsning och käna lite pengar, ska försöka komma in till stan och köpa Linas julklapp i veckan, hoho.   så ja, nu ska jag precis som förra söndagen fixa och trixa med bilen höhö, skitjobb,:) menmen,
berättade jag att jag och hedda bad ju herr Andersson att fixa vår design ? vi har ju skickat bilder och sånt, tror ni inte att han nu har satt skägg på båda oss, bilden är alldedes för ful för att visas och ända sättet att få se den e att FÖRST hitta hans pea hahahaha!

men nu ska jag läsa lite bloggar,
Puss / M

Pictures.

Här kommer lite bilder :)

Mina fina örhängen från Hedda.

Hihi Hedda på sitt skolfoto :)

Jag bad Andreas göra en macka åt mig på lunchen, det här får jag tillbaka :S

hehe..(a)

har Andreas blivit jul beroende?

Jag älskar dig superduper mkt :D

Jossan smet in på vår spanska lektion,ser ni henne ? :)

fixade naglarna hos Hedda igår, hihi.

/ M

mys lördag.

ONLY GOD CAN JUDGE ME, BUT I DON'T BELIVE IN GOD SO NOBODY CAN.

haha så jävla rätt asså.   
ushushush min migrän blir bara värre och värre...!   synd eftersom dt va planerat att dra till IP ikväll -.- menmen
sitter och tittar på  lite julklappar på internet åt makki&MatildaJ hihi.
har ingen aning om vad jag ska köpa !  jag ska snart ner till ICA och hyra film och gosa ner mej sen, är as sur på Aksel så jag va ganska stöddig mot han igår,haha hedda knows, aja vi bråkar iaf så jag ska nu gå och ta bort allt som har med han att göra, sen ka jag nog försöka få tag på en mobil och se vad andersson har för sig.
nej men nu kurrar det i  min lilla mage här,
vi hörs sen, pussar / M

Jag saknar sommarn.
då jag fick vara med dig.
Känna din lukt och stå i din famn
och bara krama dig.
Få känna din närhet och trygghet.
Men nu är du borta, och jag känner
mej villsnare än någonsin..
låt mig få träffa dig igen snart !

åh fucking lördag med migrän...

ååååh , gissa vvem som sitter med migrän? Har haft det hela dagen men jag har inte kunnat vila så vet ni hur dåligt jag har mått ir?
aja, gårkvällen va ju as rolig haha men det slutade med att vid typ halv två sommnade jag och Hedda i soffan framför Pirates of the Carabien men blev väckta av heddas mamma vid två höhö. 
gick iaf upp vid 11 imorse med dunkande huvudvärk -.-  vi fortsatte titta på filmen och lite sånt där och sen vid 12 drog jag till Södermalm och gick till Embla eftersom vi skulle öva låtarna till bröllopet, det är ju två veckor kvar idag!
Sen vid typ 2 kom pappa också och kompade oss med pianot, ska sunka massa yazz låtar med något band höhö.
fick okcså min julklapp av Embla och v hedda också btw, :) Fick Ett par jätte fina pumps av Embla som tydligen kostat 1000 (aa) och ett par chanel örhängen av hedda, hihi :) båda vet exakt vad jag vill ha typ :)
aja sen stack jag och pappa hem och jag måde piss dåligt -.-  menmen kom hem typ nyss och sjag typ halv sover men Matilda w och Lina ska sova här ikväll så jag ska snart gå till ICA och köpa lite grejjs.
haha jag är as glad, har hittat exakt vad jag ska köpaa till ddom speccielt matilda eftersom hennes julklapp är så jävla klockren haha :D har dåligt samvete för att jag kommer få julklappar av dom från USA och Thailand så får dom från fucking sverige, roligt liksom :S menmen, nu ska jag gå och handla lite.  blev ett långt inlägg för anderssons skull.
btw, min mobil är spärrad så ring inte, !!!!!!!!!!!!!!
Loooove / M

No lofe..

Herregud kan man ha en tråkigare Lördag? Morgonen var helt okej innan Miriam stack. Efter det så gick jag över till pappa för att plugga Matte ha matte prov på Onsdag och jag KUNDE inte nånting men nu kan jag *stolt*.
Gårdagen var skit skoj med min udda Miriam haaha hon fick serisöt damp lite då och då(pms?)
Men ikväll ska jag äta middag med Aske& hanns famlij ska bli mysigt på ngn resturant. Och jag har juh lösnaglar jätte fina från Depend och då skulle jag limma  på så kommer det inget och såklart plötligt dränks seriöst hela min tumme i lim, så min tumme är nu helt glansig och det känns helt mysko.
Kisses Hedda Jungdalen


Snorunge/smaskunge

Hmmm gissa vem jag mennar joo Miriam haha! Nee men jag älskar henne ändå på ngt konstigt sätt!
Och jag lästa i SOLO att det är fett inne att ändra hårfärg helt asså typ ifall man ör blon så ska man färga det mörk och tvärtom och ALLA säger att Johanna inte ska färga det men jag var typd en enda som ville det! Och jag hoppas serisöt hon kommer ed brunt hår på Tisdag(från New york). Jag kan juh förspå trender haahh!
Men men just nu sitter vi och tittar i min skolkatalog på vissa töntar haha hmm.. gissa vika jag menar?
// Hedda&Miriam

jag känner mej såå älskad...

Jahapp här är man älskad ! Här är Hedda och andreas från MIN msn alldedes nyss.  gulligt av er...


MLJ' Är hos Kling@ säger:

nu skriver hedda

Aηdεяsson | säger:

Jahapp

MLJ' Är hos Kling@ säger:

vi ska göra det sötta du!

Aηdεяsson | säger:

inga såna där korta på typ 2 rader

MLJ' Är hos Kling@ säger:

din udda kompis hoppar i min mammas säng

Aηdεяsson | säger:

Jag vet, hon är lite störd, men de får man leva med

MLJ' Är hos Kling@ säger:

HO HAR DAMP

MLJ' Är hos Kling@ säger:

haha joo jag vet!

Aηdεяsson | säger:

Japp, du ska se mina händer efter henne naglar

MLJ' Är hos Kling@ säger:

haha dom är säkert snyggare än innan;

Aηdεяsson | säger:

Japp, värsta manikyren lr vafan de heter

MLJ' Är hos Kling@ säger:

ååh du kan!

Aηdεяsson | säger:

japp

Aηdεяsson | säger:

de är bara för att jag är bäst

MLJ' Är hos Kling@ säger:

men jag är juh bäst så du kan tyvär inte vara det!

Aηdεяsson | säger:

Meh,,,,,,ofta

MLJ' Är hos Kling@ säger:

Mrim spottade precis ut sitt tuggummi ur munnen kanske 3 meter ifrn sig?

MLJ' Är hos Kling@ säger:

Var har ru gjort med henne???

Aηdεяsson | säger:

JAG ?!?!

MLJ' Är hos Kling@ säger:

DU JA!

Aηdεяsson | säger:

Meh Jag har inte gjort nått

MLJ' Är hos Kling@ säger:

naaa .

Aηdεяsson | säger:

Säg till mirre att om hon inte är snäll så ger jag bort "hennes" mage till den där som kommenterade den i mitt album

MLJ' Är hos Kling@ säger:

what?

Aηdεяsson | säger:

Säg det bara

MLJ' Är hos Kling@ säger:

ANDREAS GÖR DU DET KASTAR JAG FRÄTANDE SYRE PÅ DEJ ! / m

Aηdεяsson | säger:

Heheh, jag har skyddsglasögon

MLJ' Är hos Kling@ säger:

hahahahahahahahahahah

Aηdεяsson | säger:

Då brottar jag ner dej och kastar dej till kina

MLJ' Är hos Kling@ säger:

ouff men då kommer juh jag och boxar ner dig efersom jag OCKSÅ går på kickboxning//HEdda

Aηdεяsson | säger:

Men då kör jag min egna kinesiska kampsports teknik, och då ligger ni båda i kina, och då kommer mirre bli rädd för alla kineser

MLJ' Är hos Kling@ säger:

MEN JAG ÄR INTE RÄDD FÖR GULA KINESER

Aηdεяsson | säger:

Nej men då kan jag göra rödahand på dom så blir dom röda

MLJ' Är hos Kling@ säger:

aa joo då blir dom väldigt läskiga!

Aηdεяsson | säger:

Jaaa

Aηdεяsson | säger:

HAR DU SETT EN RÖD KINES LR ?

Aηdεяsson | säger:

MLJ' Är hos Kling@ säger:

EHH låt mig tänka ...... NEJ=

MLJ' Är hos Kling@ säger:

?*

Aηdεяsson | säger:

NE J JUSTE, TUR FÖR DEJ DET, DOM ÄR NÄMLIGEN JÄTTE FARLIGA

Aηdεяsson | säger:

Värsta Jackie chan

MLJ' Är hos Kling@ säger:

aa joo visst!

Aηdεяsson | säger:

Jag träffade en när jag fiskade i ravan, men som tur är så är jag så bra så jag döda den

MLJ' Är hos Kling@ säger:

vad bra då!



/ M


i love leks.

ojojojoj imorgon är det helg,jag säger ju att veckorna går snabbt, så fredag imorngon alltså, och det betyder att jag sover över hos min lilla hedda hihi.
hade ju utvecklingssamatl imorse och jag måste faktist säga att det gick bättre än väntat, höhö.
typ chillade förbi heela dagen :D haha jag stor flippa på lunchen på leks , förlåt bebis men du fattar inte vad lack jag var när jern kom ut och grät, ! :(  ( ANDREAS DU HÅLLER KÄFTEN ) och matilda, du vet att jag finns för dig.  var ju hos kuratorn och faan va vi garva höhö, kunde inte sluta le efter (aa) aja hade kör sista lektion i en timme hahah garva som fan åt andreas höhö bomba han med sms :)    asså ååhh på bussen hem så stod jag med ansdreas moberg och elias, så när jag ska av, tror ni inte att dom håller i min väska så jag näästan inte hann av innan dörrarna stängdes men jag hann precis haha :D aja chillar just nu och ska snart sätta på lite te och gosa ner mej i soffan med min bok :)   ska iväg till kista ikväll med mami och köpa julklapp till EN VISS PERSON hahaha, hej hedda (aa) men det är en senare hisgtoria,
och btw hedda,   imorgon, jag slutar inte 20 i två, eftersom jag har repetrion till julkonserten i filadelfia kyrkan till typ kvart över tre, så jag blir sen, men vi kan väll mötas vid karlberg ir ngt? aja ring mej när du ser det här
men nu ska jag gå och mysa, pussar till alla söta, och andreas, om du ska ringa mej ikväll så snälla ring inte klockan 2 som du gjorde inatt -.- as jobbigt, DU SMACKAR SOM FAN SÅ MAN INTE KAN SOVA JÄVLA PUCKO

Tack tomten

Tänkte också skriva lite vad jag önskar mig!

Väska från NukNuk( lägger inte ut en bild på den för då kommer typ alla köpa den men det är inte den svarta)
Parfym: Victor& Rolfs Flowebom
Ta hål i naveln
Pengar
Plattång från Björn Axeln
Smycken: armband& örhängen
Och Mjukisdress från Juicy Courture


Utkast: Dagens vill ...

Dagens vill ha:Kläder&pojkvän
Dagens klädsel: acne jeans, svart H&M t-shirt och oxford university tjocktröja
Dagens smink: mascara, foundatio, concealer( inte på läpparna)
Dagens frisyr: Knut :D
Dagens händelse: Lina blev påkommen när hon svällde upp en tampong på NO'n
Dagens låt: hm..Oh happy day,
Dagens planer: pluuugga
Dagens saknad: En fd Kompis :(
Dagens dummaste: krocka med en vägg :S
Dagens drog: Pan pizza (aa)
Dagens roligaste: stoppa penna i andreas byxor.
Dagens favorit: Matilda w :)
Dagens köp: piroger och skit :D
Dagens godis: chocklad
Dagens dryck:mjök:D
Dagens läsning: spanskan
Dagens humör: trött
Dagens ord: venne
Dagens ont: ingenstans, vilket är en överaskning med tanke på min klumpighet ;)

Dagens klädsel: gina jeans, nån tröja med ett linne under ;) 
Dagens smink: lite mascara&lite foundation
Dagens frisyr: unsläppt
Dagens händelse: va med matilda, lukas Y mirre :D
Dagens låt: hm..mamma mia!
Dagens planer: skulle träffat mirre, men de blev påöking av folk, måste hitta några böcker-.-
Dagens saknad: -
Dagens dummaste: höll nästan på att skita i att skriva inlägg idag!
Dagens drog: mirres kladdishkaka!
Dagens roligaste: da friends
Dagens favorit: mamma mia filmen, efter man har sett"when a stanger calls"
Dagens köp: inget, alla andra bjöd!
Dagens godis: inget
Dagens dryck: fantaaa
Dagens läsning: engelska framöver -.-
Dagens humör: trött, på g att bli sjuk, ensam!
Dagens ord: -
Dagens ont: ingenstans, vilket är en överaskning med tanke på min klumpighet ;)

tuseday.

åååååh fan. jag har inte sovit ett skit på heeela natten, så gissa vem som var tvunen att gå och "sova" hos storebror? (aa) aja imorse var jag helt död och att behöva springa till den tidiga bussen gjorde inte saken bättre.... :(
jag var jätte duktig på hela spanskan hihi,  så hade jag matteprov, men min lärare fucka ur på mej (aa)
haha det va as kul efter lunch så hade vi NO, så när våran lärare gick ut ur klassrummet hittade Lina en tampong på marken så hon tog upp den så såklart måste hon svälla upp den mogen som hon är, så hon går till ögonduschen vi har i NO salarna och häller vatten på den, så vi har ju glasdörrar där så tror ni inte att våranlärare kommer då? hahahahaha han titta på lina som hon var en jjävla utomjording, men det va riktigt roligt iaf :D
sen typ hade jagbara chill lektioner, haha en till sak som var rolig var på mentorstiden så stod andreas längst fram i klassrummet och jag va längst bak vid min plats, så kasta han sin penna på mej, så sen när han ville ha tillbaka den så gömmde jag den på honom, och såklart har grabben så mycket häng att det är as lätt att stoppa ner grejjer där så jag stoppa ner pennan i hans byxor så den åkte ner i benet, va as kul eftersom han va tvungen att stoppa ner handen där. höhö..
men nu ska jag pluggaa kan ingen spanska så det e bara att jobba.
btw, heddaaaa!  skicka en bild på dej och mej tillsammans, andreas ska fixa ny design till oss, :) vill iaf se om han e bra så han ville typ ha piixels och skit jag vette fan hahaha (aa)
kyyssar / Miriam Furumo


måndaag 1/ 12

ååh villken najjs måndag :D
började med musik i morse iaf, så det va chill, hade en massa andra najs lektioner, på siata lektionen som var idrott va jag ju inmte med och inte matilda heller så vi la oss på en tjock matta och lyssnade på musik på min mobil, vi lyssna typ på hallelujah om och om igen så jag började gråta (aa) sen sommna jag höhö :D
aja efter skolan drog jag matilda och Lina hem till mej, haha vi flumma as mkt, vi satte på radio på högsta volym och stod i köket med varsin sked i handen och skrek / sjöng :D aja sen drog vi till lukas och lånade ett ägg och hämta han, så vi drog och hyrde film, blev " When a stranger calls "   en gammal kompis dtill mej hade sagt till mej förut att jag borde se den så vi hyrde den köpte chips och läsk och drog sen alla hem till mej :) jag och lukas bakade kladdkaka och shiiaat va kul vi hade :)  hha aja sen titta vi på den där skräckfilmen, fy fan va vi skrek, as läskigt efter då alla dom tre lurade mej -.-
behövde sen få lite happy feelings så vi satte på Mamma mia filmen :) ,  
nu ska jag plugga spanska, har bara gjort en läxa på hela sexan och sjuan (aa)
så plugg plugg plugg.
vi hörs senare. kisses / M


RSS 2.0