hemskt.

så jävla hemskt, och idiotiskt.




Det är onsdag kväll, en av de allra sista dagarna av sommarlovet. John ska börja skolan på måndag, åttonde klass. Han bor i Kungälv med sina föräldrar. Fadern är invandrare från Tjeckoslovakien. Johns stora intresse är kanot, och i juli har han varit i Oxelösund och tävlat i ungdoms-SM och fått bronsmedalj.

Innan sommarlovet är slut har John och en kamrat beslutat att tälta ute vid Ingetorpssjön, ett populärt tillhåll för traktens ungdomar. Johns mor skjutsar dem ut och hon känner sig lite orolig. Sjön ligger åtta kilometer från hemmet. Pojkarna tycker hon är sjåpig. Det är ju så pojkar tycker om oroliga mammor. När hon släppt av dem följer de stigen till klippudden vid den södra änden av sjön.
Det är där de ska campa.

Det är någon gång mellan åtta och nio på kvällen. Pojkarna reser tältet och tänder sedan en eld vid stranden. De ska grilla korv.
Ingen av dem vet att det här är John sista kväll i livet. De sitter och pratar och har roligt. Vad pratar de om? Sommaren som gått? Musik? Kanot? Flickor? Mopeder? Skolan som ska börja?

Mordet
Det är elden som lockar till sig Johns mördare.
Fyra ungdomar, två artonåringar, en sjuttonåring och en femtonåring, alla skinnhuvuden och nazister, har också sökt sig till sjön, till en annan udde.
De har laddat upp rejält med öl och sprit. De skriker över till John och hans kamrat, men får inget svar. De beslutar sig för att se efter vilka som är borta vid elden. Kanske kan det bli en rolig kväll. Där kan ju finnas någon att bråka med.

Femtonåringen sänds iväg som spanare. Han blir förtjust: en av pojkarna vid elden är John Hron, en pojke han inte gillar. Han har under läsåret bråkat med John och mobbat och slagit honom i skolan, till och med hotat att döda honom. I skolan går han under namnet Rambo.

Ingen kan säga varför han bråkat med John, kanske beror det på att han, till skillnad från andra elever, inte varit tillräckligt undergiven. John är visserligen lång, över 180 cm, och kraftig, nästan 70 kg, men nu har Rambo uppbackning.

Femtonåringen återvänder till sina kamrater och meddelar att han hittat en tönt och idioten Hron vid elden. Han vill att alla ska följa med och ge John stryk, ja, han föreslår till och med att man ska slå ihjäl honom.

De andra vill dricka ett tag till, och det kan de lugnt göra. Stigen från pojkarnas tältplats tillbaka till vägen går nämligen förbi den plats där de just nu sitter och dricker. Mellan halv elva och elva klampar alla fyra in hos John och hans kamrat.
Misshandeln inleds omedelbart. En av artonåringarna kastar en flaska i huvudet på John, och börjar slå och sparka på honom. Han faller omkull.

John ska säga att han älskar nazister. Han vägrar och får stryk tills han gör som han är tillsagd. Han får mer sparkar ändå, kanske för att han tidigare uppenbarligen ljugit och sagt att han inte gillar nazister.

Femtonåringen tar vid och ger John flera sparkar, varav en mycket hård träffar John i bakhuvudet. Vid det här laget är John skräckslagen. Åtminstone tre i gänget attackerar honom, ofta utan någon som helst förvarning, också bakifrån. Hans ögon är enligt en av de åtalade vidöppna som klot, och han kan inte fokusera sin blick. Den irrar oupphörligt fram och tillbaka.

Han darrar och sitter till slut på huk med huvudet i sina händer för att i möjligaste mån skydda sig mot mer sparkar och slag. Det hindrar inte att han får mer. Han får en våldsam hoppspark, sparkar i sidan och mot huvudet. Gång på gång faller han omkull av de våldsamma sparkarna. Någon slår honom med brinnande ved i nacken. Någon knuffar omkull honom i elden. De tänder eld på pojkarnas tält. De stjäl och förstör deras saker. John och kamraten ber att få gå hem, men det får de inte. I stället fortsätter man att misshandla John med sparkar och slag. Till slut blir han liggande. Hans ansikte är blodigt och svullet.

Bilden av vad som händer under de ohyggliga timmarna är oklar. Mördarna minns inte, eller vill inte minnas, så mycket under polisförhöret. De skyller på varandra.
Ibland gör de uppehåll i tortyren. De ber hycklande om ursäkt, säger att sparkar och slag varit misstag, bjuder John på öl och anslår försonliga tongångar. Ingenting tycks dock kunna hejda nya utbrott av våld. Det räcker inte att John mot allt vad han tror på har sagt att han gillar nazister. Han måste ha mer stryk ändå. Det är katternas lek med råttan, och de njuter av hans ångest och rädsla. Det är en berusande känsla för dem att så totalt ha en pojke som skakar av skräck i sitt våld.

Efter en sista uppblossande misshandel kastar de honom i sjön.
John kvicknar till och simmar utåt. Han har ont, han är omtöcknad och rädd, men han är en duktig simmare. Ganska snart upptäcker skinnhuvudena att det inte var så bra att kasta i John. De kan ju inte slå honom. De skriker åt honom, kräver att han ska komma tillbaka, men han svarar inte, håller sig kvar ute på sjön i en kvart. Någon kommer på att tvinga kamraten att ropa att han kommer att få stryk i Johns ställe om han inte återvänder. Livrädd som han är gör han så. Han ropar på John och vädjar att han ska komma tillbaka, och John svarar på hans rop.

Uppgifterna om vad som nu händer är osäkra, och klaras aldrig riktigt ut under polisförhören. Det enda man vet är att en av artonåringarna och sjuttonåringen nu går och att de tar Johns vettskrämde kamrat med sig.

Det är just i det ögonblicket John fattar ett ödesdigert beslut: han vänder åter in mot land. Är det av oro för kamraten? Tror han att alla kommer att gå, eller tror han att bödlarna inte ska slå honom mer? Han har ont och han är rädd, men han förstår inte vidden av det hat hans bödlar känner. Han är bara fjorton år.

Vi kan inte veta hur John tänker i det ögonblick han börjar simma in mot stranden, men hans beslut får ohyggliga konsekvenser för honom.
Femtonåringen och en av artonåringarna står och väntar. Det är de två som varit mest aktiva under misshandeln, och de har hat kvar så det räcker. Misshandeln tar fart med ny målmedvetenhet och effektivitet, och nu finns ingen flykt. Ett knytnävsslag mot ansiktet fäller John till marken. Han ramlar baklänges, och slår i huvudet i klippan. Han släpas över till en gräsplätt. De båda mördarna vill göra det bekvämt för sig när de ska sparka honom. Hårda, hårda sparkar träffar hans huvud, men han värjer sig nu inte längre med sina armar.

Bödlarna ser att John rör sig, men han skriker inte, han bara vrider sig i plågor, mumlar något de inte kan förstå. Nu är katt- och råttaleken slut. Det roliga är över. Mördarna är nöjda och lyfter, släpar och rullar John till strandkanten och sparkar i honom. Strax innan han ramlar i hör de honom åter mumla någonting.

Den här gången märker John knappast att han är i vattnet. Han drunknar och sjunker sakta mot sjöns botten. De båda mördarna står kvar och rullar en cigarett. Ingen av dem lyfter ett finger fastän de förstår att John håller på att dö.

Mördarna vänder ryggen åt den fruktansvärda scenen och ansluter sig till de andra. En av dem berättar att John sjönk som en sten, när de kastade i honom andra gången. Bödlarna drar sig hemåt och lägger sig. Johns kamrat får lift med en bil, kommer hem och slår larm.
Bara några timmar efter att Johns mor skjutsat ut honom till Ingetorpssjön ligger han död på sjöns botten, misshandlad till oigenkännlighet.


Mordet skedde 1995 ( augusti ) och i Januari 2001 släpptes den av mördarna som fått längst straff. Han är idag 27 år och en fri man. Straffet för honom var 8 år (släpptes fri efter 6 år) och för de tre andra blev det 10 månader, 4 månader och en frikändes helt.

1998 skändades Johns grav, någon drog loss gravstenen med hjälp av linor och en bil. Sedan sparkades lyktor och blommor sönder. Någon bestämde sig för att föräldrarna inte lidit nog.


Kopiera och sätt in på din blogg, visa att du bryr dig.
Stoppa våldet !

Äntligen helg!

Har just kommit hem och sk nu städa jätte rloigt vi ska få gäster idag så!Men skolan var väll oej ocg jag höll eriöst på att dö när vi hade gympa vältränad eller?
Men men det gick bra och nu känner jag mig så piss hahha! Har just varit inne på Mrs H hemsida och hittat min vinterskor! Det blir ett bar uggs fast dom äkta nu from australien! Förra året hade jag fråm din sko hatar verkligen dom!
Så ska köpa dom imorn ifall jag hinner ska ju ut till miriam på eftermiddagen tror jag att et var och så sk ajag baka byllar ruuligt!:) Nu måste jag fortätta att städa och juste jag ska gå och se mamma mia idag ska bli spännande!
hälsa ifall ni ser mig! Pussar HJ(Dom beiga eller dom svarta höga)
 

Rumpa,bröst,mage...

Öntligen har dansen  börjat igen och fan  vad jag älskar att dansa haha men man får liksom värsta energie kicken och man behöver inte oroa sig för att man ska bli tjock och så och därför har jag också börjat på en till dans på söndagar:)Ska blir roligt! Får hoppas att jag inte har någon tröningsvärk imorn!
Ska gå och äta galss nuu orkar ite blogga mer känns som jag ska somna hahah, men pussar HJ
Ps, skanar min kompis aske, och step up 2 the street den filmen är sjuukt bra! OCh väskan tror jag att jag ska önska mig haha är helt pansk nu:)

            


Torsdaaaag!

Åh herreguuud, vad jag är trött, kom hem från skolan för typ en kvart sen,
Dansade för första gången för den här terminen igår, shitt vad skönt det var att komma igång igen, men säämst eftersom vi har alltid typ varit 10 st, och alla va typ kompisar och flummade och skit, nu är vi 20 st, och alla e typ 20 st och det är bara blä blä blä bläää!!!! är sjukt jävla förkyld så jag läät som en fucking åsna hela dagen igår! hahaha,

aja började dagen idag med 70 min NO/ biologi, hahah tittade på kind celler typ, först titta vi på mina, sen på Linas, hahaha garva som fan (aa) hade en as sämst dag sen typ, eller hade as jobbiga lektioner och sån skit, avslutade dagen med Kör, då min hals/ röst inte alls ville lika mycket som jag ville...men kämpade på haha, var duktig flicka och gick hem, nu är jag hemma och helt jävla slut, haha jusste, va as kul idag fick vi sluta typ tidigiare från Svenskan med barbro, så killarna typ började brottas på skolgården i någon jävla ring, va fett hemskt fan, hahaha, låter ju fett töönt men om man såg va det fan inge kul, okej garva men ändå!
jusste en till sak som hände var på svenskan där vi hade ngt jävla "prov" eller något, så i slutet försökte dom förklara ett djur så fanns det massa alternativ p åvikka det kunde va, och ALLA fattade att det var delfin,eftersom dom kunde hoppa 6 m, upp i lufften, alla förutom Lina fattade det som  trodde det var en jävla blåval, wtf? haha bebiis, du är så söt ibland!
Nej men nu ska jag gå och ta hand om mej själv :)
Pusshej/ M
 vs  ?
pff..pucko lina!

27/8 Grattis luisa älskling!

         
                       

                            jag& söta ellen som man inte ser så mkt av<3

jag suger på rubriker!

Hahah jag gör verkligen det! Men menidag så var fatkst vår skönaste dag vi började med matte som vi har en jätte bra lärare i patric och vi kommer inte att ha ngn läxa typ och han bah: på matten ska man ha kul! haha såå vi har faktist det!sköönt! efter det var det svenska, sen so med samma lärare och på so:n håller vi på med ngn slags greksak och myter så vi såg en helt sajkad film om typ gudar som födds ur huvudet och massa!:)
Men efter så väntade jag på elen som slutade typ 10 minuter efter mig såvi stack till stan. Måste fräsha upp min garderob med lite höstkläder! Hittade ett linné och en tjocktröja fin fina(kommer i nästa inlägget)Jag tror att jag ska köpa dom får se. Nu har jag ägnat typ hela kvällen åt engelska&spanska och spanska läxan fattade jag nte ens vad vi skulle göra så det har varit lite svårt men det ska någ gå bra(A)
Nu ska jag dricka up min goda smoothie som jag har gjort!
Pussar HJ

Taaadaaa!!!

Veet ni vi har haft hela 50 bloggläsare haha guud vad glad jag blir fortsätt att läsa den!Älskar er:)

gieboapaaf

jaag kom inte på ngn rubrik som ni kanske ser!
Men anyway dagen skola var skiit seg allt gick i snigel fart och jag ville bara  hem som man oftast vill!Men jag klarade denna dag också haha *stoolt*
Men har precis gjort klart spanska läxan och kan den utmärkt pluggis hahah!
Nu ska jag fixa mina fuckade naglar hatar dom! Och imorn ska jag äntligen på stan med älskade ellen som jag inte har träffat på hela sommaren läängtar men och juste vi kanske ska se sex and the city har ngn sett den?
Och att sitta vid datorn med dunjacka är juuh helt normalt miriam beebo!
Pussaar HJ

Baby.

Jag vet att du tvivlar på mig ibland, jag vet att alla inte är lika glada som jag över att vi har en sån bra kontakt, jag vet att alla kanske inte gillar dig lika mycket som jag gillar dig, jag vet att ingen kanske har lika mycket tillit till dig som jag har, jag vet att ingen älskar dig lika mycket som jag gör. Jag har svikit och ljugit för dig, jag har lovat saker jag inte hållit, men aldrig har jag slutat älska dig, jag har skrikit att jag hatar dig, jag har gråtit och sagt att jag aldrig mer vill se dig, jag har sagt mycket dumt, men du vet att jag inte menar det, varje dag jag ser dig i skolan, blir jag så jävla glad, jag försöker få mig själv att sluta titta på dig, men det går inte, för varje gång jag ser dig får jag kännslan, av att du är min, ha-ha jag vet saker om dig ingen annan vet, den här här helgen har vi haft bra och dåliga samtal...vi har "bråkat" pågrund av massa gammla bråk, jag har försökt förklarar för dig allting, men du har verkligen inte velat lyssna, eller du ville iallafall inte, men nu tror jag nog att du kanske har börjat göra det, och det gör mig så sjukt jävla glad, för jag har nog aldrig menat det så mycket förut, jag har aldrig menat orden" jag älskar dig" lika mycket som jag gör när jag säger det till dig. Jag har mått så jävla dåligt, och jag har ringt till dig tusen gånger och bara gråtit, och du ställer alltid upp, du sitter med mig hur länge som helst nästan och lyssnar, säger något roligt och får mig som allltid att skratta, och då oftast glömmer jag bort mina problem och tänker bara på vikken jävla tur jag har som får ha dig som min vän, det e sånna där småsaker du kan säga, som när man säger att man måste lägga på , och du säger att man inte får, för att du inte vill, och du får någon söt liten röst som gör att man aldrig vill lägga på. Alla små grejjer du ör, som altid får mig att skratta, t.ex när du skickade ett sms tre på natten där det stod" jag ska bli världsmästare i risätning" eller när jag satt och käka lunch i skolan och du satt några bord bort, och jag fick ett sms där det stod; det är snor på din kykling, sånna där sms som bara du kan skicka, och dte är nog därför jag älskar dig, du är den ända killen jag kan vara mig själv med, fråga saker jag inte ens kan fråga mina tjejkompisar, du är den jag kan berätta dom pinsammaste sakerna för , utan att skämmas, och du är den där killen som jag vet, aldrig sviker, för du är den bästa på jorden, och jag menar det. allt jag har sagt i den här texten har jag menat Andreas, jag vet jag har sagt det förut, men jag vill bara inte att du ska tvivla på mig igen!
Jag älskar dig,  Love/ M

Just nu känner jag mig snygg

hahahaha, här har ni mig jusst nu (aa)
inget smink och så otroligt fräsh!



Typiskt att bli sjuk redan andra veckan?

ååååh, snoret bara riiinner! hahahah nej men så jävla typiskt, lilla matildaOW har smittat ner oss alla, jag är förkyld och gränsen till typ feber. Lina är förkyld hon med och pratar roligt, och målbrottet ligger också hemma i sängen och hostar, och matildaow e typ också förkyld men på bättrings vägar! så  jävla typiskt att alla fyra blir sjuka samtidigt! Aja dagen har varit chill, har haft kör, as lång SO som jag klarade med Elias och Andreas, fick iofs ett par tillsägelser till att vara tyst! hahah jag som hade tänkt vara duktig den lektionen, mentorstiden va inställd så vi fick sluta tidigare, snorig som jag var ville jag bara komma hem så fort som möjjligt, va påväg att gå hem flera gånger under dagen, men då skulle jag typ behöva vara hemma imorgon och då börjar dansen och det vill man ju inte missa? Menmen, har kommit på att Andreas typ är världens snällaste människa, kan berätta allt för honom, tillochmed dom där mest privata sakerna, thanks honey! Menmen, nu ska jag vara duktig flicka och plugga lite, efter det går jag nog och hyr en film och tillbringar resten av eftermiddag/ kväll med att titta på film och ett paket med ben&jerry's! mums.
Hare bra ciao / M
                                

tråkigt.

Frisyr: Knut&Snelugg.
Outfit: Mjukisbyxor, vitt linne m. svart trekvarts tröjja över.
Smink: Rouge,lite mascara.
Humör: trött men glad.
Behöv: skype
Saknad: Embla.
Person: Andreas
Mat: Chips (aa)
Samtal: Andreas igårkväll, hemliiis.
Sms:" aldrig mer jeansen med hål i" från andreas imorse.
Måste: sooova!

Fan va kul Miriam har!

Måndag

jaha så var denna måndag avklarad!
Jaag hittade faktist en sak som kommer hjälpa mig genom skolan haha vad töntigt det låter men aaja!
Varm chokladmjölk för bara 10 kr:) jätte gott förrutom att jag brände min tunga och det har fortfarande inte gott över!:S
Men det var vää helt okje i skolan jag missade gympan hade "glömmt" mina gympa kläder så vi gick en liten promenad istället(marika,freja,linnéa&miriam)
vaar väldigt trevligt hahah!
Nu ska jag göra ngt annat än det hära men men,
puss

Mobiiil

Ring&sms INTE mobieln är död, säger till när DEN är back on track igen ;)
Puss/ M


Nollning eller våldtäkt?

En sak jag,Lina,MatildaOW& Målbrottet kom och tänka på igår när vi satt på tåget hem var;
 när vi drog ut matilda på stan och vi va påväg ut för porten, fattade matilda vart vi var  påväg, hon skrek och slogs och sa att hon inte ville, occh när jag då stod utanför och tittade på med, bea och dom samtidigt som målbrottet försökte få ut henne så lät det mer som en våldtäkt eller nollning, självklart var det flera som gick förbi eftersom vi var mitt på kungsholmen, folk hörde och tittade vad som hände, men ingen gjorde något, det va bara vuxna som gick förbi,men dom gjorde ingenting, okej i det här fallet var det ju bra, men tänk om det varit en våldtäkt eller nollning och INGEN reagerar, kollar lite vad som händer men sen bara fortsätter gå, vuxna gnäller på oss ungdommar/barn att man ska sluta driicka lalala för då kan det hända saker, a men det handlar ju då också om att ni vuxna måste också göra något åt saken, tycker det är ett ganska små konstigt samhälle vi bor i när det gäller sånt, fatta om dom sen fått reda på att det var en nollning eller våldtäkt, tror ni inte dom skulle ångra sig rejält då?  Helt sjukt egentligen, blir sur även fast vi bara drev , men lika väl som vi drev kunde det ju vara vadsom helst annat, både bra och dåligt, faan tänk efter vuxna innan ni gnäller på osss barn och ungdommar, för det visade ju sig att ni inte heller gör något åt saken!
/ M

veckaaan!

Hallååå, jag är tillbaka, saknat mig? :)
Har hafft sjukt mycket annat för mig,och när jag väl varit ledig har jag inte ens orka tänka tanken att sätta mig vid datan,
men nu har jag tagit mig samman :) okej ska försöka berätta lite kort om hela veckan.!

Onsdag; hände typ ingenting i plugget, utan efter kom Bea och hämta upp mig så drog vi hem till mej och tittade på film tillsammans med ännu ett bigpack GB-glass :) yummie. haha, hade fett tråkigt så vi drog till viby och träffade Andreas chillade där i typ 2 timmar innan vi drog oss hemmåt igen och käkade, bea drog hem och jag mamma& hannes till kista och kolla på jeans åt hannes, kom hem och va helt slut så jag sommnade bumms!

Torsdag .
hände inte speccielt mycket i plugget idag heller, tappade mitt busskort på vägen till skolan, ( fick iofs tillbaka det samma dag)  men men, efter skolan drog jag till Ester, hade inte varit med henne på hela sommaren så det va riktigt roligt att va meed henne , ! tittade på massa filmer och hade det mysigt, tyvär hade jag smsat med ANDREAS ANDERSSON hela natten och morgonen så jag va fett trött och bara för det glömmde jag äta frukost och lunchen va inge god så jag va helt fucked up! :) stanna där till typ 9 innan jag drog hem och smsade med Andreas hahahahaha.

Fredag;
hade typ inga lektioner, slutade 12.10 eftersom NO'n var inställd, najjsnajjs, aja, drog hem till MatildaJ, även kallad målbrottet av Andreas och mej! chillade och tittade på film, prata i telen med andreas, smsade med andreas, bråkade med andreas, och åt kakor, drog hem vid halv tre för va tvungen att prata i tel om en grejj som hände hos matilda med någon så mådde fett sämst, men det löste sig :) hihi, vid typ 7 mötte jag upp MatildaOW på stationen ochd rog hem till henne i helenelund/Edsviken, slaggade där och hade en trevlig middag med matilda, hennes syrra och hennes syrras kompis, tittade på film och hade det naaaajjjs, flummade och pratade, andreas va gullig och smsade och ringde mej titt som tett:) hade en otroligt kul kväll med bebisen.

Lördag; vaknade typ 1 min i 7 på morgonen och väckte matilda 17 min senare (a)  hahaha sommnade om båda två efter ett tag innan vi gik upp vid 9 och tittade på ilm, sluta med att båda sommna i soffan hahaha, chillade vid datan målade naglarna, åt frukost titta på TV ooc sånt innan jag vid 12 drog hem, sen vid typ 2 mötte jag upp målbrottet och lina och drog in till stan, mötte upp Bea och alice på fridhemsplan t-bana, drog hem till Bea och fixade och trixade hemma hos henne eftersom våran bebis matildaOW fyllt år, höll på i en timme och gjorde iordning och sånt, och det blir riktigt bra, matildaOW kom sen och blev super glad verkade det som iaf, åt pastasallad som Beas mammi hade gjort,super god, och åt även glass och sånt, hahahaha Lina va duktig flicka och lyckades nder typ två timmar, vällta en soffa, hälla ut vatten, slänga min mobil i golvet, stänga ut målbrottet på balkongenoch tappa mat på sig själv, det kallar vi duktigt, iaf efter nfr timmar så satte vi ögonbindel för matildas ögon och drog på henne ett par tights där alice och bea skrivit en massa saker på hahahahah, och en alldedes för liten sjorta ch en litten rödhandväska, smetade på massa läppstifft på hennes läppar, och typ halva fejjset, och hon visste inte vad vi gjorde, sen drog vi ut henne på styan, fortf. med ögonbindel, så skrek vi massa grejjs och gick runt typ halva kungsholmen (A)  drog sedan  hem, stanna i typ 10 min för att byta om, eller aa lite mer, prata i tel med andreas, najsnajjs, sen pallrade jag mej iväg till målbrottet där MAtildaOW också var, sen kom lina tittade på film allihoppa, drog mej hemmåt vid 10 va så sjukt trött, ringde andreas på vägen hem för vågade inte gå ensam i mörkret, pratade med honom i 4 h och 32. min hahahahahaha, slutade med att båda sommnade i telen så det säger sig ju självt hur vi la på, :)

Söndag, vaknade fett tidigt av att jag frös ihjäl hahaha, palldrade mig upp och gick in i mitt och hannes rum, och la mig i soffan där ist. sommnade om där, när jag vakna titta jag på love actually, hihi, åt frukost och hade det mys, har inte gjort så mkt, dagens planer ser ut att jag kanske träffar andreas iaf i eftermiddag eftersom han typ ska klippa sig idag, får se hur det blir. annars e det inte mkt annat, men nu orkar inte jag vara här längre,
pusshej/ M

äntligen helg!

aa så var denna skolvecka avklarad!
ska snart mötta upp Olivia så ska jag och hon gå på bio och kanske ngt mer fåår se!Myssigt ialla fall!

Skolan var väll okej men jag känner mig så otrolig trött har ont i huvudet och men ska dricka massor så blir det säkert bättre! Men nu ska jag gå bloggar senare puss!


Smått&gott

 
Mina naglar:)




Älskade&super söta clara!
Mina naglar igen(A)


Dagens outefit:
byxor ngn afär i gamla stan inspece tror jag den heter.
tröja gina tricot
och linné h&m divided
skor friis&company(syns inte på bilden)
Och jag bytte tröja till en mörkblå tjock tröja från sand

Torsdag

Heej kära bloggläsare!
idag har det faktist varit helt okej förrutom att jag har upptäkt att alla våra luncher ligger mllan 12 och halv 1 typ(förrutom fredagar tror jag). aja men dagen flöt på och vi hade vår riktiga skoldag men det var inte att jobba så mkt mäst att repetera och gå igenom höstterminen,
Efter skolan så gick jag och mötte clara&maria ruuligt ruuligt!Sen efter kramandes så gick maria hon skulle träffa ngr och då fick jag veta att hennes farbror känner faktist paris hilton han jobbar inom kändisvärlden och det är sant för det första clara eller maria skulle alldrig ljuga(stavas det så) om det och hon hade typ förökt ragga upp han men han ville nte bli känd så dom är jätte bra kompisar så hade maria fått en väska och hennes aoutograf på ngt hörde inte vadd(a)!Meen shhit vad coolt! Clara och jag drog ner till stan och tittade i olicka affärer som vissa ksnke vet så brukar jag bli väldigt flummig på stan med clara haha vet itne varfär eller kanske?!
Jag hittade ett par jätte fina skor på topsho som jag ska köpa men jag vet itne ifall dom är som tofflor eller uteskor får ta reda på det men alla fall så ska jag köpa dom!Och hittade jätte fina troros som jag sa köpa nån gån! hehe.
Sen fikade vi på coffehouse by george, väldigt mysigt!
Juuste jag köpte faktist lösnaglar från h&m som clara också gjorde hoppas hon har på sig dom imorn!<3
nu ska jag börda mig lite och göra en sak jag inte kommer säga hemlighetesfull jagvisst?:S
en aja skriver imorn och det börjar kännas som det är BARA min blogg det hära!!!!

Kärlek från Hedda 


älskar musik

Håller på att ladda ner lite musik till min mobil guud vad jag älskar musik!(A)
Men idah har det inte hänr så mkt vi var och badade med klassen på ngn ö och där var det rätt nice det var bra väder och varmt vattnet väldigt skönt!
Nu ska jag gra té till mig och titta på tv vet itne vad än får se ¨ängtar tills min syster kommer hem hon är på fotbolls träning eller cycklar hem nu när det regnar tkr synd om henne stackarn!
Juuste imorn ska jag träffa clara typ JIPPI!
Kyssar Hedda

The hills<3

Häärliga tisdagar haha eller iinte."Nej men det är faktist helt okej i skolan än så länge vi har inte haft ngr riktiga lektioner men på torsdag såå börjar deet och imorn ska vi till tynningö och bada kitt skoj hahah!
Men men får väll se hur det blir.
Efter skolan så stack marika, ebba och jag till kajsa och hämmtade henne sen drog vi till stan alltså beoynd retro och h&m äskar dom affärerna:)
Sen åkte ebba&marika och kajsa och jag gick hem shhit vad jag hade ont i mina fötter hade värsta konstiga saken på den  weerd! Livet går vidare
Imorn blir det tynningö sen tror jag att jag sticker hem och lagar ngt gott men får se har laddat ner lite nya låtar till min ipod ska bli roligt att lyssna igen på den!
Juustte tittade på the hills säsong 4 på youtube guud vad jag längtar tills det kommer till sverige jag vill också ha ett sånt liv! Kom och filma en 13 årings liv hahah! Är et ngr som vet ifall det finns boxar att köpa i sverige?(A)



             

Adurian är självklart snyggast av alla i the hills!


Pussycat dolls!


update.

jahajaha, hade "glömmt bort" att jag hade blogg, eller jaa,jag försökte glöma, eller skolan har börjat och det har varit välldigt mkt annat som har gått före bloggen, menmen, The voice va as najjs, men skrek sönder min röst så jag har hafft ont i den sen i lördags, suck! aja, igår började skolan, hata, eller nej det var faktist riktigt roligt. träffa alla gammla och nya människor!  Har ju bytt klass också, från 7ma till 7mb, och ojojoj vikken najjs klass det är! haha aja, hade en ganska härlig dag idag hade håltimme från 11 till till 10 över 1 så jag,MatildaOW och LinaM drog hem till MatildaJ och chillade där eftersom matildaJ fortf. har sommarlov, suck. hade riktigt roligt, åt typ upp allting i hennes hus höhö, aja vi drog oxss tillbaka mot skolan för att sitta på en häärlig 70 min lång SO lektion, härligt, men som visade sig att inte alls vara såå fruktansvärd utan helt okej ,för att vara SO ;) eftersom vi bestämmt att dra tillbaka till matilda jefter pligget gjorde vi det, men fuck heller att hon va hwemma då då hade hon dragit till Rotebro m, Sabina! tack? haha men vi hade ju köppt en big pack med glass så vi drog ist. hem till mig och käkade i soffan och pratade om en massa, drog ut till Norrviken skolan och chillade där, tillslut ringde MatildaJ och fråga var vi var, haha då var vi lite fundersamma över allt, ahaha men det sluta med att matildaJ kom dit och vi hade det najjs alla fyra, MatildaOW och Lina drog vid halv sex och jag och MatildaJ drog oss hemmåt till oss själva, pappa har fixat min och hannes nya TV så jag har ägnat mycket tid till den och datan nu, och nu har jag lärt mig den, dock inte DVD'n, menmen, så fort Frida S har käkat färdigt ska jag träffa henne också, bruden börjar ju nian nu också, härligt härligt, själv har man börjat 7an och känner sig fortf. skit liten, men men, nej men nu ska jag gå och slå en pling till Acke, lova att jag skulle ringa, hörs.
Pusshej/ M

PS.Hedda sluta klaga på att jag inte bloggr, du har inget att komma med.

ursäkta oss!

Förlåt för dålig update men man var ju tvungen att njuta av dom sista dagarna av skolan som idag tyvär började!
Meen aja livet går vidare. Jag rensade min garderob eller snarare sagt gett alla små kläder till min syster som inte är såå liten längre ifall man säger så...
Men dagen började med att jag masade mig upp up ur sängen vid 10 över 8 år frukost och klädde på mig,
seen abr det av att träffa freja&linnéa.Sen var det bara upprååp eller hur det stavas suuger på det som ni kanske har märkt(A) AJa Sen var det bar adte och vid 10 så gick frjea,linnéa och jag och sattte och i skolan för vi visste inte vad vi skulle göra så vi satt där och mobbade alla sexor och sa att sexan suger kuk och det gjorde det verkligen"
Våårt shema såg  fakist helt okej ut förrutom att vii har skit mycket långa raster mellan lektionerna eller ialla fall 20 minuter som määst! Men annars så hade vi faktist en sovmorgon jippi vi hade inga förra året såå det är ju bra!
Nuu ska jag fricka lite té och dusha!
Kyssar Heddaa
Ps tjata på miriam att hon ska skriva oftare den lilla bitchen fast jag älskar henne ändå!<3

The voice(igen)

Jaa min dag idag har varit jätte rolig och särsklit att träffa älskade moa!
Vi träffades typ kavrt i ett efter att jag hade fixat iordning mig mhar tyvär inte ngn bild på dagens outefit mend et blev min gina ticot tröja med vitt linne och jeans från dr denim och min nya väska såklart!
Sen efeter allt kramandes såå drog vi ner till stan för moa skulle titta på bh&en tröja hon köpte faktist allt jäätte fina saker!<3,Där efter var det ung 08 som inte var speciellt roligt men vi fick samma saker och moa blev jätte fint sminkad!
Nuu sitter jg här och ska måla mina naglar och slå en pling till clara för att se ifall hon hinner följa med till the voice ikväll! Längtar diit! Moa,maria och jag ska typ mötas halv sju nått sånt sen drar vi dit och kasnke träffar söötnosen akilles och lindholmaren!Meen jag vet itne än efter soom moa är rätt vimsig hahha men jag älskar dig ändå!(A)
Och jah köpte en jätte fin ring grån glitter bild kommer snart!
Pussar H

The voice.

Update om igår,
vid tio tiden tog jag tåget till Odenplan och mötte upp Hedda,
hihi skit kul att träffa henne igen. vi drog och klippte oss, och seriöööööst jag har INGET hår kvar, eller joo men det är fan inte mycket asså. ska gå i uppsatt tills det blir längre, är inte så nöjjd, :/ men men, vi drog sedan hem till Hedda och käkade och pratade med hennes mamma och lillasyster, innan vi drog ut på stan och då mot UNG08, va där från typ tre träffade bl.a AnnaR hahahah va skit kul, hon gick upp på en SL scenen ir va man ska säga så  va hon med i ngn jävla tävling, va skit kul hahaha. såg också även en massa andra människor. :) sen vid kanske halv 5 tvingade jag dit Bea, hihi, hade riktigt rolig, Hedda fick sin efterlängtade badboll hahahahahaha! va där till typ halv 7 innan jag åkte hem till kära Sollentuna, käkade lite och chillade bara hemma. va skit trött efter den dagen så jag sommnade ganska tidigt, efter ett lååååångt samtal med matildaOW :D

aja imorse  när jjag vaknade insåg jag att min fuckade SL tatuering hade fan färgat av sig typ och skit, så jag hade SL märket på låret, kinden och kudden, suck...men det är borta nu,. som tur är. har städat mitt rum och chillar lite här hemma, och ska snart göra mej iordning eftersom matildaOW kommer hit om ett tag. mysmys,

dagen blir så här;  jag och matilda och mamma åker till stinsen och kirrar hejdå pressent till Svava och födelsedagspressent till Embla, sen chillar vi nog där ett tag innan vi drar oss hemmåt, vid typ 5 kanske drar vi in till Södermalm hela familen plus Matilda och går på hejdå fest hos Embla m. familj eftersom Svava, åker till USA i fyra år :(  sen vid typ lite innan 7 möter jag och matilda upp Jossan&Johanna, på T-centralen och drar sen till Kungsan och är på the voice, så slå en pling om ni vill träffas. sen efter hela the voice drar jag och matilda troligtvis tillbaka till Södermalm och är hos steiners lite till innan vi åker hem med mina föräldrar och sen sover matilda då här, hihi det blir säkert en skit bra dag! men nu ska jag platta håret och sminka mej, hörs antingen senare ir imorn.

Pusshej/ M


Ung 08

                                               
             
Inte den snyggaste bilden på mig men där är min`"nya lugg"<3

Veckans underhållning; ung08, super mega fjortis fest.

tjollahopp!

Har haft en ganska trevlig dag idag, började med att typ slöa hela morgonen, tittade på film och sånt därnt, innan jag vid fyra drog med mamma och syster in till götgatan och där syster provade en till brudklänning( orkar inte ladda upp bild) den va också super fin, även har vi nu börjat kolla klänningar till mig, på samma afär hittade vi idag en del, men ska även ut med Embla och kolla runt här i stockholm, det gäller ju att hitta dom rätta smultron ställerna!

Imorn, blir det upp tidigt, eller ja, 8, för att fixa mej för att sen vid typ 10 dra mig in mot stan för att möta upp Hedda vid Odenplan, sen går vi och klipper oss på drottningG, klipper nog bara topparna och tunnar ut håret, sen drar vi och gör en grej jag inte tänker skriva ut, :)  sen blir det nog shopping för vår del, okej shopping kan jag inte säga för min del, är heelt pank, men ska iaf köpa ite grejjer till skolan har lovat mig själv att sköta det där med pennor och skit i år. och almenacka etc. sen blir det såklart UNG08, så om ni är där, slå gjärna en pling, antar att ni som läser har våra nummer.

Men nu ska jag kila.Pusshej/ M


stockholm i mitt hjärta!

Som ni ser på rubrikern såå älskar jag sthlm, deet finns så mkt roliga mäniskor och deet är alltid grejer som händer laddar up lita bilder senare nuu ska jag gåå och äta,
Men Idag så träffade jag juuh freja först vid odenplan där jag köpte min väska love it!Sen drog vi till gallerian där jag köpte två par örhängen väldigt fina(bild kommer)
Där efter drog vi till kungsan ung 08 såklart haha shhit vad det var fjortisra ussh inte för att jag är värsta emon men jag har verklugen problem med översminkade kakiga falska saker! aja.
Sen drog vi hem till Linnéa och myste där hade tjejsnack sen vid halv 6 åkte jag hem dåå det började ös regan man bara yes! Kom hem någerlunda torr:)
<nu ska jag äta och som ni ser så har lilla genit fixat deignen haha fett stolt men vii får se hur långe det blir,
Imorn ska jag och miriam blev det till min älskade frisör som ligger på drottningG typ och klippa lugg igen som jag skrev i ett annat inlägg ska bli roligt och tunna ut det och toppa det men ifall dom klipper det allt för kort kommer jag fan att stämma dom jag är shit nöjd med att jag har fått så långt hahha(A)
MOA KOM HEM"<3
puss på munen hedda


Change,..

Jaha nu har jag bestämt mig tror jag att jag ska klippa tbx min lugg jag gillade faktist den men nu kommer den kanske bli lite anurlundare men det är svårt att förklara men ni får väll se anatar jag,,, <3
Jag har tyvär ingen bild på mig i lugg men jag fixar det.

Ps

Ska äntligen köpa min efterlängtade väska från åhlens! Vad tycks?(fast i brunt)

Goddag!

Idaag så ska jag äntligen få träffa mina sweetisar freja&kanske linnéa hon var tvungen att vara barnvakt men vi kanske svänger förbi henne hoppas det:)
Nu ska jag bara sätta på mig kläder och sen lägger jag väll ut dagens outfit!
Kyssar Hedda

bilder

Här kommer lite bilder från igår,

Här är då den jag tycker bäst om! Hade även små detaljer som inte syns men pärlor på släpet!



Den andra,som mamma tycker bäst om,men tänk bort roserna där framme, dom ska bort om hon välljer den ( alltså grejjerna som hänger lite där framme)

 Har ingen bild bakifrån, plus att pälsen är bara när vi ska vara ute efter som det är vinter bröllop!

Puss på rumpan/ M

Slutkörd efter en dag på stan.

Jaha jaha, nu är man hemma igen sen ett tag tillbaka dåra (aa) Är helt slutkörd efter denna dag.
aja, iaf vid 1 drog jag in till Odenplan där jag mötte upp Bea&Alice, som var en aning försenade (: drog till ett ställe ( höhö hemliiis) och gjorde en grej, hahahah va skit rädd men iaf :) kul va det som tur va, höhö. Drog oss sen ner glada och trötta mot T-centralen där vi gick in till donken, vid typ halv fyra, va sjukt hungrig eftersom jjag inte käkat frukost eller lunch, så det va ända utvägen :) satt där ett tag innan vi började dra oss mot kungsan, men osminkade som vi var drog vi in på Åhlens och sminkade oss lite :)
 väl på ung08 träffade vi lite människor, bl.a Klara,AnnaR&Ullie  hihi, men drog efter typ en halv timme till St Eriksplan och mötte upp, Mamma,Pappa&syster och gick och kollade på brudklänning, ( bilder kommer) hihi shitt va fina dom va, :) va där i typ två timmar innan vi drog oss hemmot och käkade, och åt Benn&Jerrys, yummie. pratade med syster och lite sånt innan hon stack för typ 35 min sen. sitter jusst nu och väntar på att Bea ska ringa, tydligen va det läskigt på tunnelbanan! haha, apprpå tunnelbanan idag när jag satt på tunnelbanan mot Alvik, så står det två asså typ fyllon/uteliggare två meter ifrån mej och strular, och det va så så att dom typ bara sträckte ut tungorna ist. för att stå lite närmare varandra ir ngt, utan dom stog och sträckte ut tungorna och nuddade varandras hela resan, ingen trevlig syn....Haha, och jusste, som ni nog vet är min älskade Hedda hemma, ska träffa henne på fredag, LÄÄÄNGTARmen nu ska jag glida runt på playahead.
Puss på rumpan / MF

HEMMA IGEN!

Äntligebn är jag hemma från sommarens härliga saker haha,just nu kom jag från gotland där jag har varit i 10 dagar och myst och haft det jätte skönt fast längtat hem(stockholm i mitt hjärta föralltid) hahah.
Men nu är jag hemma!;)
Guud vad jag har farit fram och tbx i sommar jag har varit på Gotland,Spanien,skagen,göteborg,köpenham,landet aa mm!
Och imorn tror jag när jag är lite piggare så laddar jag upp bilder från allt kanske inte så mkt från skagen och köpenhamn men lite!
Nuu ska jag ta mig ett bad och njuta av att vara hemme sen imorn ska jag träffa äslklingrana freja&linnéa som jag inte har sett på evigheter!
OCh fredag MIRIAM ÄNTLIGEN!Saknar den beeebisen!<3
OCh sen MOA HENNE SAKNAR JAG MEEST!KOM HEM FRÅÅN SKÅNNE NU!
Kyssar hedda


faaan

En sak jag kom på nu när jag satt och trixade lite här med bloggen och pea och sånt är att jag verkligen avskyr människor som enbart tänker på sig själva och har  ingen som helst medkännsla för någon annan, eller tillexempel sviker och sen tror att den kan komma tillbaka och tro att allt är helt okej, att ja visst det är förlåtet, det är en självklarhet att jag står med öppna armar för dig, t.ex när någon lovar och säger att du kan alltid prata med mej om allting, jag ställer alltid upp för dig och lalalala, sen när man väl behöver någon att prata med, vart fan är personen då? den som hade lovat allt det där, helt plötsligt var det inte så längre, och sen säger oj upps behöve en paus hoppas vi är vänner, hahahaha men tror sånna människor att man inte har några kännslor alls eller? faan jag blir så trött på folk som bara tar sina vänner förgivet, tror att joo men jag kan svika hur många gånger som helst, dom finns där för mej än då, amen faaan man är fan en helt vanlig människa som inte kan ta hur mycket skit som helst, seen när man visar att man inte tänker ta mer skit, nej då brakar hela helvettet lös, då är man själv världens sämsta kompis. faaaaaaaan kan inte alla bara sluta ta sina jävla vänner förgivet, bryr man sig inte om vänskapen så låt dom inte tro att ni gör det så att dom hakar upp sig på er! fan e det för fel på sånna människor? anledningen till att jag hatar sånt är att det typ precis hännt mej med den jag älskade fan mest av allt, fuck u du vet att det är till dig.!


Baby

Saknar dig något otroligt gumman.

Hemlis och brudklänning.

aaah! faan det värsta jag vet är att bli väckt på morgonen. mamma ringde och väckte mig klockan 9, fuck of.! aja, dagen idag ser ut att först vid 1 sticker jag in till stan och träffar två kompisar, gör en grej jag inte kan skriva ut här, hihi, sen vid 4 möter jag upp syster och mamma och går då och kollar på  brudklänningar. blir nog bra, ååh sitter och lyssnar på Ted Gärdestad, så sjukt underbara texter han har, gråter fan (a) men nu ska jag umgås med min pappa,
pusshej, nås på mobilen./ M
                                                            

12-08-08.

Tjollahopp.
Glömmde blogga efter Mamma Mia, iaf var den super bra. Lite små töntig ibland men helt klart värd pengarna!

Aja gårdagen ägnades åt älskade lilla Bea som kom till mej vid halv 12, började titta på she's the man men vädret var fint så vi bestämmde att istället gå och bada och få tillbaka brännan, så vi drog till torparängen, hahah inte lyckat, kom inte i vattnet, och solen va bara framme igen, så vi drog in till stan och "......................." hahahahahahh säger inte vad vi gjorde, hahaha, men vi var lite busiga (a) köppte en massa godis på hemköp och åkte hem till bea på kungsholme och fortsatte titta på she's the man, drog hem vid 5 och mötte upp mamma på tåget, åt en super middag med bror och mamma och gick senare och hyrde film med mamma. mys mys!

sitter jusst nu hemma och msyer. orkar inte göra något idag, ska träffa Hedda på fredag också, blir super att äntligen få träffas. plus att det är The voice på lördag, så det blir först bea på dagen typ och gör en hemliiiss! höhö, sen raka vägen till Södermalm på middag hos embla sen möter jag upp nog Jossan & dom på stan, blir säkert bra.
men nu ska jag ringa min bror.

Kyssar / M


Mamma Mia

Jaha jaha, dåligt vääääder. gud vad trött jag är på deet här vädret. iaf idag har typ hela min dag ägnats åt OC och MatildaJ:) tittade på OC till typ halv två innan jag var med matilda gjorde smoothies nu på efte rmiddagen och lte sånt, kvällen går åt till att gå på bio, mamma mia, vet inte riktigt vad jag har för förväntingar av den! ... hoppas iaf att den är bra. men nu ska jag kila, orkar inte skriva mer.
Pusshej/ M


Hancock

jaha, sicken tur, precis när man kommer hem från stan börjar regnet, höhö ibland har man tur!
aja, imorse vid 1 drog jag till tåget och mötte upp Adam, åkte in till stan för att hämta biljetterna till hancock, efter det gick vi tvärs över hötorget och in till Kungshallen och åt lite "lunch" pratade om en massa, va sjukt kul att träffa den grabben efter typ två månader, sen va det bara rakt in till bion, och skojja inte hancock va sjuukt jävla bra, hade lite små tvivel på den iinnan men den va riktigt bra, alltså ett måste från mitt håll.! efter filmen drog vi oss hemmåt till Sollentuna igen, tittade lite på OC när jag kom hem och nu sitter jag här, ska snart göra mig iordning för att åka på ngn bistro, firar mamma och pappas bröllopsdag idag, grattis! så det blir kvällens nöje, men det blir säkert bra även fasst man inte skriker jippie jusst nu...Puss/ M


Hancock ir ngt med Adam imorn, mys!

åååh har haft en super mysig kväll som snart fortsätter, har tittat på OC säsong fyra heeeela kvällen, men inte ensam, har haft en två liters coca cola, chips påse och glass som sällskap, mys mys, Adam ringde för ett tag sen och vi har nu bestämmt att gå på bio imorgon på sergel, blir hancock eller va den heter, Lukas sa att den var bra och Adam vill se den så, why not? blir nog lite shopping imorn också när vi ändå är på stan, måste ju passa på när man väl får ut Adam på stan! :)  Nej men nu ska jag gå tillbaka till min TV och fortsätta titta på OC, laddar upp bilder från idag och igår imorn när jossan skickat lite bilder, :)  så länge får ni nöjja er med en bild med sämst kvalitet eftersom den e tagen med min mobil kamera, men den e iaf från idag i Bastuparken på Södermalm! :) Puss hej. / M


Jossan&klara

haha hade en as skön kväll igår. haha drog hem till jossan vid halv sex och käkade där, innan vi började fixa oss och satt vid datan, vid 9 mötte vi upp eduwin&jericsson@ vid tennisbanorna, drog med dom hem till jossan igen haha och försökte få igång DVD'n vi lyckades med hjälp av håkan, tittade på super sugen, säär film :P vid typ 12 drog dom hem, eller dom va fett chickens och våga fan inte gå ensamma så vi fölljde med dom hem eller lämmnade av dom! haha sprang fan hela vägen hem igen (a) lade oss och tittade på 27 dresses, innan vi gick och la oss vid två, och låg och pratade till halv fem, jossan är nog världens bästa! underbart stöd, aja vaknade imorse vid nio av att mamma ringde ochfråga om hennes PIN kod. orka? sommna om men vakna fan igen vid 11 av att klara ringde och frågade om vi var påväg....höhöh, vi masa oss iaf upp och fixade oss innan vi drog in till östermalm, mötte upp klara och klockan som hunnit bli halv två och då lunch dags typ så gick vi in till donken och käka , ahahh klara va mysig när hon käka enbart ketchup hahah! drog ut på stan lite, tog t-banan till slussen och köpte ett par örhängen,promenerade bort till mariatorget där vi satt ett bra tag hahaha drog oss sen upp mot bastuparken, och satt där ett tag innan vi drog hos hem till kära sollentuna igen. är hemma nu och har precis fått gäster, snark, får va hemma ikväll p.ga det. fuck off! aja
nu ska jag tagga, pusshej!

MLJ&J0sseh is back in tha hood

Är ute med j0sseh@ och nåågra andra tonight, ni har våra nummer så ring! <3


No fucking rubrik!

jaha den här dagen blev tillslut super lyckad!
strax efter mitt förra inlägg kom bror hem, små pratade lite tillslut bestämmde vi oss för att åka och köpa OC säsong fyra, så vi begav oss till kista, hahaha skönaste ever,
iaf väl på kista köppte vi OC boxen och gick sen till BK och beställde mat av syster :)
käkade typ i en timme sen, små kollade i afärer innan vi begav oss hemmåt och tittade på OC,
vid typ tre kom mamma hem, visa sig att hon skulle med syster och träffa farmor så jag fölljde med dom men fick dom även att gå en shopping runda på kista med mej, hahaha hittade ett par jeans, en klocka,
 mjukis byxer ( ej köppta, ska köpa) tittade på en adidas tröjja också men pallade inte köpa,
 drar ist. med pappi och köpa en annan imorn ist. 
  haha det va fett scaary vi skulle in och hämta systers klocka på en afäär,
 så va det fett scary för det hade varit rån där precis så det va massa poliser och skit där scaryy :P
efter det drog vi iaf till rotebro och hälsa på farmor, mys mys
, nu har jag precis käkat en mysig middag med familjen,
 hela familjen var för första gången sammlad på typ 6 månader efter som syster inte bor hemma!
är skit deppig jusst nu och orkar egentligen inte med ett skit, men lukas är bäst och låter mig prata ut lite, tack :)
imorn ska jag som sagt träffa jossan,
tydligen skulle vi träffa ngn kille och hans kompis typ också på kvällen,
blir säkert bra! och på fredag är det ju som dom flesta typ vet, 080808
så då är det fest i stockholm och vattenkrig i gammla stan,
 hade tidigare bestämmt med klara att vi skulle träffas,
hade massa problem med vad vi skulle hitta på, så kom hennes
underbara mamam med idén att vi kunde ta deras ena lägenhet i
gammla stan och kassta vatten på folk där ifrån, fett najjs :) hahaa
men nu ska jag chilla vidare på playahead, fuck it.
haha puss och kram skummbanan! / M

Såå...whats up?

tjollahopp.. finally har vi inget regn här i stockholm, men en blå himmel tycks inte hellre villja komma fram, to bad för jag är skit sugen på att få tillbaka lite färg... sitter här iaf och typ fryser häcken av mig, funderar på att ta itu med mitt face :) göra en lite snygg make up alltså, ska med mamma till typ farmor och funderar på att åka förbi kista senare och titta på nya jeans, men egentligen har jag ingen ork till det.
hade en super dag med jossan igår, skit najjs och träffa den bruden, va exakt två månader sen sist, men iaf, det tog på kraffterna, och ska slagga hos henne imorn ju och om jag känner henne rätt blir det inte mkt snack, sen ska vi försöka få med makki. :)
Lördagen är iaf bokad för att träffa Adam, också evigheter sedan. får se vad vi hittar på, buhu annars händer det inte så mkt,  :/  Jodå det gör det visst, ska även med systeroch mamma och titta på bröllops klänning till syster :)

mysmys.  nej men nu ska jag leta reda på ett par härliga strumpor och slå en pling till bea tror jag !

Love / M

Precis innan sommarlovet, jo jag vet jag ser fucked up ut !


Fucking CP väder.

woho! okej nu är man hemma igen sen två dagar iaf från landet, e fuck sur vill verkligen tillbaka :( plus att vädret här är CP! alla måste gratta jossan som fyller tonåring idag ( j0sseh@) haha vädret är fett CP så har typ inte gjort ett skit, eller åkte till farmors förra lägenhet på södermalm och valde ut grejjer jag ville ha, men sommnade i soffan efter en halv timme (a) Skulle träffat Makki ( mlmj@) idag men det sket sig träffar henne och jossan på typ toorsdag, har inte träffat bebisarna å typ två månader, längtar fan ihjäl mig. :(  Ska träffa Adam ( adiise@) på löördag, lääängta! faan det  e typ två veckor  kvar tills skolan börjar jag får fan panik :(   nej men nu går simspons på TV så orkar inte sitta vid den häär skiten längre.

Love / M

btw, har bytt namn på pea från Crewiii till MLJ :)

RSS 2.0